בניית עסק מהבית - שיווק רשתי.

שלום דינה ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני מציעה שתכתבי הודעה חדשה בראש הפורום השרשור הזה ארוך וכבר ירד למטה כך יראו אותך כל האנשים. למי הפנית את שאלתך? יום נעים

missB

New member
לא מדובר על מכירת מוצרים???

זה עניין של הגדרה לא? בעיני 'צירוף חבר' שמשלם 40$ נקרא - מכירת מוצרים לחבר בסך מכירה של 40$. מעבר לסוגיה של שיטת השיווק הזו ששנויה במחלוקת, נראה לי שזה לא המקום לבוא לפרסם ולחפש מועמדים. זה פורום של אנשים שבאים לדון על נושאים שקשורים לעבודה מהבית ולא לוח מודעות לגיוס עובדים.

RoeeM

New member
לא זאת הכוונה.

צריך למכור. למכור שיטה. וצריך לדעת לשווק. אבל, וזה אבל גדול מאוד: העובדה שלא צריך לרכוש כל מיני ערכות הדגמה למיניהן, ולהסתובב איתן מבית לבית כדי להראות לאנשים מוצרים, ולנסות להפטר ממלאי או לנסות למכור את המוצרים עצמם - עושה את ההבדל. אני יודע שאני לא טוב בלהתחיל למכור לאנשים מוצר. בנוסף - הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לקנות לעצמי מלאי, להתקע איתו - ולהתחיל לנסות למכור אותו לאנשים. (שאולי, אגב, רק ירכשו את המוצרים, ולא יצטרפו בתור חברים). לשווק את השיטה - זה אני יודע טוב מאוד. שני הדברים שונים. רואי

missB

New member
הפואנטה היא אחרת

אני לא רוצה להכנס לדיון על שיטת ה-MLM. לא תשכנע אותי בנפלאותיה ואני ודאי לא אשכנע אותך במגרעותיה. הפואנטה שלי היא שמטרת הפורום הזה היא לדון בבעיות, שאלות, מחשבות וכו' הנוגעים להתנהלות עסק ביתי. זה לא לוח דרושים וזה לא המקום לגייס אנשים לחברה שאתה עובד בה, נפלאה ככל שתהיה. שאלות התייעצותיות כמו זו שהעלית בנפרד מהודעה זו, ברוכות פה. הצעות הצטרפות לפירמידה - לא.

tsveeka

New member
אנחנו כולנו אנשי מכירות

אנחנו כל יום מוצרים הכל לכולם. אם זה המלצה לסרט, מסעדה, ספר, טיול לחו"ל ועוד. סיפרנו לחבר'ה שנהנינו אז סיכוי גבוה שיילכו לשם. יש גם שיווק ללא מילים: קנינו בגד חדש והוא יפה, החברים שלנו יראו את הבגד וירצו לקנות אותו גם כן. ככה מכרנו הכל לכולם כולל את עצמינו ולא קיבלנו גרוש על כך. מהרגע שפתחנו את הפה אנחנו "מוכרים" את הכל. הגיע הזמן להיות אנשי מכירות גאים ולהרוויח מזה.

למעלה