בנושא ילדים ובן-זוג חדש

noamic

New member
יערית - ראי תגובתי לרולן למעלה -

אבל זה בדיוק בדיוק מה שגם אני הרגשתי. בכלל - את מדברת מגרוני... רק יותר טובה ממני. סמבל. יום נעים

נט שאלה...

ואם הבנות יחליטו שהן לא מוכנות לעבור דירה,ורוצות להישאר בשכירות.מה תעשו? אני חושבת שבכל בית לפי הערכים של כל זוג מחליטים היכן לשתף והיכן לא,וכל זוג יודע טוב מאד שלפעמים רק משתפים את הילדים ולפעמים ממש מבקשים תשובה ברורה. עוד לא הבנתי מה לא בסדר?

*יערית

New member
שלום לך../images/Emo20.gif

ניגשת לשורה התחתונה והרי היא המסר החשוב ביותר בדברים שכתבת ופירטת, לא חושבת שקראת את דבריי כתגובה להודעה הראשונה בעיניין האושר שלי והסכמת הילדים, ילדיי צעירים אך ציינתי...את הצעד לאושר עבורם עשיתי כאשר ביקשתי להיפרד,להתגרש..משם ועד לזוגיות הנוכחית שלי, לא ביקשתי ולא היססתי..פשוט הם קיבלו את עובדות החיים של אמא, את הבן זוג "הגשתי" באהבה לפניהם וכך הוא מתקבל בכל בוקר וערב, כך אני גם מתייחסת לאקס וכך הדברים מתנהלים,ואם הם מנסים אותי בשאלות ותהיות בלמה ומדוע?הם מקבלים את התשובה היחידה שיש לי והיא אינה משתמעת לשתי פנים: אמא מאושרת....וכך גם אתם..ושיוכיחו לי אחרת
תודה על התייחסותך הארוכה והסובלנית, אני החלטתי מגיל צעיר ביותר שעונשים הספיקו לי בבית הספר..מעבר לזה לא מענישה את עצמי יותר, והאושר שלי חשוב בכדי להשיג את אושרם של ילדיי, מרשה לעצמי לומר לזכותי שבחרתי את הטוב ביותר לטיס עבורי וכמובן בדרך עקיפין עבור ילדיי.

נטוורקברוך כניסתך אל ביתנו ../images/Emo24.gif

כתבתי סיכום נוסף על כתיבתך ועל הדרך שבה העלית את שאלותיך המאמתות ועל השמחה שלי עם עצמי לעמוד שוב ולבחון ולגלות כמה שאני שלמה ומאושר מצעדיי ומחיי והכל הכל נמחק אך אחזור שוב על החלק החשוב שאני לא כמו אחרים ראיתי בכתיבתך התנשאות עוקצנות, וזלזול אני הרחבתי והשכלתי דרך שאלותייך תודה שגרמת לי בפעם המי לעצור ולהסתכל שאין לי על מה להצטער קראתי את פרטיך שהנך גרוש + וחיי חיי מורכבות תרשה לי לאחל לך להגעתך לשלימות ולהמשיך לגעת באושר(שהבנתי שיש) היי איתנו חבר אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

*יערית

New member
אילנה!

אולי די! באמת את מצד אחד רוצה להביע את דעתך, ומצד שני מנסה לשים דגש על משהו אחר.... האם אני כתבתי לו שהוא כתב בצורה מזמזלת מתנשאת או עוקצנית? האם רולן כתבה כך? האם מעוף כתב כך? האם אוהי? האם סלו? אז איפה כולם בתגובה הגורפת שלך? "אך אחזור שוב על החלק החשוב שאני לא כמו אחרים ראיתי בכתיבתך התנשאות עוקצנות, וזלזול " בחייך שוב פעם?תכתבי פעם אחת מבלי לעשות השוואות תוך כדי ההדגשה "אני"...או תוך כדי הדגשת היתר..פשוט תכתבי שנהנת מדבריו והשכלת ולמדת והחכמת בלי שהוואות. תודה

rolan

New member
יערית יקרה ../images/Emo20.gif

למה? למה להתרגז... מיותר, באמת... אני מבינה שמכעיס כאשר עושים הכללות שכאלו, אך אני מאמינה שאנשים אינטלגנטים קוראים וכותבים כאן. הם יראו בעצמם שכולנו כתבתנו ממקום טוב וחלילה לא מזלזל או עוקצני. חבל על הויכוח שעלול להתעורר כאן ויהיה לחינם. קחי עכשיו
ובואי לקפה

*יערית

New member
רולן../images/Emo24.gif

אני כלל לא כועסת או מרוגזת...אף אחד לא שומע את הטונים שלי
ממש לא כך... רק שלא אוהבת להיות בהכללות שיש בין התגובות.. ניתן לענות עיניני מבלי להפוך כל דבר לנקודת השוואה. תודה על ההזמנה...אך אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
לילה טוב לכם

עלמה 3

New member
ואתם מצפים שאני יהיה מאופקת...

איך אפשר, איך
רולן ולמה אותי את לא מזמינה לקפה עם עוגיות רגיעון.. תודה לך
פשוט הייתי חייבת לכתוב משהו , אבל תודי שאני מאופקת !

נראה לכם

שאני אשב ואקרא את כל ההודעות ואגיב רק אחר כך? נו באמת ....אתם הרי יודעים שאין לי סבלנות..אז קודם אני מגיבה ורק אחר כך קוראת את כולם....אין לי סבלנות ואפילו לא סובלנות. ראשית ברוכה הבאה. נטוורק.. קראתי את דבריך וכמעט הצלחת לגרום לי להרגיש אשמה ולא בסדר על פרוק המשפחה ועל הסיבות להתחשבות או אי התחשבות ברצון הילדים. אני לא חושבת שזה חשוב או משנה מדוע החבילה מתפרקת? אני גם לא חושבת שיש מדד לטוב ורע..אני בטוחה שמי שבוחר לפרק לא עושה זאת מתוך שמחה ואושר. כל אחד והצרכים שלו והרצונות שלו. כן זה מאד חשוב לדעתי הקשר של חורג עם ילד חורג,וגם כשמצאנו את האושר בצורת בן זוג חדש עדין הילד וטובתו עומדים לנגד עניינו ויותר מאשר כשהמערכת היא ראשונית ביולוגית. לא פעם ראיתי שבעלי מתייחס זוועה לילדיו וזה חיזק אותי לצאת ולפרק.אני מאמינה שכולם חולמים על אושר ושמחה וכן גם לא להישאר לבד,מה רע? מגיע עונש? אל לך לראות את התמונה מזווית אחת . והדבר הכי חשוב ,כאשר הילד שלנו לא מאושר באופן טבעי זה משפיע על המערכת ובהחלט יכול לגרום לפרוק. איזה אמא או אבא ישנים טוב בזרועות האחר כאשר בנו לא מאושר בגלל חוסר קשר איתו/ה או שנאה...וכו. בוקר אור

noamic

New member
יערית יקרה

ההודעה הזו שלך כאן - סותרת את ההודעה הקודמת שלך שהיתה בעיני כל כך נפלאה. תקראי טוב טוב את הההודעה של אילנה ותראי שלא התייחסה אלייך. תקראי את ההודעה שלה, תסכימי איתה או לא , אבל אין צןרך ל"חנך" כאן. ונניח שאילנה כותבת בהשוואות. זו דרכה. תקראי, תהנהני, תנודי בשלילה, אבל להגיד לה איך לכתוב ?? יש כאן שולחן אוכל. כל אחד יודע מה הוא אוהב לאכול. מי שלא אוהב שלא יאכל, אבל אולי יש כאלה שאוהבים לקרוא השוואות ? שימו את כל המאכלים על השולחן. מאכל אחד חמוץ ? תתלחשו במסרים שלא טעים לכן. אבל זה שהכין אותו - טרח עליו, ולדעתו הוא טעים, ואולי יש עוד כאלו שחושבים כמותו. בתיאבון...

*יערית

New member
נעם בוקר טוב לך../images/Emo20.gif

אין לי בעיה עם דבריה של אילנה, אין לי בעיה עם דיעותיה, אין לי בעיה עם חכמת החיים שלה, אין לי בעיה עם דרך ההתנהלות שלה, רק לא רוצה לצאת מדבריה כמקום להשוואה, מה אין אפשרות לציין הודעה לשבח של אדם מסויים מבלי לבטל את האחרים? הדגש על הביטול לא מצא חן בעיניי...עכשיו הבמה הזו פתוחה לכן ההודעה שלך מבורכת, ההודעה שלי מבורכת, ההודעה של אילנה מבורכת .... מבחינתי הבמה פתוחה לכל מי ומי שקשור ומתקשר לנושא המרכזי של הפורום, אין לי בעיה שלא ידברו אלי בנימוס או שיעבירו ביקורת על הדברים שאני כותבת....כתיבה בפורום לא חדשה לי...להיפך כבר מכירה את כל "הויכוחים מראש"....רק שלא יבטלו את דבריי כבדרך אגב! תודה לך

עלמה 3

New member
נעם, למה להתלחש במסרים ../images/Emo35.gif

זה לא יפה לרכל ! שנית לדעתי, חבר טוב... זה זה שיומר לך את האמת בפרצוף ! גם אם היא קשה ואם אני יעשה משוואות .. אז.. נטוורק: הנטוורק נכנס כמטיף מיסיונר...ומנחה, אבל התרשמתי ממנו שהוא איש מקצוע + תעודות + תארים ומסטר...בפסיכולגיה עם התמחות במשפחות מורכבות... נראה לי שכל 45 דק' אצלו עולה הרבה מאד כסף..... ואף הייתי ממליצה להביא אותו כאורח יועץ בפורום, בהחלט יש לו מה לתרום לנו. אילנה: מעבירה סדנאות ב- 40 ש"ח, לנשים...להוציא את עוצמתן.. לא התרשמתי ממנה שיש לה איזה מסטר בפסיכולוגיה, או תארים ומלבד להיכנס לכאן ולחרחר ולהעביר בקורת נוקבת .. כשהיא אפילו לא עומדת מאחורי אמונתה ותורתה.. עכשיו, אם את אוהבת לעשות משוואת, אז תקראי ואם לא ... אז לא... כל טוב, עלמה

למעלה