בן-גביר: "קולנוע תמיד היה התחום שעניין אותי"

mike00

New member
בן-גביר: "קולנוע תמיד היה התחום שעניין אותי"

למה בן-גביר ומרזל נרשמו לחוג לקולנוע? לא, זה לא בגלל הקסאמים: פעילי הימין הקיצוני נרשמו כסטודנטים בחוג לקולנוע במכללת "ספיר" בשדרות כדי ללמוד אצל ניזאר חסאן, המרצה שהתעמת עם סטודנט לובש מדים. "נקדיש לו את הדגל באהבה" גדול.......הייתי רוצה להיות בשיעורים האלה

לפי ההתבטאויות שלו ושלהם...

נראה שהם יותר לאומנים ממנו
(אלא אם כן הוא לא אומר את כל האמת, כמובן) מה גם שהוא לא שירת בצבא ולא השתתף בפועל בשום מלחמה, בשונה מהם. בקיצור, גם אני הייתי רוצה להיות נוכח בשיעורים האלה - בתנאי שלמרצה תינתן האפשרות להתבטא בחופשיות, כמו כל קולנוען טוב.....

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גם אני נרשמת לשם השנה../images/Emo6.gif

איזה יצירתיים הם....תיק עם מגן דוד, הם בטח יהיו תלמידים טובים וישבו בשורה הראשונה
הולכים להיות קטעים

לא האמת זה בגלל שהיה

אם אני לא טועה עוד דבר עם אותו מרצה מאז אותו אירוע שהוא התעמת עם תלמידה שנכנסה עם תיק שהיה עליו איזה דגל ישראל

THE WIZARD 55

New member
זאת כבר פעם שניה שהוא מתנהג כך

איך זה לא עלה כאן, הכתבים שלנו לא עושים עבודה טובה
באוני' חיפה, הסתובבו עם דגלי פלסטין ואף אחד מהמרצים לא אמר כלום. צריך לנהוג בו בחומרה. כמו שאמרנו אז.

mike00

New member
אני חושב ששני הסטודנטים החדשים שלו יעזרו לו

להבין באיזה מדינה הוא חי..... לא מתאים,תמיד יכול לעבור ללמד בשטחים......בפאליווד זקוקים נואשות לבמאים...

התחקירנים של הפורום כן הביאו את זה לדעתי...

אחרת מהיכן הייתי יודע על זה? הוא הציק לסטודנטית שענדה תליון של מגן דוד (לא זכור לי שמישהו בטכניון הציק לסטודנטיות שהסתובבו עם תליון של צלב, והיו הרבה כאלה), ועשה סצינה לסטודנטית שבאה עם דגל ישראל רקום על התיק. לא יודע מה עובר עלי, אבל למען האמת - אני לא הייתי מרגיש בנוח להסתובב עם דגל ישראל רקום על התיק
אני אמנם לא מתייחס לזה כאל פרובוקציה מכוונת, כי בכל זאת השיעור התקיים במדינת ישראל.. אבל בכל זאת..... מה הקטע? להגיע ביודעין עם דגל ישראל לשיעור של מרצה לאומן פלסטיני כזה, זה בערך כמו ש- Wizard תגיע עם דגל פלסטין להרצאה של איתמר בן גביר
כנראה שהם פשוט נהנים מההערות הכנות שלו. נו, גם אני

אייי אייי

זוכר קטע הייתי פעם בוועידה ארצית לנוער בארץ היו שמה איזה 1000 בני נוער מביניהם רק 50 ערבים (כמה עצוב) ואני הגעתי עם חולצה עם דגל פלסטין ישבתי באמצע האולם ושניגנו את התקווה המשכתי לשבת עשיתי בעיות אז ממש בעיות לא נשאר שמה אחד שלא שנא אותי אחרי כמה רגעים ביחד כבר כולם אהבו אותי

mike00

New member
השאלה מה יצא לך מזה??

ניסית להרגיז??להוכיח שאתה לא ישראלי??לראות מה יעשו?? מה היה הרעיון הכללי מאחורי המעשה שלך??

בוא נגיד

הייתי פעם לאומן חזקקקק שלא סובל את ישראלל היום אני מעדיף לחיות פה מאשר בכל מקום אחר בעולם ( עדיין לא מוכן להתגייס) אתה יודע מה באמת יצא לי מזה ( יעני הדבר המוחשי שיצא לי) הייתה אחת מהצפון שלא הכרתי קיצר היא אהבה לראות אותי עם הדגל והרעלה והתחילה איתי (היא הייתה הבחורה הכי יפה שמה) קיצר נשארנו בקשר במשך זמן טוב אבל מה אני אתרוצץ מלוד לצפון ומהצפון מלוד (אני אפילו לא מאוהב בה)

אני חושב ש...It runs in the family

תקן אותי אם אני טועה... גם אני הייתי מרדן לא קטן, אבל דבר כזה עבר מבחינתי את גבולות הטעם הטוב... דגל פלסטין סימל אצלנו פיגועים, דקירות, בקבוקי תבערה, קלאצ'ניקובים ושאיפה להשמדת עם - העם שלי.. לא היה לי קל להתחיל לחשוב עליו כעל סמל סימפטי. וקשה להאשים אותי - הנסיבות שבהן ראיתי את דגל פלסטין היו רק כאלה, של רעולי פנים, צעקות, שריפת צמיגים, יריות באויר.....

כהה

כל המשפחה שליי ככה אבל אני לא חושב שמישו מהמשפחה היה יכול לחשוב לעשות את מה שעשיתי לפחות היו אוספים לידם כמה אנשים שנה לפני עשו את זה אבל כל הערבים באו ככה אותו דבר השנה זה רק אני לא טרחתי לשאול אם מישו יבוא ככה

ביום שאני אפחד ללכת מכות --- אני צריך למות

אם אחד רוצה ללכת איתי מכות אני אסלק אותו מהרר בחיים שלי לא הלכתי מכות עם אחד אני הולך מכות רק עם קבוצה אני טוב במשחק אחד נגד 100

למעלה