|בנדנה
25/4 זה קורה!!!

מספיק.

שכל אחד יהיה איפה שבא לו וזהו. פעם הבאה תכבד אותנו ואל תפרסם פה פורום מתחרה. בהצלחה עם האתר ואם אתה צריך עזרה במשהו תגיד.

שיהיה לכם המון בהצלחה

לבנתיים אני מסתדרת עם השרשורים כאן, כיף לי ונוח.

Scratch One

New member
כל הכבוד על ההשקה בנאדם../images/Emo70.gif

אבל היית צריך לשאול בפורום פה לפני שפתחת פורום אחר. ואנשים, אני לא מבין אותכם... בנאדם השקיע על האתר. אז במקום לרדת עליו תראו קצת הערכה.

raziko1

New member
תחשבו שנית...

כל הקטע שזה הפתעה תחשבו על זה כמה להקות יש בארץ??? המון אני בכלל לא מכיר את השירים של השבט לא ראיתי אותם מעולם. חבר שלי מעריץ אותם ליאור כספי וביקש ממני לעזור להם להתקדם (אני מפיק אירועים למי שלא יודע) אז התחלתי להפעיל קשרים אני כבר עובד אם כמה אנשים במקביל לארגן לשבט איזה ערב מיוחד.. רק שתבינו הפורום נפתח עבורכם התקדמות לשבט אני לא חושב שיש לעוד להקה בארץ אתר כמו שפתחנו...

goldigger1

New member
רזיקו וכל החבר'ה...

רז, דבר ראשון כבוד על ההשקעה ועל הרצון לקדם, הרי כל רצון לקדם את השבט מבורך, עוד אתרים = עוד חשיפה = הצלחה אהבתי את הרעיון של נערת השבט חחח... אבל אתה לא יכול להגיד לכולם לעבור אליך לפורום, כי אנשים נתנו את הנשמה אני בטוח כדי שיהיה פורום רשמי בתפוז (כבוד לזוג המנהלים!) וזה גם כנראה לא יקרה, אני מציע, הקמת אתר, תפתח אותו, תן לאנשים דברים שאין באתר הרשמי או משהו, ביוגרפיה, קצת על כל אחד מהלהקה אולי, רכיליות, הקלטות ישנות וכו', זה כל הרעיון שעובד מאחורי אתרים לא רשמיים, אני בטוח שכולם ישמחו לעזור לך לתת מה שיש להם, אפילו אולי יעזרו לך לעבוד על העיצוב שלו קצת... ובקשר לפורום שלך, let go, מי שיראה לנכון שירשום בו, אל תתחנן לאנשים, ושוב...כבוד!

goldigger1

New member
אה, וכל החברה...

למה ככה אתם יורדים עליו? כולנו, אותה מטרה... נכון שהוא עשה טעות עם הרעיון של לעבור דירה, אבל זה בא ממקום חיובי...

raziko1

New member
נכון אחי

כן נכון צודק חס וחלילה לא בכח משרוצה שיגיד נעשה קידום עצבני.... משרוצה לפתח תאתר שיצור איתי קשר נעשה משהא גדול שני האנשים שאראים כאן על הפורום לפי דעתי צריכים להיות אראים שם

raziko1

New member
אני רוצה לתת לכם דוגמא של הצלחה:

אנשים אני רוצה לתת לכם דוגמא של עוד אתר שפיתחנו שהוא קיים רק 5 חודשים ויש לנו מעל ל500 גולשים בפורומים שפיתחנו עבור קהילה הודית באתר הזה מתקיימות כמעט כל חודש מפגשים ומסיבות שצוות האתר מארגן ותראו איזה דברים מעולים אפשר לעשות. כנסו לאתר הזה ותראו www.raj.indian.st

Funky Giraffe

New member
אני לא רוצה לצאת מזלזל אבל

ראיתי כמוך כבר אלף... (וסתם בלי קשר- מיכלי, זוכרת את דניאל שהתרברב בפורום של עופר ניסים?)

raziko1

New member
יש לי תשובה בשבילך

יש אולי 100000 כמוני אבל רק 1 כמוני מוכן לעזור ללא תמורה בארץ הזאת!!! ואני לא רוצה להישמע משתחצן אבל ככה זה על פני השטח.

SHIKO2000

New member
תשמע

אני כותב בעוד כמה פורומים באינטרנט. מערכת הפורומים של תפוז היא הכי נוחה. הדבר היחיד שמעצבן בה הוא החוסר יכולת לערוך תגובה. תפוז גם נותן בית מאוד חם למנהלים שלו ובקיצור אחלה של אתר. נמשיך בזה שעם כל הכוונה הטובה - האתר שלך לא נותן שום דבר חדש,ויזואלית נראה כמו שיעור בבנית אתרים(לא במטרה לנגח אבל זה ככה)ופשוט לא מעניין כשיש גם את הפורום,גם את האתר הרישמי וגם את המיי ספייס. שוב עם כל הכבוד והכוונות הטובות אני לא רואה אנשים נרשמים לזה בטח לא אנשים שכותבים פה... בהצלחה

Funky Giraffe

New member
כן אחי

רק 1 כמוך. ווידוי נאות: אני ומיכל מקבלים משכורת חודשת של 35,000 $$$ לחודש כ"א על ניהול הפורום הזה.

Funky Giraffe

New member
תמונה גדולה... ד"א הלכתי היום לקנות

פיצה מול הבית ספר וראיתי סטיקר מודבק על התחנת אוטובוס. ראיתי לפני כמה זמן סטיקר מודבק גם על תחנת אוטובוס בסוקולוב רמה"ש.

Scratch One

New member
../images/Emo26.gifטוב עזבו אותכם שטויות

תראו מה ויל סמית' עשה החוצפן הזה

Funky Giraffe

New member
LOL, יש כזה גם ליד הבית ספר שלי

בצומת גלר-טשרניחובסקי כפ"ס, ממש על הגבול עם רעננה... מי מרסס את כל זה?!

destar

New member
הרצון לקדם הכל טוב ויפה

צריך אבל למצוא רעיון חדש , משהו שאין במקום אחר ... אני לא רואה משהו חדש או גימיק באתר הזה , לכן גם קיבלתה תגובות בהתאם אני מאמין שאם הייתה עושה משהו באמת מיוחד אנשים היו מתייחסים אליך גם אחרת ..

למעלה