"בנות נמשכות למניאקים".

נועם m

New member
"בנות נמשכות למניאקים".

סטיגמה? הנפצה? עובדה? את המשפט הנ"ל שמעתי כבר מכמה בנות שטוענות שהוא נכון לגביהן, אבל עיקר המקטרים בנושא הם דווקא גברים: "אני בחור רגיש ומקסים אבל הן רוצות רק מניאקים". ואני שואלת: מה, לעזאזל, יש באותם החלאות שגורם לכל כך הרבה נשים ליפול שדודות לרגליהם? או שאולי כל עניין המשיכה למניאקים הוא סתם המצאה חסרת כל בסיס שהמציאו כמה בחורים "טובים ונחמדים" שמשום מה לא מצליחים למצוא חברות? אני אישית מעולם לא מצאתי את המניאקים כעם מושך במיוחד. גילוי על בחור שמצא חן בעיני שהוא "מניאק", יביא ברוב המקרים ל"התקררות" מהירה אצלי. ולמרות זאת, גם לי היה במשך הרבה זמן את המניאק הפרטי שלי: אמנם לא ידעתי שהוא מניאק כשהעניינים רק התחילו להתחמם, אבל גם כשהבנתי את זה, הדבר לצערי לא השפיע על יחסי אליו. להיפך: היה ברור שהבחור מניאק כי משהו דפוק אצלו (ילדות בעייתית, בלה בלה בלה...) ואני חושבת שבאיזשהו מקום, הפן השרוט של העובדת הסוציאלית שבי פשוט רצה לעזור לו. לקח לי הרבה זמן להשתחרר מהתחושה הזאת ולהבין שעזרה לו לא צריכה לבוא על חשבון פגיעה בי.

Piren

New member
נראה לי שזו פשוט תפיסה לא נכונה..

אני לא חושב שתמצאי הרבה נשים שימשכו למישהו שהוא מנייק מטיבעו כלפיהן, ויתנהג אליהן באופן רע (אלא אם כן כמובן הן מזוכיסטיות, או מאלו שהמרדף עושה להן את זה... שחקניות שלא יודעות להפסיד וכו'). אלא הכוונה היא שאנחנו רואים בנות עם בחורים, שאנחנו יודעים שהם מנייקים, רק שהן לא יודעות את זה. יענו כשהם עם הבחורה, הם בן אדם סבבה, אבל כשהיא לא שם, ג'קל יוצא החוצה. ואם הן מגלות שהוא מנייק רק אחרי שהן כבר בקשר איתו, אז זה כבר הופך להיות בעייתי להתנתק, ומנסים לגשר מעל הרע בגלל הטוב.

מיטללל

New member
לא יודעת מה בנוגע לכל הבנות

אבל אחד הדברים שהכי עושים לי את זה בבחור, מעבר ליחס שלו כלפיי, זה העובדה שהוא לפחות סוג של נחמד ואכפתי כלפי הסביבה. ו"מניאק סביבתי", זה הכי "מוריד" שיש. בנוגע ל- "מניאק" כשלעצמו, לא יודעת איך להסביר את זה, אבל זו תופעה קיימת. אולי בגלל המרדף. אולי בשביל לנסות לשנות אותו, אולי בגלל ה"אופי החזק". לא יודעת. תמיד מצאתי את עצמי *בסוף* רק עם בחורים טובים. לטוב ולרע.

aqz

New member
לכל המבולבלים והמבולבלות...../images/Emo59.gif

המשיכה ל"מניאק" הינה בעצם משיכה לבחור שהוא ראשית כל בעל בטחון עצמי מאוד גבוה , לא מחשבן, לא אכפת לו מאף אחד פרט לעצמו והעיקר שהוא יהנה, מצד שני הוא יודע לפרגן ולתת יחס חיובי וחיבה כצריך , אבל יודע לעמוד על שלו, לא נכנע לתעלולי הסקס של הנשים , כי הוא יודע שאם אחת לא רוצה יש תמיד אחרת שכן תרצה....לכן הוא לא מחשבן לה, מה הכוונה ? גברים מחפשים סקס ואז יחסים, נשים מחפשות יחסים ואז סקס.....ולכן, בתחילת היחסים מה שנקרא "חיזור" .....הגבר בעצם "תלוי" בחסדי הבחורה שתתן לו סק
ס....ואם הוא מגיע איתה ליחסים גבר שלא יודע לקחת סקס ולא מחכה לאישור של הבחורה שלו ש"תתן לו" כמו הגבר הנחמד כביכול....בקיצור הכל קשור לסקס , חייבים לתת לבחורה יחס - איזה יחס שלילי ויחס חיובי....גברים מצד שני אוהבים רק יחס חיובי...את היחס השלילי שלהם הם משיגים בדרכים אחרות, חברים , ספורט וכו'....נשים מקבלות יחס שלילי מהגבר ולכן הן צמאות ליחס שלילי , שלעיתים לא מגיע, כי הבחור נחמד מידיי ולא יודע בכלל מה זה יחס שלילי... רוצים לדעת מה זה יחס שלילי....לא בא לי לספר לכם
בקיצור תנו להן להתפתל , תנו להן לסבול , הן מתות על זה...ומה שיפה זה שהן גם לא מבינות למה

princes15

New member
אתה טועה..ובגדול!!

מה זה כל הבולשיט שכתבת פה??את מי אתה מנסה לשכנע?אתה בעצמך לא מאמין למה שכתבת...

בעיקרון

נראה לי שבנים מסויימים משתמשים במשפט הזה כדי לתרץ למה אין להם חברה. זה פשוט בגלל לא מניאקים מספיק. אבל יש משהו נכון במשפט. אנשים בוחרים הרבה פעמים להנציח מערכות יחסים שהיו להם. אם אבא ניצל את הבת שלו או התייחס אליה באופן פוגע בילדות (יכול להיות אפילו פגיעה לא חמורה) יכול להיות שהבת תיכנס למערכת יחסים עם בן זוג מנצל או פוגע. בהרבה מקרים של נשים מוכות (אני קצת מקצינה פה את עניין המניאקים) הן סבלו קודם מאלימות במשפחה. בנות ש"נמשכות למניאקים" יכולות מאוד להיות בנות שהיו קורבנות של מניאקים.

Dark Muse

New member
למניאקים יש בטחון

לרגישים וחמודים אין... בטחון עצמי זה יותר חשוב לפעמים מיופי,אופי,שוקי ותוקי. זה עונה על זה?

נכון! באמת זה הסיבה!

לדעתי בנות לא נמשכות למניאקיות אלא לכוח ולביטחון העצמי. זה כמו הגנה... אני חושבת שזו הסיבה שבנות הן הקהל המעריצים העיקרי לדמויות עם כוח וביטחון (דוגמנים, שחקנים, זמרים וכדומה...)

פוEט

New member
העניין אולי תקף לגבי צעירות או נשים

שמבחינה פסיכולוגית מחפשות באופן מודע או לא מודע גברים כאלו

Paranoid Eyes

New member
יש משהו בזה..

אבל זה לא נכון לומר "מניאקים".. כשהכרתי בחורים שהיו חמודים מדי, טובים מדי.. תמיד אומרים לי כן.. אף פעם לא מביעים דעתם וכל מיני .. זה turn off! כשהכרתי בחורים שבאמת עונים להגדרת המניאקים, זה גם היה Turn off בנות לטעמי (או לפחות אני), מחפשות את האיזון שבין שניהם, בחור טוב, אדיב, אבל שלא יהיה משעמם, שיהיה מצחיק, שיהיה עם בטחון עצמי גבוה -ושזה לא יגבול בשחצנות. וכו.. וכו.. וכו....

d e m o sthenes

New member
אני יודע מה איזה סוג של בחור את

מחפשת, נדמה לי שאת יכולה למצוא אותה בבלוק-באסטר בקטגוריה של סרטים מצוירים לילדים.

Paranoid Eyes

New member
מה אתה מבלבל ת'מוח תגיד לי..

יש כאלה, רק שהם תמיד תפוסים! או הומואים! נו בחייאת.. אז מה מאמי איך אתה מגדיר את עצמך? מניאק אבל מניאק...? או קיצוני לצד השני? או באמצע- כמו שאני תיארתי.. נו מה אתה אומר?

../images/Emo45.gif נכון על האיזון

אבל פשוט מחפשים את הבטחון, את הגבר בבית (במובן הטוב). לאו דווקא מניאקים שישפילו וכאלה, פשוט את הנוכחות של הגבר. שיהיה עם בטחון עצמי, שיצחיק שנרגיש בטוחות יותר.

L y c a n

New member
טוב, את המשפט הבא שמעתי

לא מזמן, והוא די נכון.. "nice guys never get the girl"

למעלה