בן כספית על ג'קו ב-NRG...

livi4

New member
הוא לא בן אדם

הוא בן....

a d i d a s 2 1

New member
חחחח ליבוש כפרה שלי!!

בדיוק בגלל זה כתבתי... בן...בן כספית.. מלשון בן...בן כספית! מה המצב יפה?

livi4

New member
אני יפה?? מי שמדברת!!!

מה קורה ממי ? אצלי הכל טוב! הבנות ישנות צהריים ואני במנוחת ג'קו . היפיוף הזה עושה לי בכל פעם כלכך טוב על הנשמה . מה אני אגיד לך בובי ? אני חולה על הקול הזה , איזה קול אאאאאאאאמממממממממממממממאאאאאאאאאאאאאאא. ת'אמת , לי בכלל לא קר החורף הזה - ג'קו מחמם לי את הלב ואת כל מערכת הדם -ניתן לומר . אחחחחחחחחחח יפה שלי.

livi4

New member
אה ואת יודעת ../images/Emo22.gif

צריך לשנות את הטמפרטורה במקום העבודה של הבן ... הזה . הרי ידוע שכספית נמצאת במצב צבירה נוזל בטמפרטורת החדר - אז יאללה בואי נקפיא אותו אה? יאללה נמאס ממנו איף בעה וכמו שהבת שלי אומרת "איף קקי"!

eilati27

New member
בהחלט צודקות שתיכן...

אני אוטוטו עוזבת את המשרד לטובת הקור בחוץ והאוטובוס העמוס בדרכי הביתה... אני מאמינה שהיום אני לשם שינוי אכנס בערב כי אין לי חדר כושר היום וקר מידי בכדי להסתובב בחוץ!!!
אז אני אשב לי בחדרי החמים ואדסקס איתכן משם... בינתיים בכל אופן שיהיה לכן המשך יום מקסים ונטול כתבות רדודות ומרגיזות! livi באישי

livi4

New member
ראיתי - בואנה איזו הפתעה אחותי

אוהבת אותך המון המון וכבר החזרתי לך!!! יאללה נסיעה טובה ממי - נתראה בשמחות! חחחחחחחחחחחחחחחח

livi4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo39.gif../images/Emo115.gif../images/Emo184.gif=בלי קשר

אין לי שום קשר לנזכר לעיל אה?

eilati27

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני אומרת לך...

אני אומרת לך שאני אוהבת אותך ואת שולחת לי תרופות פטריות ופרחים??? חחחח... באמת שרוטה זהו... ג'קו דפק לכולנו את הקופסא לגמריי...

Karina85

New member
אפילו עליו לא הייתי מאמינה.

כתבתי תגובה אבל הם בטח לא יפרסמו הכלבים... "... בן כספית - אתה אדם שפל וחסר חוט שידרה. למה התוכנית הזו היא תת רמה??? כי לא אהבת את איך שיצאת שם??? אבל בשביל לתת לך רייטיינג ואלף טוקבקים לטור האומלל שלך שאף אחד לא היה קורא בלי האזכור לג'קו התוכנית הייתה בסדר גמור נכון?!?!? איך אתה מעז להגיד שג'קו הרוויח את המאמר הדבילי שלך ביושר??? מה הבנאדם עשה??? ומעניין מדוע כל כך הרבה כתבות ומאמרים שלך מתעסקים ברדידות של טדי... מספיק להיות פרזיט על רייטינג של מישהו אחר. תתחיל לכתוב דברים אמיתיים, מאמרים אמיתיים, אחרת תאבד גם את מעט האנשים שעוד טורחים לקרוא את יצירותיך ה"נשגבות". ועם כל התגובה החריפה שלי אני עדיין מאחלת לך כל טוב. כי בסך הכל אתה לא אשם שאתה כזה..."

kapit5

New member
../images/Emo46.gifעיתונאי קטן ונאלח

פיתאום דברים הוצאו מהקשרם,פתאום הוא לא הובן-נישמע מוכר אה? אני לא יודעת מה עובר עליו לאחרונה.אבל בתור אחד שנחשב לבכיר העיתונאים בארץ הוא מתנהג בצורה מעוררת רחמים.מה ,הוא יוצא למילחמה עם טדי הפקות?,כבר ניגמרו לו הנושאים ה'כבדים' על מה ליכתוב. אני פשוט המומה מכך שהנושא כל כך מטריד ומעסיק אותו.שחס ולחלילה לא יטעו לחשוב שהוא הוד רוממותו,השפיל את עצמו והתנצל בפני זמר צעיר שעד לפני כמה חודשים אף אחד לא שמע ממנו. וממש לרדת לפרטים של הנפשות שפועלות מאחורי הקלעים כדי שנבין מה?שכולם פועלים מתוך אלו שהם מניעים? שמור לי ואשמור לך, נו באמת מר בן כספית-welcom to the real world .ממש סקופ עיתונאי קורע. הבן אדם רע מהיסוד,יהיר,מתנשא,צבוע ויש לי עוד כהנה ונהנה תארים שהמיקלדת תסמיק. לשימחתי אנחנו וג'קו נימצאים במקום אחר שבו בן כספית נישמע היסטרי,מבוהל ואידיוט אמיתי.

למעלה