בנות אתן מרשות לי לפתוח שרשור חדש?,

מחר אני אומרת לו

שישדר לו אנרגיות חיוביות שיחזור להופיע במיידי... הנה אנרגיות חיוביות:

נראה רעוששש מאדושששש

ואולי אני אפצח בנוסחאות כגון: סיגמוששש אלפוששש, איוששש בגובה בטושששש... נראה רעוששש מאדושששש...

rootteem1

New member
אבוי על הזמן

קרועות שלי! חח בסוף יוציאו אותי להורג וירטואלית בגן הגזמת הששששששששששששששששששששש בעקבות התשושים אז רק שתדעו ש-א- חמקתי לעוד שתי דקות מחשב ואני חייבת להתעופף אחרת אני לא אגיע ביום חמישי חח... ב- בקשר לתשוששש היום בירושלים הקשבתי לתשושששש רוב הנסיעה, וזו המילה הכי ממיסה שהוא יכול לומר! אין אין מילה יותר ממיסהההה תשששששששששששששששששששששששושששששששששששששששש טוב זהו חחחח אוקי ג- דוריתוש אני יודעת שכבר כתבת אבל רציתי רק לוודע שזה עדיין רלונטי.. שמחה שכן=] ולמה אני רצינית לגבי השם של אחי? זה לא שקוראים לו ג'קוש' חח טוב אז ממחר מתחילים לתרגל גמילת שינים זתוש ביושש (אחרו)

דורית41

New member
חחחח זה נשמע מזעזע.

יו....את מזכירה לי שאצלנו בנוסחאות היתה גם "טילדה" וכשהמרצים היו אומרים את זה זה כ"כ ששששעעעעשששעעע אותנו.

Karina85

New member
בנותוששש

נראה לי שאני הולכת לישונוששש כי אני כבר תשששושששהוששש!!! לילה טובוששש!!!

Karina85

New member
אתן ממש מטפחות דור אוהבי ג'קו ../images/Emo6.gif

כל הכבוד!
חחח ואני חייבת לציין שעכשיו אני מתחילה גם להתגעגע למאיה! בכל אופן, עכשיו באמת לילה טוב!!!

לילה טוב... גם אני אפרושששש

אז ג'קו... תן סימן... תגיד לנו מתי מפגשושששש? תסלחו לי אבל אני התחרפנתוששש לגמריייוששש....

reviital

New member
היי כולם, איזה רעיון יפה וטוב!

אם אין הופעה באופק - עושים מפגש פורום. לצערי לא אוכל לבוא, סבתא שלי בבית חולים במצב קריטי וזה לא בראש שלי בכלללל... בכל מקרה מאחלת לכולם להנות! ולהנות! ולהנות! ולהנות!

reviital

New member
תודה, שירלי וליבי ../images/Emo201.gif

זה לא משהו שהולך בכיוון טוב בכלל... פתאום קולטים כמה הבן אדם אהוב וחסר...

למעלה