בן-גביר: "קולנוע תמיד היה התחום שעניין אותי"

mike00

New member
וואו,עכשיו בילבלת אותי לגמרי.....

קודם כל,כבוד המרצה זה לא משהו שאפשר להגיד על חסאן.... דבר שני,המרצה הדפוק הזה זאת בהחלט אמירה שאני מסכים איתה... ולסיום,ופה גם הבלבלה שלי מההודעה שלך,איך שני המשפטים האלה השתלבו להם ככה בהודעה אחת?

klod bokevski

New member
עוד יהיו ימים טובים יותר לעל האש:)

נשחט כבש בפסח ואני לא מסכים איתך...לדעתי אין מקום למדי צבא באוניברסיטה,אבל אני מבין שזה סוג הנושאים שאין ממש טעם להתווכח עליהם.... אתה בארץ?

אני לא מסכים עם אפחד מכם

שניכם צודקים 100% מצד אחד אנחנו חיים במדינה שכבוד רב נחלק למי שלובש את המדים מצד שני זה יכול להיות עילבון לכמה אנשים אם יראו אחד שלומד איתם לבוש במדי צבא אלה כמובן אנשים לאומניים פליסטינאים או אנשים שמרוב שהם שוחרי שלום הם לא רוצים לראות מדי צבא
אוקיי זה נשמע לי מסובך מה שכתבתי אז אם שניכם נוגדים אחד את השני אז אני מעדיף לעמוד בצד ולא להסכים אתכם קיצר אני לא נגד לבוא עם מדים לאוניבירסיטה או למקום הלימודים אבל אני לא בעד זה יעני לא ממש יזיז לי אם אני אראה מישו כזה אני לא אדבר איתו פשוט והוא יעשה מה שבראש שלו

mike00

New member
אם הדעות שלי ושל קלוד מנוגדות אתה לא יכול

להביע דעה לגבי הנושא ולא להסכים עם אחד מאיתנו......אין מצב ששנינו טועים,עכשיו תחליט לצד מי אתה

תשכנע אותי למה שלך יותר טובות

ושהיא תשכנע אותי למה שלה יותר טובים אני מתכוון לרעיונות ואז אני אחליט ( אני גם מקבל שוחד)

klod bokevski

New member
קודם כל מחזק את אילן

חוץ מזה מדי צבא לא יפריעו רק ללאומנים פלשתינאים או "שוחרי שלום" פאנאטים,לדעתי לכל דבר יש את המקום שלו ויש הרבה אנשים שחושבים כמוני (כולל הצבא עצמו אם אני לא טועה,מותר ללבוש מדים כשאתה באזרחות?)

fifanowftw

New member
שיהיה להם רע

פה זה מדינה יהודית. הרוב הוא יהודי. אף פלשתינאי לא יגיד לכל אזרח במדינה לא ללבוש מדים. אף פלשתינאי. אין שום זכות לשום בן אדם לומר לאחר שלא ללכת עם דגל ישראל. אף בן אדם.

klod bokevski

New member
שמע, הכל תלוי ברצון

אני אישית מנגלתי ביום שישי בלילה, שעה לקח להדליק אש או שהתכונת לחייל?

mike00

New member
הפרצוף זה בגלל שאני עדיין פה....הייתי אמור

לעשות את הסילבסטר באיים בתאילנד.....כמו שזה נראה אני עדיין פה עד סוף מרץ.....יש לי כמה דברים לטפל בהם לפני שאני טס.....ואם זה באמת יימשך עד אז,אני אהיה חייב לטוס ישר לעבודה בקנדה.....

mike00

New member
זה ביקור ראשון שלי אחרי 5 שנים בחו"ל.....

יש הרבה במה לטפל....

klod bokevski

New member
תאילנד תחכה:) לעומת זאת ישראל..לך תדע

עוד כמה שנים יש לנו להינות ממנה...:p אתה הולך בדיוק שמתחילה העונה למנגל:( נדבר ב09 לא טס עם גדעון בסוף לתאילנד?

למעלה