בן כספית על ג'קו ב-NRG...

קניה 1

New member
לא שווה תגובה החתיכת נבלה הזה

לדעתי עדיף לא להגיב.. ככה זה ירד משם יותר מהר

שונית 7

New member
האידיט הזה הכריז מלחמה על טדי

באופן כללי .הוארק שכח שגם ב-HOT ג'קו דורג מקום ראשון גם את ערוץ הבידור טדי קנו??? ואם כן כל הכבוד להם!!!. סוף סוף הוא בוכה שדברים הוצאו מהקשרם הרי העיתונאים מומחים בזה סוף סוף משהו מהם נפל במלכודת של עצמו. הוא גם מקטר על זה שלא דורגו אומנים כמו ארצי:הי חמוד ארצי כבר מדורג במקומות ראשונים בארץ הרבה שנים.הגיע הזמן לקדם אמנים צעירים וכל אחד וטעמו. מאוד מקווה שהזבלון הזה שפעם משום מה הערכתי לא יחזיר אותנו אחורה

מבחינתו...

מבחינת הדברים שהוצאו מהקשרם, הוא כנראה צודק כי הוא יודע מה הוא אמר ואיזה סלט עשו לו מהדברים, זה דברים שתמיד מכעיסים אותי שהעיתונות והטלוויזיה בעצם לא אמינות יותר.. וגם קצת צרם שהם הכריזו "התנצלות" כשזה בעצם לא היה נכון, אז Y בעשר הם לא שונים כנראה מכל עיתונאי ממוצע ותוכנית טלוויזיה ממוצעת שקשה להאמין לדבריהם אמון מלא... מה שכן, הוא במאמרו גם הוציא דברים מהקשרם ולא דייק, כך שהתלונה שלו תמוהה.

שונית 7

New member
בהחלט תמוהה.אבל חוץ מהמילה

התנמלות דבריו הובאו מפיו ולפי דעתי כן היתה שם חצי התנצלות. העיתון שהוא מיצג עושה בדיוק אותו דבר כל הזמן רק לא נעים כשאתה בכבודך ובעצמך מוצא את עצמך באותה סיטואציה שבה העמדת אחרים

חושבת כמו קניה....

לא להגיב... מדיניות ההבלגה... ובהקשר הזה זה יעבוד... איש רע

צודקת../images/Emo45.gif ברור שהוא מחפש רייטינג

וג'קו הרי מושך רייטינג אז לא ניתן לו את ההזדמנות לדביל הזה
שייעלם במעמקי האתר , גם ככה נראה לי שהכל הוא עושה מקנאה וחוסר פרגון לג'קו ועוד כל מה שגרם ולא מוכן להתנצל? למה מי הוא בכלל?
אז הנקמה הכי טובה שלא ייתייחסו אליו ולכתבות הדביליות שלו והוא - שיאכל את הכובע כשיראה ב"ה בקרוב כמה ג'קו מצליח!!

eilati27

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מה הבעיה של הבן אדם הזה??

מה יש לו?? מה קשה לו להודות שהוא הגורם להרס הזה?? תתנצל יא @@@*88&&&

eilati27

New member
בובי שליייייייי

אני פה יפה... אבל אני הרגע יוצאת מהמשרד אני אתקשר מהדרך... תשארי פה אני חוזרת לפורום מהבית ביי ביי בינתיים

shongold

New member
קרן אני יכולה להגיד לך שהאיש

מניפולטור ערמומי מהסוג השפל ביותר. באשר כתב בזמנו את אשר כתב לא בגלל ג'קו אלא בגלל מלחמת עיתונים על רייטינג, והוא רצה רייטינג וקבל רייטינג על גבו של ג'קו - ניתן לו טיפ כבד..שהעלה את תפוצת עיתונו מעריב בעשרות אחוזים. ועכשיו הוא יושב בתמימות של ערפד ולא..מבין איך נפלו עליו כל מיני ..ראיונות הזויים.

a d i d a s 2 1

New member
בדיוק... כל מילה בסלע!!

אחרי הכל הוא עיתונאי, שוב.. ואגב את כל מה שאמרת בן בעצמו אמר במילים קצת אחרות... מכונת כסף רודפת בצע, זה עולם לא פחות רדוד צבוע ומגעיל לחיות בו, כפיים לבן... כי הוא חלק מהעולם והמכונה הזו...

lala8224

New member
קרן, דווקא שווה לדפדף בתגובות,

רובן מאוד בוגרות ונגד הכתבה. כנראה שבן כספית פשוט מאוד מבולבל, הוא לא יודע מה נפל עליו, ובמקום להתאפס על עצמו ולעשות את הדבר הנכון, הוא מתנהג כמו ילד בן 3 ולא מוכן להודות כי טעה. לג'קו, זה כבר לא ממש יזיק, לשמחתנו, אם למישהו הכתבה הזו תזיק, זה רק לו עצמו.

a d i d a s 2 1

New member
הוא מתנהג כמו עיתונאי

ככה עיתונאים עושים. בן כספית בעצמו ובכבודו אמר בתכנית טלויזיה (רדודה? "בנות" בהוט ... ואני בטוחה שמבחינתו גם זה זבל רדוד, אבל צריך לעשות משהו בשביל זמן מסך..) שעיתונאים ישראלים זה זבל. שהכל עובד למען המאבק בין האויבים...תחרותיות על גבם של אנשים אחרים. לפחות הוא יודע באיזה עולם הוא נמצא, אז לא מובן לי למה הוא מתרעם על זה.. בחיי שאם לא פרשת אייזנברג הרבה לא היו יודעים מי זה בן כספית... ואם לא אייזנברג מי בכלל היה יודע שיש לו טור באנרג'י... ומצחיק וככה גם רשמתי, ג'קו כדי שישמיעו עליו לא זקוק להתנצלות שלו וגם לא למאמארים הטיפשיים שלו.. הרי הוא מוזכר בכל חור... לטוב ולרע... כנראה שמר כספית זקוק לו מאוד, כי אחרת מי באמת יכנס לקרוא את הטור שלו?! הם למדו מניסיון, בכתבה הקודמת של כספית על אייזנברג כנראה שהיו המון צפיות ותגובות... המטרה קידשה את אמצעיה וזה מה שמנסים לעשות גם עכשיו

livi4

New member
לפי דעתי צריך לתת שם חדש למקצוע....

עיתונאי . אולי זבלנים???? מתאים לא? הרי צריך לשים שם את כולם בתוך ה
שיכנסו לשם עמוק ולא יצאו! בייחוד מי שלא יודע לעשות את עבודתו כראוי ולכן צריך לערוך שדרוג קטן בנושא.

למעלה