בנות , יורדים עליכן בפורום הורים

נועה ו

New member
../images/Emo46.gifלמה היטלר ???

שנאת נשים שנאת שחורים שנאת יהודים ( עיין ערך היטלר ) שנאת תינוקות ועוד ... ואגב השושה הזאת , נראה לי שלא הבינה את מהות הפורום שאליו היא משתייכת - נשים שלא רוצות ילדים - הכוונה לילדים שעדיין אין להם , לא את אלו שכבר יש להן .

XUXA141

New member
לא בהכרח.

זה נשים שלא חושבות שילדים זה חובה. זה נשים שלא רוצות ללדת או ללדת יותר. כשעשיתי את הילד הייתי בת 22. מבית מאד שמרני. יכול להיות שחלק מהסיבות שהביאו אותי לעשות אותו היו בחלקן שטיפת מוח תרבותית. אני בהחלט חושבת שהייתי תמימה יותר אז ולא תמיד ידעתי להתעקש על הדעות שלי שיכולות לזעזע נפשות עדינות כלשהן. בוא נגיד שאם הייתי מתחתנת עכשיו, סביר להניח שלא הייתי עושה ילד. נוסף לזה, עד שלא עושים ילד לא יכולים להעריך כמה עבודה וכמה עומס רגשי ונפשי זה. לכן היה קל יחסית להחליט על הילד הראשון, אבל עכשיו אני חכמה יותר, ועיני פקוחות יותר. זה ההבדל. נוסף לזה, היטלר רצה להשמיד יהודים. האם יש כאן מישהו שקורה להשמדת תינוקות? נורא קל לזרוק מילים כמו "היטלר" ולקוות שזה יגרום לזעזוע. אבל אם זה עיוות ושקר טהור ( כי כאמור אף אחד לא רוצה להרוג תינוקות) אז זה סתם טעם רע.

ט ו ש ה

New member
ושוב, לאט כדי שתביני (אולי)

את זאת שהשוות להיטלר, לא אני, זוכרת? יופי. ושוב, שושה מציגה עמדה קיצוניץ, את יכולה להסכים איתה או שלא, אבל את תאלצי לקבל אותה כמשהו קיים, כי הנה - יש לפנייך לפחות אחת כזאת!. אז היא לא מסכימה איתך, ואולי אפילו ההיפך, אם זה עושה אותה חולת נפש לפי הלקסיקון שלך - אני חושבת ששושה תישא בתואר הזה בגאווה רבה. ושוב כמו שהסבירו לך קודם - תינוקות זה לא מגזר, בניגוד לנשים, שחורים, יהודים, הומואים, כל מי שתרצי להכני סלקיטגוריה הזאת, וההבדל לעומת מעשיו של היטלר ביהודים הוא עצום, כמו שהסברתי לך בהודעה הקודמת שלי, כשנראה לא ממש הבנת.

נועה ו

New member
יש הרבה דברים לגיטימיים בעיני

כמו למשל : לבחור לא להביא ילדים לעולם . שנאת תינוקות לא אחד מהם בעיני . בע- י- נ- י !!!!! גם בעיני הרבה אנשים מי ששונא תינוקות הוא חולה נפש !! כמו שאתן לא מסכימות עם מי שחולק על דעתכן , אני לא מסכימה איתכן בעניין הזה!! אולי תינוקות זה לא מיגדר כמו נשים וכו' אבל תינוקות הם עדיין בני אדם ולכן אדם ששונא תינוקות הוא בעיני בדיוק כמו אנטישמי או גזען ואתן יודעות מה- אפילו יותר גרוע!! אגב , השינאה עצמה אין בה כלום מעשי אבל היא מובילה להרבה דברים גרועים . אתן מדברות גבוהה גבוהה ובצורה מאוד אינטלקטואלית אבל זה לא מכסה את הרפש למטה.

ט ו ש ה

New member
אני חייבת לשאול

את בכלל טורחת לקרוא מה שכותבים לך פה???!!! לאף אחד לא איכפת אם את מקבלת את זה או לא - זה מצב נתון!!! יש אנשים שלא רוצים ילדים, ויש אנשים ששונאים - שונאים!!! שונאים תינוקות!!!! מה איכפת לך? כואב לך אישית? מישהו מאיים חלילה על הילדים שלך? מישהו אמר לך שאת לא בסדר??? לא! אז די כבר, אנחנו כולנו נשים איומות אגואיסטיות מופרעות, שונאות את כ-ל העולם ובמיוחד את התינוקות שבו, וכולנו מגעילות ודוחות. עכשיו את מרוצה?????

XUXA141

New member
זו קצת עצימת עינים , לא?

זה ש"את לא מקבלת" לא יגרום לתופעה כלשהי להעלם.

inbal76

New member
אז את אישה מאוד צרת אופקים

אם את אינך מכירה בזכותו של כל אדם להרגיש מה שבא לו. וזה עצוב. אבל זו בעיה שלך. את לא אלוהים ואף אחד לא שואל אותך מה להרגיש ומה לחשוב ומה להגיד. נקודה. (לכי תגורי באירן אם לא מתאים לך.)

מהפורום השכן, באתי לתמוך ../images/Emo39.gif

אני מאוד מעריכה את היכולת שלכן לחשוב עצמאית במדינה שכל כך מעודדת ילודה. במדינה שבה בגיל 25 כבר שואלים מה עם ילד. אני חושבת שאתן עושות חסד ענקי לילדים שלא יוולדו להורים שלא מעוניינים בהם רק בגלל לחץ חברתי.

1במיה

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה. רוצה להוסיף

שזאת חוצפה (לדעתי) לשלול אדם בגלל בחירות שהוא עושה. אני בחרתי להביא ילדים ומי שלא רוצה זכותה! ילדים לא הופכים אדם להיות יותר טוב שלם וכו'.. הם מוסיפים לחיים אם אתה בוחר שהם יוסיפו-אני בחרתי ולכן טוב לי. אני מאמינה שאם ההיתי מביאה ילדים בגלל שיקולים לא נכונים אני ההיתי סובלת והם היו סובלים.

../images/Emo45.gifלנסח יותר טוב משלי אני לא יכולה

אבל אוסיף שמאז שילדתי את הבן שלי, גיליתי כמה זה קשה ואולי "טוב" שלא ידעתי מה מצפה לי! כמובן שאני מאוהבת בו קשות ומעריכה את ה
שקיבלתי, אבל זה הדבר הכי קשה/מדאיג/מרגש שקרה בחיי. לא ידעתי כמה וויתורים זה, כמה שינוי חיים זה. אז, אם החלטתן שזה לא בשבילכן, אני מעריכה את הבגרות והאחריות. ואני חושבת שזה מעולה שיש לכן כאן פורום כדי לתמוך אחת בשניה כי סה"כ בארץ מאד ביקורתיים כלפי נשים שמחליטות לא ללדת - וזה לא בסדר לדעתי. על כולנו יש לחץ - אז ילדתי את הראשון, כבר משגעים אותי (כל העולם!!) על מתי יגיע השני. ועדיין אינני מבינה מה קשה לקלוט בזה שיש אנשים שונים בעולם. יש גם פורום אנטי-ברית מילה - אז מה??

מרמריסה

New member
מי שלא רוצה ללדת

שלא תעשה את זה. ילד זקוק להמון השקעה, בכל התחומים, ואין דבר גרוע יותר לילד מלגדול בתחושה שהוא לא רצוי ב-100%, או שהוא לא מקבל את צרכיו הרגשיים והאחרים. בקיצור, אישה שמרגישה שהוויתורים גדולים מדי עבורה (ותאמינו לי, הם ע-צ-ו-מ-י-ם), אכן לא צריכה ללדת/לאמץ. עדיף לה ולילד/ה. וזו זכותה המלאה. בהצלחה לכולן, בכל מה שתבחרו.

Aimee

New member
בהחלט

בעולם שאנחנו חיים בו, שלא לדבר על הארץ והמצב בה, השאלה הקונקרטית והאמיתית צריכה להיות : "האם ללדת ולמה?" ולא "למה לא?"

למעלה