בנות אתן מרשות לי לפתוח שרשור חדש?,

rootteem1

New member
בנות אתן מרשות לי לפתוח שרשור חדש?,

ומסודר לגבי המפגש... אוקי אז בשביל לקבל מושג מי באה, כמה ולמה, אולי כל מי שבאה תכתוב מה מצבה, האים היא באה בטוח או לא וכו'? אוקי? טוב אני רוב הסיכויים אבוא.... אני זזה לראות את התוכנית החדשה עם שלישיית מה קשור תכתבו ביוששששש

rootteem1

New member
טוב פרשתי סופית...

בנות תכתבו.. אפילו אם זה רק אם סימון של וי..... וגם לי נראה שניו יורק טיפה יותר מרגשת..... אבל לא בלי האחות האמריקאית שלי=] יש גם עוד הרבה זמן... ונשאר מספיק זמן לשאר הדברים המרגשים... יאנוש אופוש לא כתבתי בסוף.. נראה לי שמחר כבר יהיה מאוחר מידי, לא? ביוש בננות לילה טובוש! טוב זזתוש ביושששששששששששש

דורית41

New member
רותמושששש

כתבתי אתמול או שלשום מי באה ומי אולי. רק בשששששבילך אני משחזרת: מגיעות:(סדר מקרי): קארין, אילתי,כפית,זואי,ליבי,הילה,THR,דורית,מון ליין,נובה (אני לא מוכנה לשמוע שאולי,ראי הוזהרת נובושש אם לא תבואי זה יעלה לך בדרישת התנצלות מצד הנשוא ,בשל גרימת עוגמת נפש לפורום)), שון (בסבירות גבוהה),שיר (בסבירות גבוהה,),ואחרונה אחרונה חביבה לאלללה-רותמושששש. בנות-תקנו אם לא דייקתי לגבי מישהי מכן.

דוריתוששש

כל האוששש הזה הורג אותי... אבל נדבקתי... דיברתי עם דידה אתמול ויכול להיות שהיא גם מגיעה... אני אשאל אותה מחר סופית....

דורית41

New member
טוף מאוד !!!(לגבי דידה)

גם אני נדבקתי מרותמוששש. עם השששש,רק שלא נתחיל לכתוב ולדבר כך גם מחוץ לפורום. אני אתחיל את המכתבים בעבודה: הנדוןושששש:: " " .............BLA .... BLA.... BLA........ BLA ...........BLA.... BLA . לטיפולכםוששששש אודהשששששש איך זה נשמע?

livi4

New member
וואו רק שאני לא אדבק בזה ...

הילדים יחשבו שנפלתי על הראששששששששששש

הילדימוששש דווקא יהנו מזה...

שתדעי לך שכשאני רואה ביוטוב את ג'קוששש אז הבן שלי לפעמים מתעצבן ופולט משהו בנוסח אוףףף הג'קו הזה... ברגע שהוא אומר את זה השיר באורח פלא נפסק.. אז אני אומרת לו בצחוק שהוא נעלב וכדאי שמהר יבקש סליחה... אז הוא צוחק ואומר סליחה ג'קו סליחה... אתה סולח? ברגע שהוא אומר את זה השיר ממשיך להתנגן... בקיצר זה הפך ללהיט אצלינו הקטע הזה והבן שלי החליט שיש לו טלפתיה עם ג'קו... או שג'קו הוא היורש של אורי גלר...

livi4

New member
איזה ממי ..

בן כמה הוא ? אני רואה שהחלו להתפתח גם משחקי ג'קו ... חחחחחחחחחחחחח

הוא בן 8 הפשושששש

כן... משחקי ג'קו הם להיט אצלינו... הבת שלי (בת 3 וחצי) שומעת אותו שר ואומרת זה ג'קו! זה ג'קו! אני אוהבת אותו! בקיצר יש לו הצלחה גם בקרב הגיל הרך....

דורית41

New member
והבת שלי....גם היא בעניין ג'קו-

(בת 9) שאלה אם כשהיא תהיה גדולה היא תוכל לבוא להופעות שלו. ואם היא יכולה בינתיים להגיע למפגש שהוא מתכנן אתנו. אממממ ....אממממ,המפגש שהוא מתכנן אתנו. ושוב: המפגש שהוא מתכנן אתנו!!!!!!!!!

כן... מה באמת עם המפגש

שהוא מתכנן איתנו... ג'קו מחכות לתשובות... ותביאי אותה בכייף למפגש המתוכנן (מתי???) אני אביא את הבן שלי ונעשה שידך...

דורית41

New member
את חושבת שהרמז לגבי המפגש אתנו היה

מספיק ברור?נראה לי שאי אפשר לפספס רמז כזה

דורית41

New member
אני מתכוונת למפגש שאמממ אמממ

הוא מתכנן אתנו. אנחנו מחכות למסר!עם הפרטים-ממנו אלינו.

דורית41

New member
יש לי הרגשה שמחר נקבל עדכון

שכתוב באדום!!! אני בכוונה מזכירה את זה 1000 פעם בדקה. כ אם אכן ג'קוש קורא הוא יבין שיש לנו זכרון לא רע......ואנחנו זוכרות הבטחות.... סתם. עכשיו ברצינות-אנחנו נהיה האחרונות שיפריעו לך לעבוד על הדיסק.

moon line

New member
אבל מהר ג'קו, עוד מעט כבר

"סוף עונה" (כמו ההיא מפוקס) ומה נעשה עם הבגדים שקנינו להופעה שלא התקימה? ודורית מבינה....

דורית41

New member
את לא מאמינה כמה בגדים נקנו מאז....

תחברי סוף עונה,סופשבוע באילת,ותביני....

למעלה