בנות אתן מרשות לי לפתוח שרשור חדש?,

שונית 7

New member
רביטל מצטערת בשבילך על הכאב

שאת עוברת מקווה בשבילכם שבכל זאת יהיה שיפור במצב של סבתך

רויטל... מכירה את הסיפור הזה מקרוב

עברתי אותו לפני לא מעט זמן... נשאר לי רק לחזק אותך... המון
ואהבה מאיתנו כאן...

talytal

New member
היי רויטל מתוקה! ../images/Emo140.gif

מאחלת לסבתא שלך רק בריאות! מקווה שמצבה יישתפר בקרוב...
גם אני, לצערי ההולך וגובר, לא אוכל להגיע למפגש...
אבל יקירתי, יהיו לנו עוד מפגשים רבים ויפים, נכון? (מנסה לעודד ולהתעודד תוך כדי...
) אוהבת ומתגעגעת.

rootteem1

New member
חח קרועונת...

באמת יהיו עוד מפגשים.. וגם הופעות... (הופעה פרטית של ג'קו והגיטרה) חחח בהצלחה עם הלימודים! ובכלל בחיים!

rootteem1

New member
אוף טלי משו מוזר קורה לי בפורום

זה קרה לי אתמול עם אחת ההודעות של דורית וגם עכשיו עם הודעה שאמורה להיות שלך, אוקי אז בתייבת מסרים כתוב לי שיש לי הודעה חדשה, ושאת הגבת לי להודעה כך: -------------------- תפוז אנשים קיבלת תגובה להודעתך בפורום ג`קו אייזנברג 13/02/07 16:38 שלום rootteem1, talytal הגיב/ה להודעתך: "חח קרועונת..." שנכתבה ב - 02/13/2007 בשעה 16:32 נושא התגובה: "מצחיקולה אחת, בתכלס את תהיי" לצפייה בתגובה לחצ/י: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1680&msgid=93950682 ------------------- בקישור אומרים לי שלא קיימת כזו הודעה ושזו טעות וגם פה בשרשור אני לא רואה את ההודעה.... אתמול עם אחת ההודעות של דורית כתבו לי שההודעה לא מופיעה כי כנראה נמחקה או משו כזה.... מוזר, לא?

talytal

New member
זה באמת מוזר...

אבל לא זה שקיבלת את ההודעה, אלא זה שבאמת הגבתי לך כאן, ועכשיו אני רואה שהתגובה שלי לא מופיעה...
כתבתי לך שבסופו של דבר את היחידה במפגש הזה שעוד לא פגשתי, ושזו עוד סיבה שחבל לי שאני לא אהיה... אולי היה איזה תאקל במערכת? מוזר. לא מחקתי אף הודעה של עצמי ואף הודעה של דורית מאתמול, אז ממש לא ברור לי העניין.

rootteem1

New member
מזל שזה לא רק אצלי...

אבל מוזר שההודעה נמחקה.. זה אומר שעוד הודעות נמחקו.... טוב אז זה רשמי, יש פה עוד אנשים בתכני... הו הו הו
בננות ראו הוזהרתן!

Karina85

New member
רפואה שלמה רויטלוש ../images/Emo201.gif ../images/Emo23.gif

הלוואי שתרגיש טוב יותר, תהיי חזקה...

רויטל../images/Emo201.gif

החלמה מהירה לסבתא שלך
מקווה שהכל יהיה בסדר כמה שיותר מהר.

למעלה