"בנות נמשכות למניאקים".

pain is MY love

New member
אין מה לעשות

בנות תמיד ימשכו למניאקים! אני רואה את זה על עצמי אז אני אדבר בשם עצמי. קודם כל, תמיד יהיה את הקטע של "אני אשנה אותו" ובנות מחפשות לעצמן אתגר, משהו להתעסק איתו, הן חיות בסרט שהן יהיו אלה שיאלפו את הסורר... מיותר לציין שזה לא יקרה... דבר שני, אני אישית בחורה מאוד פילפלית עם הרבה אנרגיות וכוח (הנה ילדה מחמיאה לעצמה...) ובחור טוב ושקט אני פשוט אוכל בלי מלח... לא חבל? אני חייבת את המניאק שישלוט בי... שיעשה לי בית ספר כדי שאני אלמד.. כן זה די מזוכיסטי ומשהו בי מאוד מאוד דפוק ללא ספק (אל תשאלו, תקרית מניאק בגיל 16) אבל לא יעזור בית דין, המניאקים תמיד יתפסו את הבחורות וכמו שאומרים, "חמודים לא מזיינים".

זכוכיות

New member
א. אני לא מבינה מאיפה היומרה,

לקבוע באופן כ"כ נחרץ "בנות תמיד ימשכו למנייאקים". בואי נתחיל ממה זה מנייאק בעצם, זה שיעשה לי מה? יפגע בי? ישקר לי? ישפיל אותי? נתקלתי באנשים מכל הסוגים וכל המינים שם בחוץ, אני כן מאמינה שרוב האנשים נמשכים יותר למה שקצת יותר קשה להשיג, נמשכים לרמה כלשהי של אתגר, אבל "מנייאק" זה לא זה שקשה להשיג, מנייאק הוא בסך הכל מנייאק. להגיד שבחורים אוהבים לקבל בעיטה בביצים בכל בוקר, ונשים אוהבות שמשחקים בהן כאילו אין מחר- לא נשמע לי הגיוני. כולנו היינו במערכות יחסים שהמרחק בינן לבין שלמות עצום, חלקינו (אני אני אני) היינו גם בכמה מערכות יחסים חולניות, מעוותות, מטורפות, חסרות היגיון, דוחות ומעפנות. אבל גם אז, (ועכשיו אני עוברת לדבר על עצמי כאילו כולנו חולקות את אותן שריטות) לא היינו שם בגלל כל הדברים הדפוקים שבקשר, היינו שם כי היו שם גם כמה דברים אחרים- שבדיעבד אולי לא היו שווים את זה, אבל כשאתה בתוך המערבולת- אתה רואה דברים אחרת. אנשים אוהבים לא רק לסבך לעצמם את החיים, הם אוהבים לדעת שהם מסבכים לעצמם את החיים, ההפרעות הקלות האלה- זה הרי הכי IN שיכול להיות, תראו- אני נמשכת למנייאקים, הצילו, אני כזאת מגניבה- כשאתה נורא אוהב לסדר לעצמך תסביכים, אתה תעשה את כל ניתוחי האופי שצריך כדי שזה מה שתוכל לכתוב על עצמך בשורה הסופית, או לספר לדייט הלא כל כך מושך/ מעניין/ חכם/ מצחיק/ יאדה יאדה שלך, ולחברות הבלונדיניות שלך. בשורה התחתונה, לא הכרתי מנייאקים, לא יצא. לפעמים נראה לי שזה סתם מיתוס, שהם לא באמת קיימים. איך אנשים יכולים להיות כ"כ חד מיימדיים?

pain is MY love

New member
אני לא חושבת שזה מדוייק...

קודם כל לא ניסיתי להכלל דיברתי בגדול אבל אני עדיין לא מכירה את כל הבחורות בעולם כדי לשפוט.. דבר שני מניאק הוא לא בהכרח אחד שישפיל ויכה ויפגע וישקר. מספיק שהוא לא יהיה רך כחמאה, יתחיל עם בנות נוספות, לא יענה לטלפונים ויהיה מאוד אבל מ-א-ו-ד קשה להשגה... וזה כן עדיין ימשוך אליו בנות. עובדה! וא\יש לך זוית ראייה ממש עקומה על הדברים אם את חושבת שמישהי מסוגלת לחשוב שהיא "מאגניבה" כי היא נמשכת למניאקים. תאמיני לי אף אחת לא הייתה רוצה להיכנס למצבים האלה בשביל ה"מאגניבות"...

זכוכיות

New member
..........

מאוד מאוד קשה להשגה זה לא מאנייק- זה בסך הכל בחור שלא רוצה אותך. נמשכתי לבחורים שלא רצו אותי, כמו שנמשכתי לבחורים שכן רצו אותי. מה לעשות, קורה. עם הבחורים שרצו הצלכתי להפוך את המשיכה לאהבה גדולה, ועם הבחורים שלא- אז לא. גם כשנמשכתי לאלו שלא באמת רצו, זה לא היה כי הם לא רצו, זה היה בגלל מכלול תכונות אחר שלדעתי הוא זה שמושך בחורות. אני מכירה המון בחורים שמקטרים שלא הולך להם עם בחורות כי הם נחמדים וטובים מדי, ושאולי כדאי שהם יעשו לעצמם מהפך מנייאקיות. בואי נראה אותם. בואי נראה בחור "נחמד" הופך ל"מנייאק" ומצליח למשוך אליו בנות. אם הוא לא הצליח כנחמד הוא בטח לא יצליח כמנייאק- למה? כי פשוט אין לו את זה, אין לו את הדברים האחרים שבאמת מושכים בחורות, בין אם ביטחון עצמי או חוש הומור או עניין, או הכמה שריטות האלה שלוחצות לכל אחת בנפרד על הכפתורים- ואת זה לא יהיה לו גם אם הוא יתחיל לשנן את מילון המנייאקים כל לילה לפני השינה. עכשיו נשארנו עם שאלת הביצה והתרנגולת, האם נראה לפעמים שמנייאקים מצליחים עם בנות כי- מנייאקים מצליחים עם בנות. או כי אדם שהולך לו בקלות פשוט מפתח אי הערכה כלפי מה שיש לו, למצוא חן בעיני בנות" זה מובן מאיליו מבחינתו. וזה הכל. ואני לא חושבת שזווית הראיה שלי עקומה בכלל. אנשים אוהבים, הכי אוהבים, להרגיש שרוטים ומתוסבכים ומה לא. ככה זה, והם יעשו הכל כדי להזין את זה, אל תוח התודעה שלהם ושל הסביבה.

בולשיט.פשוט בולשיט אמא.

מפחיד אותי שהבנים הנורמלים שנותרו מנסים לשחק אותה מנייאקים כי הם מאמינים בשטויות האלה... עצוב:\

זכוכיות

New member
מעתיקה,

כי אין לי כוח לכתוב את זה שוב ושוב ושוב. נכתב בשרשור הזה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=214&msgid=77374618&FlagSybase=1 בפורום אהבה ורומנטיקה. אני חושבת שגם בחורה שאומרת דבר כזה לא באמת מודעת למה שהיא אומרת ומרגישה, "אתה נחמד מדי" מקביל ל"אני לא בנוי לקשר" ודומיהם, אומרים את זה הרבה אבל זה בדרך כלל נאמר: א. בכדי לא לפגוע (היית מעדיף לשמוע "אתה מכוער ומשעמם רצח"?- לא שזה המצב חלילה, סתם דוגמה קיצונית.) או- ב. כי באמת לאותן בחורות\\ בחורים (כי שמעתי כל כך הרבה פעמים שבחורים אוהבים ביצ'יות שזה יצא לי מכל החורים..) אין מושג מה הבעיה- זה פשוט לא זה, והכי קל ונוח למכור לעצמן את הסיבות הכי נפוצות ובדרך גם להזין את האישיות הכביכול מתוסבכת שלהם. בנוסף לכל זה בוא ניקח לרגע בחשבון שאהבה, משיכה, או כל דבר אחר שנמצא תחת קטגורית המתח בין המינים הוא לא ממש מדע מדוייק, וגם אם הוא היה כזה- הוא בטח לא כל כך פשוט שהוא עומד אך ורק על משוות ה"טוב מדי? תתחפף". אתה נמשך לאנשים בגלל מכלול כל כך גדול של דברים (אלה אם כן אתה מקובע וצר אופקים, ואני לא מכירה הרבה כאלה, גם בחור שמחליט "אני אצא רק עם כוסיות" לדוגמא- שזה נפוץ מאוד, לא יצא עם כל כוסית רק משום שהיא כוסית.- אני מרגישה כ"כ וולגרית, חזרתי על המילה כוסית פעמיים במשפט אחד ). ובכלל, קשרים בין אנשים הם כ"כ מורכבים, שלהניח שיש דבר כזה "טוב מדי" זה לחטוא לאמת. האקס שלי היה הופך עולמות כדי שאני אהיה מאושרת, היינו הולכים ברחוב וכל נעיצת מבט אקראית באיזה צעיף היתה גורמת לו לרוץ ולקנות אותו, כל הערה שולית היתה נלקחת לתשומת הלב ומבוצעת מיידית, כל גחמה קטנה מומשה- ועדיין הוא היה מתחרפן וזורק אותי בכל סוף חודש. בכל זאת הייתי איתו שנתיים וחצי ואהבתי אותו מאוד, יש שיגידו "כמובן, הבחור היה מנייאק מקצועי, מרח אותה כאילו אין מחר והיא התאהבה כמו ילדה קטנה וטיפשה" ויש שיבינו שהיה ביננו קשר מספיק עמוק כדי שלא הכל יהיה ורוד, ושבסך הכל גם אני התחרפנתי לפעמים והעפתי עליו כל דבר שביר ולא שביר שנקלע לדרכי, ושלכל אחד יש את הגבול שלו- ותאמין לי שכשעוברים את הגבול הזה גם הסוף מגיע. אגב, כל מה שכתבתי עכשיו לא כולל מצב "מרגרינה" שכבר הרחבתם עליו. אדם שמבטל את עצמו מולך, אכן לא מושך (את השפויים שביננו לפחות, או את הלא שפויים שדווקא זה לא הקיק שלהם..), אני אישית אכן מעדיפה שיהיה לצידי אדם מלא, עם דעות משלו, גחמות משלו, שריטות משלו וכו', וכשאתה מקבל גוש פלסטלינה שמרכז את חייו סביב שלך- זה בהחלט מעורר איזשהי רתיעה, כלבה- כבר יש לי (ואפילו לה מתחשק לפעמים לישון בחדר אחר).

wallarami

New member
זה נכון תסתכלו על הסרט אהבה חדשה

אהבה חדשה http://www.shopshop.co.il/main_customer.asp?id=1041 עיצוב

ChilD SouL

New member
כל אחת והעדפה האישית שלה...

לי אישית מניאקים לא עושים את זה בשיט.

טוב אז ככה..

כשאתה אומר בנות נמשכות רק למניאקים.. אתה מתכוון שהם נמשכות לאחד שפשוט לא רודף אחריהם עם זר בכל יד מזיל ריר מתקשר כל 5 דקות ושולח לה הודעת איי לוב יו כל שניה.. קיצר בנות כמו בנים.. כמו כל העולם רוצות קצת אתגר.. נניח שאתה מדבר על בחורות שנראות טוב.. הרי תחשוב שמתחילים איתן כל יום כמעט.. אז.. מה אתה מצפה שלכל אחד הן יתנו טלפון ויצאו עם כל אחד... הן צריכות לסנן.. הן צריכות שתגרום להן להרגשה שאתה שונה מכל שאר המחזרים.. וכל אחת והתסבוכים האישיים שלה.. ומה שחשוב לה בגבר ומה שהיא מתמקדת בו.. ומה לעשות שבחורים נחמדים כמו שאתה אומר.. הבנות פשוט אוהבות שהוא שם בתור ידיד... כי הוא נחמד.. ונחמדים מה לעשות.. לא גורמים לבחורה להרבה פרפרים בבטן.. גם הידיעה שאם היא תזיז רק ריס כשבטעות נכנס לה משהו לעין אז תקפוץ כמו כלב לכשכש בזנב לא עוזרת.. קיצר זה כמו שיש כאלה טיפשים וחכמים.. או שיש לך או שאין לך.. ואם אין לך.. אז.. אין לך.. אין מה לעשות.. יש צרות יותר גדולות..

נועם m

New member
../images/Emo2.gif

דל פיירו!! היתכן??!! שלושה חודשים אני פה ועוד לא קלטת שאני בחורה??!!

בנות נמשכות מטבען לבחורים בעלי כושר

מנהיגות. בעולם של ימינו קיימים רבים שמנצלים לצער כולנו את כישורי המנהיגות שלהם לרעה. נדמה לי משום מה שהמנהיגים הרגישים, העדינים, הוותרנים והמתחשבים הם נדירים יותר. כך בעצם גם נוצר המיתוס הזה. מצד שני אגב, לא נראה לי שכולן בימינו, עם כל שיוויון הזכויות וההשקפות הליברליות (כמו של נועם למשל - אני ממש מעריך אותך על זה :)) מעוניינות שהבחורים ינהיגו אותן. כך שקיים הכל מהכל...

לדעתי כן, חופשי נמשכות למאניקים

עובדה, פעם הייתי איש חביב נחמד אמיתי ומעריך. היום אני חלאת אדם, בוגד, " שם זין" על בנות המין היפה. הגעתי לכך בעקבות כמה מפחי נפש שהן עשו לי. היום אני המיץ של הזבל. ודווקא יוצא לי פה ושם ללכוד מישהי ברישתי. ולא שאני בליין או שיש הרבה הזדמנויות, אבל בכ"ז. קיצר, שהייתי אחלה איש = החשיבו אותי ל 0 . בנות, אתן חארות. ושום מילה שאני מתוסכל כי אני לא. :)

לדעתי

זה לא זה ש"אתה חרא" שעושה להן את זה..זו העובדה שאתה לחוץ פחות ופחות איכפת לך. זה גם מרגיע יותר את הצד השני, וגם מושך יותר כשאתה נראה לא מושג.

לא בדיוק נכון...

אבל מה שנכון - גברים אוהבים נשים בעלות ביטחון, יוזמה, כריזמה, והחלטיות, והכי חשוב - שיהיו חברותיות.

למעלה