|בנדנה
25/4 זה קורה!!!

raziko1

New member
|בנדנה../images/Emo187.gif25/4 זה קורה!!!../images/Emo187.gif

חברים יקרים כמו שאתם זוכרים אותי או לא..אז לאלה מכם שזוכרים אותי שביקשתי חומר על השבט אז זה קורה כל מה שהיה בשושו בעוד יומים ב25/4 בשעה 17:00 בידיוק תקבלו מידע על משהוא שכולכם ציפתים וייחלתם לו משהוא שיוציא אותכם מהכלים....... כנסם לאייסי 321712346 לפרטים. את הפרטים המדויקים והעברת המסר תקבלו רק 10 דקות לפני השעה 17:00 ביום שלישי ואז זה יקרה.. תמתינו בסבלנות במיוחד בנות השבט היפות שלנו

raziko1

New member
יהיה בסדר תקבלו פרטים

תקבלו פרטים בהמשך יש כבר כאלה שיודעים אבל בהמשך תקבלו פרטים מעמיקים

NOYve

New member
דוגרי מה אתה הולך להרוג את השבט !

חחחחח ... מה אתה הולך לעשות ... אני מזמינה משטרה ...חחח ספר לנו מה קורה ?...

raziko1

New member
חח חס וחלילה

למה להרוג???? לא מספיק יש לנו צרות במשטרה כפרה

raziko1

New member
../images/Emo66.gifפשוט לא יכול../images/Emo201.gif

אנשים יקרים אני יודע שאתם סקרנים גם אני סקרן לדעת מה תיהיה תגובתכם ברגע ההודעה אבל פשוט אסור לנו ה4 איש שיודעחם סורי

LiveSchool

New member
שיגעת אותנו... זה קשור בכלל לשבט?

טונה מיטל ואדם לא יודעים שום דבר על מה שאתה מדבר (או לפחות לא אומרים כלום)... ולמה זה קורה בדווקא ביום שלישי, אתה מודע לזה שיום השואה?

raziko1

New member
אמרתי לכם שאף אחד לא יודע!!../images/Emo123.gif

חחח אנשים אמרתי לכם שאף אחד לא יודע כלום נכון??? ואם אני לא טועה זה הפורום של השבט לא?? אז ברור שזה קשור לשבט!!!! ואני מודע לזה שזה יום השואה וזה לא הופעה או משהוא לא משהוא אם מוסיקה.. אתם מעדיפים שנדחה את זה ביום או בכמה שעות ביום שלישי עד שיגמר יום השואה?

SHIKO2000

New member
סוף סוף מישהו השיג את הקלטת סקס

של אדם מיטל ויעל בר זוהר?

raziko1

New member
אהבתי חם קר חחח

חחח אהבתי ביותר חם קר אבל עזבו זה פחות מ24 שעות תמתינו בסבלנות

NOYve

New member
../images/Emo6.gif חחח קלטת סקס של אדם מיטל ויעל !

חחחח ... חזק ... ביותר אפילו ... ספר כבר מה קורה היום כי אתה מזה מעצבן אותי ...

raziko1

New member
לא עקבתם אחריי

אנשים כמו שאמרתי לכם הדבר כבר התרחש לפני 40 דקות כל מי שהתחבר אליי לאיסי קיבל הודעה פרטית על המתרחש... בכל מקרה בפורום תקבלו הודעה ב17:50 כי לאסיי יש עדיפות משאין לו סבלנות שיכנס עכשיו אליי לאייסי ויקבל מידע 321712346 זה כבר באויר 45 דקות

למעלה