|בנדנה
25/4 זה קורה!!!

raziko1

New member
8 דקות

בקטנה אנשים עוד 8 דקות רק ואנחנו עוברים דירה

raziko1

New member
../images/Emo9.gifזהו הגיע הזמן כנסו!!../images/Emo24.gif

אנשים תודה על הסבלנות מבטיח לכם שזה היה שווה ייאלה כנסו לכאן>>> www.hshevet.ios.st הנאה מובטחת עוברים דירה דרושים אנשים

raziko1

New member
ייאלה תתחילו להירשם

איפה אתם אנשים תתחילו להירשם ייאלה עוברים בית למקום ששייך רק לנו!!!!

Funky Giraffe

New member
../images/Emo31.gif

בדיחה גרועה מאוד, 1 באפריל היה לפני 3 וחצי שבועות... המקום הזה פורום רשמי לכל דבר של השבט.. אני לא מבין מי אתה שאתה בא באמצע החיים ועוד ביום השואה ומחליט להעביר את כולם על דעת עצמך, ועוד לעשות את זה בפורום ששני אנשים נותנים בו את הנשמה... היחידי שיכול לעבור דירה זה אתה, מהמשוחררים לחסומים
סתם סתם, לא מאיים. אבל זה לא מצחיק, ראסמי לא.

Funky Giraffe

New member
ודרך אגב, אתה באמת לא מצחיק!

"עוברים בית למקום ששייך רק לנו!!!" "לא עוד פרסומים שלא קשורים לשבט" הסתכלת ימינה ושמאלה ב"אתר"?

dan the man

New member
ממש בלי להעליב

אבל האתר נראה לא משהו בכלל...יש לשבט כבר אתר.... ויש לו גם פורום..

raziko1

New member
לא נפגע אישית

חח כפרות עליכם אנשים אתם לא מבינים הפרסומים בצצדידם זה זמני עד שהאתר יתפוס תאוצה אני חושב שאלה שאחראים כאן על הפורומים צריכים להיות אחראים שם פשוט הקט של הפורומים והשירשור שהולך כאב זה מעצבן לעין לפי דעתי האתר שבנו לכם שם הוא איכותי ובלי שירשורים שכולם רואים כל נושא נכנסים ורואים את התגובות. טוב בכל מקרה אני רק המודיע וזה שמעביר לכם

raziko1

New member
לא יפה אנשים

אנשים לא יפה מצידכם הרבה אנשים עבדו בשבילכם לא אני אבל תחשבו על זה מי שאחראי כאן יהיה גם שם ושם זה גם יותר מסודר יותר הסטטי הרבה יותר נוח בלי שירשורים וכזה.. אני מציע באמת זה בשביל כולם יהיה טוב זה בשבילכם. השקיעו כאן הרבה ואפשר לעשות את הקטע שם באתר נערת החודש וכזה כל מיני דברים תמונו של גולשים וכזה..

חבוב...

הפורום הזה זה פורום ר-ש-מ-י ולשבט יש אתר ר-ש-מ-י אתה רוצה להקים לך אתר חדש? אתה רוצה להקים פורום חדש? אתה מוזמן. כל יחצנות או פרסומת כלשהי עולה כסף, מעוניין לפרסם את האתר שלך? תשלם כסף לתפוז. כל פרסומת נוספת שתהיה בפורום ללא אישור המנהלים תמחק ואתה תחסם. עם כל הכבוד שזה קשור לשבט אין לך שום זכות להגיע לכאן עם פורום "מתחרה" כביכול ועוד להעז לפרסם אותו.

וד"א...

אם זה נעשה מתום לב אני מתנצלת מראש על הניסוח של ההודעה שלי. אבל מן ההגיון שאתה לא תגיע לפורום רשמי ותזמין את כולם להצטרף לפורום המתחרה שפתחת.

raziko1

New member
את צודקת כפרה

אין ספק שאת צודקת בקשר להתחרות אבל זה לא בקטע כזה אני חושב שאת או אתה צריכים להיות באתר ההוא לפי דעתי כאילו זה יותר מסודר וכזה מבחינת שירשורים אבל איך שתרצו אנחנו פתחנו בשבילכם משרוצה מוזמן להגיד לנו מה לעשות אם האתר . האתר כרגע בהרצה ואם נראה שתוך חודש אין התענינות וזה לא הולך נסגור אותון כי בסה"כ תחשבו בגדול זה יכול להיות אחד הדברים הכי חזקים אתר קהילת פורומים רק לשבט רק לשבט רק לשבט

Funky Giraffe

New member
מה אתה רוצה? אנחנו מכריחים אותך

להסתובב בפורומים אחרים? מה הסיפור שלך?

raziko1

New member
מי אומר שמכריחים??

תגידו מה אתם לא מבינים או משהוא כזה רוצים תבואו... למה להסתובב בפורומים אני מציע לכם פורום יותר מסודר ששיך רק לשבט פורום בלי שירשורים זה הסיפור שלי מה אתם לא מבנים תעשו מה שבראש שלכם אני בכלל לא מכיר תשבט עשינו להם טובה שאחד מאצלכם ביקש לקדם אותם אז בננינו אתר איכותי אם פורומים מסודרים ללא שירשורים נראים לעין...

למעלה