קודם כל,כבוד המרצה זה לא משהו שאפשר להגיד על חסאן.... דבר שני,המרצה הדפוק הזה זאת בהחלט אמירה שאני מסכים איתה... ולסיום,ופה גם הבלבלה שלי מההודעה שלך,איך שני המשפטים האלה השתלבו להם ככה בהודעה אחת?
שניכם צודקים 100% מצד אחד אנחנו חיים במדינה שכבוד רב נחלק למי שלובש את המדים מצד שני זה יכול להיות עילבון לכמה אנשים אם יראו אחד שלומד איתם לבוש במדי צבא אלה כמובן אנשים לאומניים פליסטינאים או אנשים שמרוב שהם שוחרי שלום הם לא רוצים לראות מדי צבא
אוקיי זה נשמע לי מסובך מה שכתבתי אז אם שניכם נוגדים אחד את השני אז אני מעדיף לעמוד בצד ולא להסכים אתכם קיצר אני לא נגד לבוא עם מדים לאוניבירסיטה או למקום הלימודים אבל אני לא בעד זה יעני לא ממש יזיז לי אם אני אראה מישו כזה אני לא אדבר איתו פשוט והוא יעשה מה שבראש שלו
חוץ מזה מדי צבא לא יפריעו רק ללאומנים פלשתינאים או "שוחרי שלום" פאנאטים,לדעתי לכל דבר יש את המקום שלו ויש הרבה אנשים שחושבים כמוני (כולל הצבא עצמו אם אני לא טועה,מותר ללבוש מדים כשאתה באזרחות?)
פה זה מדינה יהודית. הרוב הוא יהודי. אף פלשתינאי לא יגיד לכל אזרח במדינה לא ללבוש מדים. אף פלשתינאי. אין שום זכות לשום בן אדם לומר לאחר שלא ללכת עם דגל ישראל. אף בן אדם.
לעשות את הסילבסטר באיים בתאילנד.....כמו שזה נראה אני עדיין פה עד סוף מרץ.....יש לי כמה דברים לטפל בהם לפני שאני טס.....ואם זה באמת יימשך עד אז,אני אהיה חייב לטוס ישר לעבודה בקנדה.....