בן-גביר: "קולנוע תמיד היה התחום שעניין אותי"

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif לא זכור לי כתבה כזאת

ואני קוראת כאן כל מה שכותבים תמיד!

פרובוקטור בגרוש...עלק תמיד קולונע עיניין אותו

חוץ מלחמם את האווירה הוא לא היה משנה או תורם כלום, היה בעיקר מקלקל לציונים השפויים. את המרצה הזה כבר מזמן היה צריך להעיף ולא להתנצח איתו.

דבילים

אומנם אני והם שייכים לאותו מחנה של אוהבי ארץ ישראל , אך זה לא הדרך. זאב זבוטינסקי דיבר על ההדר. אולי כדאי להם ללמוד קצת דרך ארץ.

ואולי הם צריכים לצייר על מדרכות

klod bokevski

New member
אני מבין את הבעיה עם הבחורה והתיק

אבל להכנס לאוניברסיטה על מדים? זו לא מדינת משטרה או צבא,יש כאן צבאי ואזרחי ואין שום סיבה שבעולם שיכנס חיל במדים לשיעורים=/ בכל מקרה אני מקווה שמרזל יבזבז שמה הרבה זמן, כמה שיותר ישב ויחפור למרצה ככה יחפור פחות לשאר העולם

mike00

New member
מה המצב קלוד??

מה הבעיה בלהכנס ללימודים על מדים?? הבחור הגיע לא לשיעור הראשון שלו,ומתוך כל הפעמים שהגיע ללימודים זאת היתה הפעם הראשונה שבה הגיע על מדים, זאת אומרת שלא היתה פה איזה פרובוקציה אלא סך הכל מילואימניק שלא הספיק להחליף בגדים ולא רצה לפספס את השיעור... חוץ מזה שבמדינת ישראל זאת לא צריכה להיות בושה להגיע לשום מקום על מדים...

klod bokevski

New member
זה לא בושה,סתם חוסר כבוד

ואני לא בצד של המרצה הזה...הבנתי שהוא דפוק לא קטן, אבל כל העליהום דוקא על הענין של החיל במדים נראה לי לא בסדר ושלומי סביר, איך אתה?

mike00

New member
קודם כל אני שמח לשמוע שהכל בסדר....

אם לא היה קררררר וגשום הייתי מזמין אותך לעל האש נורמלי
בקשר למדים,אני חייב שלא להסכים איתך,ללבוש את המדים של צה"ל זה כבוד גדול.....יש הרבה פרזיטים שלא תורמים את חלקם..

אבל למה להכעיס את כבוד המרצה

אני גם לא חושב שעשו את זה דווקא מילואימניק חזר מאוחר ולא רצה לפספס שיעור זה דבר שיכול לקרות האם עשו הבחנות של המצב הנפשי של מרצה הדפוק הזה חסן???

למעלה