בנות, האם אתן מוכנות לתמונות!?

רחלי1

New member
שירררררררררר!!!

את מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שזפתי את עיניי שוב ושוב בתמונות שלך (ושל החופה, ושל הזר במקרר...) ולא מצאתי אפילו חצי פירור של חוסר מושלמות בכל היופי הזה!!! איזו נהדרת את!!!! בדיוק כמו שאת נשמעת בפורום!!!

*שיר

New member
תודה רחלי1! ואת מפרגנת עם המון

אהבה כרגיל.
איזה כיף זה לקבל את כל המחמאות האלה!! ושוב, אני רוצה להזכירשאני נראית ככה רק תודות לכל העוסקים במלאכה, הספר, שעשה תסרוקת מגניבה אבל נוחה, ואשרת, שאיפרה אותי בדיוק במינון הנכון..

dorlim

New member
וואאאאאווו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

כל מילה מיותרת, אבל בכל זאת... השמלה מדהימה (אמרנו כבר שהיינו אצל טל והתלהבנו, אפילו קניתי לה את אחת השמלות שהיא מדדה...). כך גם החופה, והזר, ואת... אין מילים!!! המון אושר ואהבה דורלים

*שיר

New member
וואו! לא ציפיתי לכזאת התלהבות ../images/Emo65.gif

מהגבר שבחבורה
תודה, תודה...
ותזכיר לי בבקשה (וסליחה על הזכרון הקצר) - אצל מי בסוף זוגתך הזמינה את שמלת הכלה?

dorlim

New member
עוד לא הזמינה

או לפחות ככה היא אומרת. מבצע "שמלת כלה" סווג כסודי ביותר ואני ממודר ממנו. לדעתי גם הפורום קצת ממודר, מטעמי בטחון שדה...

*שיר

New member
כי גם החתן וגם הכלה הם משתתפים

פעילים בפורום
, ולכן כל מה שתאמר כאן יוכל לשמש כנגדה וכו´...

*שיר

New member
טוב, זה באמת בעייתי כשאתה מסתובב

כאן ככה חופשי...
חבל, אני מאוד סקרנית...

הילית*

New member
נשמע מעניין...

אני קצת נפלתי בגלל הפורום בנושא. ובגלל הפורום בעלי זכה לראות תמונה של השמלה שלי... אז נראה לי שאם חברתך לא רוצה שתדע מכלום באמת עדיף לשמור גם מאיתנו... אבל אולי בכל זאת לימור, תגידי לנו איפה עשית

*שיר

New member
בטח שאני זוכרת!!

רק שעוד לא הבנתי איך הוא ידע איפה למצוא את התמונה - הוא נכנס לפורום והוריד את התמונה?

dorlim

New member
אז ככה...

נכון - דורון ממודר מכל מידע אודות השמלה (מובן לא?!
) ולכן גם הפורום קצת ימודר בעניין. אבל עדיין לא הסתובבתי ועוד לא בחרתי שמלה ובטח לא מי יעשה אותה. הייתי אמורה לעשות סיבובים בסוכות שלא יצאו אל הפועל ולצערי ידחו בשבועיים בערך. כעקרון, הרעיון שלי הוא לתפור שמלה שתשאר אצלי גם אח"כ. ברגשות מעורבים, אני עוד לא כ"כ יודעת מה תהיה מדיניותי בפורום, מה שבטוח תאורים ציורים כמו של יפעת לא יתקבלו
מבטיחה לעדכן (עד כמה שאפשר במסגרת מגבלות בטחון שדה...) לימור

*שיר

New member
ברור, ברור, נשמח לעדכונים ברמת ../images/Emo9.gif

הבלמ"ס... ואם בא לך להתייעץ בעניני השמלה, אז מוזמנת לכתוב לי לאימייל (מסווג מאוד!)

dorlim

New member
תודה חמודה

ואגב, לא רק בשביל הפרוטוקול, אלא גם כדי להשמיע את דעתי בפומבי - השמלה מדהימה !!!!!!!!!!!!!!

שירי71

New member
שיר שיר שיר!!!

כל היום כשהסתובבתי לשאלתי את עצמי אם אזכה לרות את תמונותייך. שבתי לי עם עייפות שהדבר היחיד שמאפשרת זה להכנס לכאן וראה זה פלא - הפתעה - בדמותך!!! טוב אני אפסיק עם המליציות הדבילית הזו אבל אני חייבת לציין שהתמונות שלך מה זה שימחו אותי , השיער מקסים האיפור עדין, את עצמך נראית מהממת למרות שלא רואים באף תמונה את העיניים שלך אני כבר יכולה לדמיין... יש לך גוף פיצוצי הלוואי עלי! תיארתי לעצמי שזה כך כשתיארת את השמלה ובכל זאת כשרואים במציאות זה אכן מרשים! השמלה מתוקה לאללה החופה מקסימה ואני מתחילה להצטער שלא הלכתי על חתונת צהריים עם כל הבהירות והצבעים שרק באור יום רואים. מתה כבר לראות עוד תמונות...

*שיר

New member
שירי, סוף סוף! איך חיכיתי שכבר

תיכנסי ותראי את התמונות...
מה זאת אומרת לא רואים את העיניים שלי? לא רואים אותן פתוחות? טוב, לבקשת הקהל אני אביא מחר עוד תמונות (עם עיניים, ועם שמלה באורך מלא)

למעלה