אתן פשוט מתסיסות אותי!!!!!
ממש במקרה הגעתי לדיסקוס שלכן, וחייבת לציין שאני מאוד מתאפקת לא ללכלך את פי, אבל יש כאן בנות, לפני הצבא, שמ#$@% ת'שכל על זה שהן רצו להיות קרביות ושזה שוביניזם וקונספירציה ובלה בלה בלה... אני חושבת שמי שלא הייתה לוחמת לא הרוויחה את הזכות בכלל להעביר ביקורת על המחקר הזה. שלום, נעים מאוד, שמי סוזי, השתחררתי לפני כשנה מצה"ל ושירתתי כלוחמת אב"כ מיומי הראשון ועד יומי האחרון בצבא. וכן, עם כל הכבוד, יש סיבה לזה שאנשים אומרים את זה. אני ראיתי את הפער, חוויתי את ההבדלים והיכולות, אז נכון, יחסית לבחורות עשיתי המון, אבל זו עובדה סטטיסטית, וראיתי את זה בעיניים, ושמעתי את זה מ"אחיותיי הלוחמות" הבנות בטיס, הבנות בתותחנים, כן , היינו טובות, אני לא אומרת שויתרו לנו כי אנחנו בנות, אבל בנו סולם מאמצים משלנו, כזה שמשקף את המקסימום שלנו. ולא, לא הייתה אחת שהגיעה לרמת הבנים, וכן , אנחנו קיטרנו יותר, וכן, היינו תמיד, מבחינה מחלקתית היינו הכי נמוכות, ובצדק, זה מוכח ביולוגית. אז עם כל הכבוד לשוויון הזדמנויות- קיבלנו אותו, עשינו את שלנו, וזה לא הספיק. ו6 מחזורי גיוס זה המון בנוץ אז אולי כל המחזור שלי היה בנות פגומות.. אבל לי נראה הגיוני שקצה היכולת שלנו שונה. כן, חבל לי מאוד שבנות לא יוכלו לחוות את מה שאני חוויתי (לטוב ולרע כמובן, הכל מחזק ומעשיר) חוץ מזה, להיות מדריכה בצבא (הכוונה ליח"ש ולחי"ר ולא למדריכת מחשבים וכו'..) זה קורס ואופי צבאי מאוד מאוד קרבי, עד שלא טעמתם לא ידעתם. ומי שטעמה אני בטוחה שתחזק את דבריי. ודבר אחרון שלא עבר יום בשירות שלי ולא חשבתי עליו, אם הייתי נחטפת, שום שבוע שבי לא היה יכול להכין אותי לאונס ולפולחן השחתת הגוף שלי המזעזע שיקרה לי, או לראשונה שתלך.