בנות, האם אתן מוכנות לתמונות!?

Sharon_1

New member
שיר!!!!

קודם כל - את ממש יפהפיה!! השמלה מקסימה!! - זו השמלה הכי יפה והכי מקורית שראיתי. החופה - מדהימה. איזה כיף לראות תמונות חתונה באור יום. בקיצור - אני ממש מקנאה...

*שיר

New member
התמונות זה באמת אחד היתרונות

הבולטים של חתונת יום. איך שאמרנו לתמי (הצלמת) שמדובר על חתונה בששי בצהריים, היא לא ידעה את נפשה משמחה! היא אמרה לנו שהתמונות יוצאות נהדר, ואכן היא צדקה! וחוץ מזה, תודה רבה על המחמאות, ואני בטוחה שגם את תהיי יפהפייה!
יש משהו ביום הזה שגורם לכולנו לקרון מאושר ולהפוך לנסיכות...
(ואת יכולה לראות עכשיו תמונות של אשרת ושל העבודה שלה)

Sharon_1

New member
כן, ראיתי את אושרת ואת העבודה שלה

נראה יפה מאד. בכל מקרה, נתתי לאמא לטפל בזה. (היא גם דיברה איתה ובודקת עוד כמה אופציות) - תודה!

שמופית

New member
שיר, את ממש וואו ../images/Emo70.gif

איך שהאיפור והשמלה מתאימים לך !! והחופה פשוט משגעת ! אפשר לקבל את השם וטלפון של המעצבת שלכם ?

*שיר

New member
ווי, אני מסמיקה.... ../images/Emo23.gif

המעצבת של החופה היא בעלת המקום, כלומר, היא עובדת רק שם, והיא באמת עשתה עבודה יוצאת מן הכלל. לגבי הזר, עשיתי אותו ב"לב הפרח", בקרית שאול, תמורת 150 שקל בלבד. התלבטתי רבות באיזה צבע (ותיקות הפורום זוכרות את ההתלבטות) ובסוף הפרחנית שם הציעה לי את השילוב המדהים הזה.

שמופית

New member
השילוב אכן יצא מהמם !

סליחה על השאלה (בטח כבר חזרת על התשובה הרבה פעמים), אבל - איפה התחתנתם ? אין ספק שבעלת המקום אכן מוכשרת בעיצוב. החופה מדהימה !

*שיר

New member
אני תמיד שמחה לספר...התחתנו ב"אגדת

דשא", קיבוץ משמרות. הבעלים באמת עשו עבודה נהדרת בלהכין את המקום, שיפה גם ככה, אבל היה עוד יותר יפה עם כל סידורי הפרחים המדהימים שהיא עשתה.

הילית*

New member
שיר , הכל כ"כ מדהים...

לרגע היה אפילו נדמה לי שראיתי אותך פעם... התמונה של השמלה מהממת, את נראית כ"כ נרגשת ובאמצע רגעי אושר אדירים (שיהיו לך הרבה מאוד רגעים כאלו גם בעתיד..). המקום מדהים ואת נראית ממש מקסימה... אפשר לראות עוד תמונות ... בבקשה

*שיר

New member
תודה הילית! אני שמחה שאהבת את השמלה

זה בכלל דומה למה שדמיינת? האמת היא, שקצת התרגשתי לשים את התמונות היום, קצת כמו לפני מבחן...
החיוך הדבילי הזה שיש לי על הפרצוף התיישב לי על הפרצוף מהבוקר ופשוט לא ירד כל אותו יום!
אני יכולה להביא מחר עוד תמונות, אבל אני ממש לא יודעת מה עוד יעניין אתכם. יש כלכך הרבה תמונות משגעות שפשוט קשה לי לבחור!

אתי@

New member
השמלה בדיוק כמו שתיארת אותה

והיא פשוט כ"כ מתאימה לך.... ובכלל, זאת שמלה שממש מתאימה לאווירה של חתונת צהרים. היית כלה מקסימה.

הילית*

New member
כן, זה מה שדמיינתי אבל חשבתי שאי

אפשר להרים את החלק העליון... ודרך אגב החיך בכלל לא דיבילי וגם אני לא הפסקתי לחייך כל הערב ההוא, הייתי בהי כזה שרק כלות יודעות על מה אני מדברת...
תמונות מעניינות נוספות יכולות להיות עם מעגל המתופפים, ההליכה שלכם לחופה אולי...סומכת עליך שתפתיעי אותנו

*שיר

New member
הכי כיף היה שהשיפון התנופף לכל

הכיוונים כשרקדתי!! ככה זה גם הוסיף עניין וגם היה לי אוורור באמת יצאו תמונות מעולות עם מעגל התופים. OK, אני אביא מחר עוד הפתעות!!!

הילית*

New member
עם בטן יפה כמו שלך זה עוד יותר טוב

ובאמת שיר אהבתי מאוד את השמלה...שיחקת אותה !!!

*שיר

New member
../images/Emo24.gif ושוב תודה!!! ../images/Emo9.gif

חיכיתי בקוצר רוח ממש לתגובה שלך . גם אני הרגשתי שהשמלה הזו היתה הדבר הנכון בשבילי. וחוץ מזה, אמרתי לכן שטל מוכשרת, לא?! ורק עכשיו אני שמה לב שבעצם לא רואים בתמונות את הבד המשגע של החזייה. טוב, הנה עוד תמונה שאני חייבת לכן.

הילית*

New member
מוכשרת זו לא מילה...

ודרך אגב עוד לא יצא לי לצערי להגיע אליה. כל שבוע אני אומרת שאלך אליה ביום שישי וזה ממש לא יוצא לי... אבל כבר אמרתי לך שאמא שלי הייתה בשיטוטיה אחר שמלה עבורה אצלה ומאוד התלהבה מהדברים שלה וכמעט סגרה אצלה...

למעלה