"בנות נמשכות למניאקים".

אני חושבת שזה לא המניאק שמושך

זה הבטחון העצמי.. והמשחקים, שמושכים את כולנו.

חחח לא אותי בכל אופן.

אם אני מגלה בוודאות שמישהי משחקת משחקים, אני מפסיק איתה את הקשר, ובדרך כלל עושה זאת מייד. פשוט על בנות שמשחקות משחקים קצת קשה לי לסמוך, ומבחינתי אמינות ונאמנות הם הדברים ההכרחיים בקשר שקודמים לכל השאר. אני לא מבין איך אפשר בלעדיהם.

לא כל משחק הוא "מלוכלך"

ואתן לך דוגמא למשל למשחק ש"לא צריך להפסל": אם אדם מסויים לדוגמא בד"כ מתנהג לחוץ מדי ומתקשר יותר מדי, וזה הורס לו מערכות יחסים, אז הוא צריך "לשחק" ולמתן את עצמו בשביל להצליח, שזה לא דבר מלוכלך או רע.

נכון, אני גם לא בדיוק קורא לזה משחק

בהרבה מאוד מקרים בחיים, אם נפעל לפי הרגש ולא לפי הראש, זה יהרוס לנו הרבה דברים. למשל, לרובנו יש נטייה טבעית לעמוד על דעתנו, ומצד שני, ויכוחים מועילים מעט מאוד ליחסים הבין-אישיים, ובד"כ מזיקים הרבה.

T a u r u s

New member
לא יודע אם זה בטחון עצמי או משו אחר

והאמת, כבר לא רוצה לדעת. מסכים עם האמרה שבכותרת.

זה כל כך אבל כל כך

לא נכון

חברה חברה חברה

אוקי אנשים לאחר שקראתי את כל ההודעות אני רוצה לשתף אותכם במשהו קטן. הייתה לי חברה במשך חצי שנה אהבה מטורפת אליה הייתה לי לבסוף זה ניגמר מכיוון שהחברות שלה הרסו לנו כנראה עניין של קנאות. ידידות יש והמון.... וכל אחת והבעיות בנושאה הזוגיות שלה מגיעות לאוזני כאילו אני פסיכולג . לאחר מחקר קטן בנושא מערכת זוגיות הגעתי למסקנה שאכן כן בנות אוהבות בחורים מנייאק והדבר אף מעורר בהם ריגושים אז חברה הנורמה החברתית כאן בארץ צריכה שינוי צא"ו.

papaya3

New member
רצה להביא את הפינצטה

נראה אם אתה מסוגל לספוג כאב.

L y c a n

New member
סתם להדגיש

עוד מישהו שם לב שזה נכנס למומלצים של שער תפוז?

בעצמך חיזקת את הסטיגמה ...

הלא גם את היית עם מניאק, וגם כשידעת שהוא מניאק נשארת איתו. לעצמך אמרת אולי (ואולי זו אמת) שזה ה"עובדת הסוציאלית שבך". רגש אימהי, יגידו אחרים. אבל, גם את היית שם. אז, מה זה אומר ?

rosedal

New member
זה נכון ל98 אחוז מהבנות

שמתות על הבחורים העוקצניים שלא ממש מתייחסים אליהם. ולא ממש שמות על הבחורים שרק רוצים לקבל חיוך קטן ואוהב. הבחור הטוב כבר בכיס שלהם בגלל זה הם כבר לא שמות עליו. זה לא בכל העולם וטוב שכך. ההפסד כולו של אותן 98 אחוז.

Mena Rea

New member
מן הסתם את במיעוט, וחבל

בנות אכן נמשכות למניאקים. זאת פעם ראשונה שלי כאן, פשוט ראיתי את הפוסט בשער, והרגשתי שאני חייב להגיב. אני מכיר יותר מדי Nice guys, שמנסים לעשות את זה נכון, ובסוף נשארים לבד. מה לעשות. כן, משום מה (רוב) הנשים נמשכות למי שעושה להן רע. ולוקח להן הרבה זמן להבין את זה. זאת לפחות ההרגשה שאני מקבל. יש מצב שאת המשפט Nice guys finish last כתבו במיוחד בהקשר זה.

למעלה