בן כספית על ג'קו ב-NRG...

shongold

New member
קרן יש לי תגובה אחת בלבד

למניאק ששמו כספית מופת של רדידות הוא קרא לתוכנית..ומענין איך הוא קורא למאמר האלמוטי שלו עצמו שכתב בזמנו על אייזנברג - מופת לרדידות אני קוראת לזה - וזה understatment !!!

שונית 7

New member
נכון ומעניין במה היה חשוב לו להתעסק

היום לא בשר האוצר חלילה או בשחיתות המיסים!!!!

moshavnikit

New member
מצחיק

שהוא הסכים להתראיין למופת הזה של הרדידות

hela19

New member
בוקר מעולה../images/Emo182.gifחבל להתרגש...

היי לכולם,
קראתי, וממש לא התרשמתי..מה הוא חושב??? לפתוח מסע עליהום נוסף??? כנגד טדי? טמירה?מי? מעניין, שאת הכתבות האלו הוא לא מכוון, נגד ראשי המדינה, ו"פקידיה הבכירים", שנחקרים, ומואשמים, וחלקם עומדים לדין.. בדיוק, כמו בספטמבר, הוא מכוון את דבריו, כדי למשוך רייטינג, מעניין,,,
מגוחך.. הוא כבר מזמן, איבד בעיניי את הכבוד שהיה לי כלפיו...
נכון לעשיו, מוטב להתייחס כמה שפחות, זה ממש לא מעניין את אף אחד..חוץ מאותנו, בגלל ג'קו, ובוודאי מעריצים אחרים, של אמנים חוסר התייחסות ותגובה, היא גם סוג של תגובה.. עדיין לא החלטתי, אם להגיב..
בכל מקרה, הכי חשוב, שג'קוש שלנו מצליח, ואהוב ונערץ, והאוירה נהדרת, ואכן בהוט, הוא נבחר לפריצת השנה.. יום מקסים.. ה י ל ה

קניה 1

New member
בנות, שמעתי מעוד מקור שהשמיעו את

ג'קו בגלגלע"צ! לא ברור איזה שיר, אבל הוא אמר שזה היה ב 91.8.. וחוץ מזה, קבלו קישור ל"שיר להעלאת המורל", משעשע ביותר לדעתי! ככה נשכח מבן כספעעעיייית

קניה 1

New member
חח זה היה בצחוק... אני פשוט ממש לא

אוהבת לשמוע גלגל"צ, זה משעמם!! כל הזמן אותם שירים טחונים מלפני מאה שנה......

eilati27

New member
את צודקת

אני איתם עכשיו כבר קרוב לעשרים דקות ויש פה שירים הכי קיטשים בעולםםםםםם טחנו לי את הקבסה אין מה להגיד!!!

eilati27

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדולללללללל

אפרתי 29

New member
חחחחחחחחחחח

מצחיק...
תודה קניה ! וכמה משמח לשמוע שהשמיעו אותו בגלגל'צ... =]]]]] לא ציפיתי שזה יקרה...

אוףףף לא יכולתי שלא להגיב...

אז הנה התגובה שלי וביי ביי סופית: אדון בן כספית היקר... אני מאד מאד רדודה... אוהבת תכניות רדודות ואמנים רדודים... חייבת לומר לך שהרדידות הזו שלך לא מובנת כאשר השחיתות משתוללת במדינה.... שכחת להזכיר את הרדידות של ראש הממשלה שלך ועוזריו וכל אותם מושחתים ורדודים במס הכנסה... שכחת להזכיר את הרדידות של אותם קברניטים ששלחו את בנינו למלחמה בקיץ והשאירו אותם לבד.... ההתנצלות או אי ההתנצלות לג'קו זה מה שבראש מעיינייך??? אלוהים OMG, GET A LIFE מר בן כספית... ג'קו כבר מזמן עבר הלאה ומוכיח שהמוזיקה שלו נפלאה... ולא רדודה אגב.... עוד תראה מר בן כספית שהרדידות ממנו והלאה וגם אנחנו אוהבי המוזיקה וחופש הביטוי לא כל כך רדודים... שיהיו לך חיים נפלאים

lala8224

New member
אל תצטערי על תגובתך, גם אני הגבתי

וככל שהוא יקבל תגובות כשלך, כך, אולי, הוא יקלוט את גודל טעותו.

a d i d a s 2 1

New member
אני גם הגבתי...

לא יכולתי שלא..מעניין אם יפרסו את התגובה שלי, כי אנרג'י לא עושים את זה אף פעם... בכל מקרה רשמתי שג'קו לא זקוק וצריך למר בן כספית, אבל למה נראה שבן כ"כ זקוק לו? הרי אם לא פרשת אייזנברג, מעניין באיזה תמונה היינו רואים את בן...

eilati27

New member
עדידס יקירתי...

מה שלומך... רצ"ב תגובתי לכתבה... והיא מפורסמת שם תחת הכותרת : "בן היקר (???)" "האם שמת לב מה קורה במדינתו ''הנהדרת''? האם פתחת עיתון ביומיים האחרונים? או בעשרים שנה האחרונות? זה מה שמטריד אותך? שכל העולם יחשוב שהתנצלת בפני ג'קו אייזנברג הכוכב הנולד (שאגב - הפלת)?? זה כל היושב בראש מעייניך? אכן רדוד וקטן אתה, תתנצל על קיומך ועל הכתבות חסרות התוכן שלך! "

a d i d a s 2 1

New member
שלום שלום לך...

יפה לך...הוא באמת אדם חסר תוכן מבחינתי... אבל לא בגלל פרשת אייזנברג... בגדול עכשיו כשאני חושבת על זה, הוא עיתונאי ככה עובד העולם הזה, למה לעזאזל מצפים ממנו למשהו אחר? אה כן... כי יש המון דברים כרגע לעסוק בהם חוץ מאשר חשבון נפש, וכתבה מעמיקה מאוד על ניפוח האגו של מר כספית... חוץ מאגו, שום דבר לא מודגש בכתבה הזאת... חחח

למעלה