בנים צבועים

kiticat

New member
בנים צבועים

כן, כן. בדיוק כמו שכתוב בנושא. בנים מנסים לבנות לעצמם תבנית של מזיינים לא נורמלים ובאופן קבוע. כאלה שיודעים הכל. אבל כאשר בת, שלא מפארת בידיעותיה מגיעה אל בן ואומרת לו, שדוגרי עכשיו למיטה. הוא יקפא. ולא בגלל שהוא לא מוחמא, ולא בגלל שהוא פוחד ממשהו, אלא בגלל שהוא לא יודע איך. אני מדברת פה כמובן על הגיל שלי, שהוא הדור הצעיר, ומקווה שהדור מעלינו, מדבר אמת כאשר טוען שיש לו ניסיון.

כוכבונת

New member
צודקת בהחלט!!!

תני לי להגיד לך שאני מסכימה איתך לחלוטין!! ואני לא מבינה מה כל הקטע הזה של הבנים האלה שממש משחקים אותה כאילו שיש להם ניסיון? האם הם חושבים שזה יעזור להם עם בנות? אולי תצליחו להאיר את עיני בתשובה......

על האש

New member
אם זה עוזר במשהו....

אז הנה אני גלוי וכבר כתבתי את זה בהודעה קודמת... אני לא משחק אותה אין לי ניסיון מיני ואני לא מבין בזה כלום! אני לא מתבייש בזה לצערי זה קיים ... למה בנים באופן כללי משחקים אותה? כנראה שהם חושבים שזה מוסיף להם בעיניי הבנות שזה מושך אותן כלומר שעם יש לו ניסיון זה אומר שהיו לו הרבה נשים והוא יודע איך לרצות אותן....ותאמינו אוו לא יש בנות שנמשכות לזה.. בכול אופן אני גם מאווד שונא את הדברים האלה אבל כנראה שזה חלק מאנשים מסויימים יש עוד צדיקים בסדום אולי....?! אני לא מכיר כאלה..

אלדד26

New member
מאיפה באה התמימות הזו,

אני לא מבין. נו, ברור שבחורה בת 24 למשל תרצה מישהו שכבר היה עם מספיק בחורות כדי שהיא לא תצטרך ללמד אותו את כל העבודה. ידידות שלי בגילאים כאלה פחות או יותר אומרות חד משמעית שהן לא צריכות איזה מישהו שצריך להסביר לו מה נכנס לאיפה. ברור שבגילאים צעירים יותר זה פחות רלוונטי, אבל ברור לחלוטין למה אנשים יתרברבו בכישוריהם בין הסדינים. אגב, אני מכיר מספיק בחורות שטוענות שיש להן מלא נסיון במיטה כדי להרשים גברים. לאו דווקא *כמות* פרטנרים, אלא כמות סקס, נטו (שהיא גדולה יותר אצל זוגות קבועים, מן הסתם).

voguemaster

New member
כן, אבל

תחשוב על צידו השני של המטבע, כלומר: העובדה שגם אם אתה יודע מה הולך לאן ואתה יודע מלא דברים וכבר שכבת עם מספיק בחורות, עדיין בחורה חדשה תצטרך להראות לך מה היא אוהבת ומה לא. לכן נשאלת השאלה, מה בדיוק הבעיה של אותן בנות 24 ?? אני מבין שהן לא רוצות מישהו שהוא CLUELESS, אבל בינינו, כל השאר זה כבר ממנה. נדיר ביותר שמישהו יצליח לספק בחורה (או לגרום לה להנות בכל דרך אחרת במיטה) בלי שהיא תעזור לו.. אלי

אלדד26

New member
כמה דברים

א. כל בחורה שונה מרעותה בדברים שעושים לה טוב. ב. חלק גדול ואקוטי במיומנות במיטה הוא היכולת להקשיב ולקבל פידבקים משפת הגוף שלה. אין ספק שהפעמים הראשונות הן פעמים מגששות, אבל אם אתה מספיק מיומן אתה יכול ללמוד מהר מאוד מה עושה לה טוב. ג. לא יודע מה הנסיון שלך, אבל אני כבר סיפקתי בחורות בלי עזרה מהן. לא בא להתרברב או משהו כזה - הסוד הוא בתשומת הלב שאתה נותן לפרטים. אם תלך BY THE BOOK, ברור שלא תספק אותה. אתה צריך להתעמק בתגובות שלה ולפעול בהתאם - ותאמין לי שתצליח לספק אותה.

ברור למי? לי אישית לא היתה שום בעיה

במישור התאורטי. מה שמישהו עשה או לא עשה ועם מי *לפני* לא ממש משנה לי שיהיה בתול, שיהיה לו נסיון עם 101 גברים, כל עוד זה לפני, זה לא עניני. (כל עוד לא מדובר בהליכה לזונות שאת זה לא הייתי מוכנה לקבל, כי הייתי רואה בזה חוסר אנושיות).

voguemaster

New member
יש אנשים שיש להם בעיה עם זה

יש אנשים שיש להם בעיה ולכן הם הולכים לזונות. למען האמת, יש כמה בעיות שיכולות לגרום לדבר כזה. בכל מקרה, גם אם יש או אין בעיה, לדעתי זה לא גורע מהבנאדם. ללכת לזונות זה לא אנושי ? נראה לי קצת מוזר.. אלי

אולי לא הסברתי את עצמי נכון. זו

פעולה אנושית, כי אנשים מסוימים אכן נוהגים כך, אך לדעתי זה לא הומני. אתה מוזמן לקרוא את הקישור שצירפתי לפני כמה ימים לקופרניקוס על מדוע זנות היא לא כמו כל מקצוע אחר.

voguemaster

New member
אנחנו מדברים על המקצוע או האקט

אני מסכים שהמקצוע לא מי יודע מה מוצא חן בעיניי. מה ז"א, למעשה הוא די מבחיל. אבל אין מה לעשות. אנשים מרגישים צורך ללכת לזונות ולא תמיד זה אומר שהם דפוקים (או שלפעמים כן, אבל זה מצב בלתי ניתן לשליטה).. ד"א, מאיזה אוניברסיטה ?
אלי

אז זהו, שלדעתי יש מה לעשות.

שמחת זקנתי שאנשים מרגישים צורך ללכת לזונות. יש גם אנשים שמרגישים צורך לאנוס את שכנם בן החמש (לידיד שלי היה שכן כזה שאכן אנס אותו כשהוא היה בן חמש). מי ששם את צרכיו מעל מצבה של הזונה הוא בהחלט לא לטעמי בלשון ההמעטה. אני כותבת כרגע מאונ´ תל אביב.

voguemaster

New member
יש הבדל, ועוד דבר

יש הבדל בין צורך בלתי נשלט ללכת לזונה (דרך אגב, פעולה חוקית לחלוטין במדינתנו הקטנה), לבין לאנוס ילד בן חמש (פעולה שדינה לפחות חמש שנות מאסר, אם לא יותר...). אותו אדם שהולך לזונה אכן שם את צרכיו לפני אלו של הזונה, אבל מצד שני, היא זו שמאפשרת לו לעשות את זה בכלל, אז אי אפשר לבוא אליו בטענות. תיכף תגידי שכולם צריכים להתחשב במצבן של זונות ולא ללכת... דבר אחרון, כשאני כותב הודעות באמצע היום, זה גם מהאוניברסיטה בת"א. מרכז החישובים בפקולטה למדעים מדויקים... אלי

ליאן.

New member
אין כזה דבר !

מרגישים צורך ללכת לזונות ?!?!?!?!!?!?!?!? סליחה ? מרגישים צורך לזיין? ניחא. אבל מרגישים צורך ללכת לזונה? אם מדובר באיש מתורבת ולא קוף, אני מניחה שהוא יוכל לשלוט בצרכיו ויצריו מה דעתך ? מה גם שלמזלנו מרבית מהגברים לא יכולים לדמיין את עצמם עם זונה או בכלל לדמיין מצב של תשלום עבור סקס, שזה גם סוג של חוסר הומניות משווע, כפי שציינה טל.

voguemaster

New member
תעשי שיעורי בית ליאני

יש אנשים (לדוגמא) שיש להם בעיית התמכרות לסקס, ובפרט לסקס עם נשים אחרות. אז ניחא, לבגוד באישתך כל אחד יכול. לא כל אחד יכול ללכת לזונה, אבל מסתבר שהרבה עושים את זה. יש אנשים שמתמכרים לעניין הזה (תנסי פעם לעשות בדיקה של אנשים שמגיעים לבאר "מארחות", ותגלי שהרבה מהם קבועים), בדיוק כמו לכל דבר אחר, והם פשוט לא מסוגלים להפסיק. זה צורך בר קיימא, אין דרך אחרת לראות את זה. בנוסף לכל הצרות, יש אנשים שמצבם לא מאפשר להם לקיים יחסי מין באופן תקין או בכלל, ואז אין להם הרבה אלטרנטיבות. ולא, אוננות זה לא תחליף... אלי

אלדד26

New member
לך אישית,

אולי לא משנה. תגידי לי בכנות, יקירתי. עזבי את ההיסטוריה המפורטת שלו - היית מעדיפה מישהו שיודע מה הוא עושה שם למטה, או מישהו שלא מזיז לך ואת צריכה להסביר לו במשך שעות מה עושים ואיך ולמה ככה? אז נכון, מן הסתם לא היית שופטת מישהו רק לפי הקריטריון הזה. אבל זה בהחלט נקודות לרעתו או לטובתו. אם אני טועה לגבייך, אז שיהיה לך לבריאות. לפי דעתי אין מנוס מחשיבה על העניין. אני מאוד מרוצה כשמי שאיתי יודעת איך לעשות לי הכי טוב בעולם בזמן קצר, ואני לא צריך לשבת איתה חודש ולהסביר לה את חוקי הפיזיקה ולמה שיניים זה כואב.

ליאן.

New member
גברים בדרך כלל לא מספרים

לבחורה שהם יוצאים איתה שהם היו עם זונה והאופציה של לקבל את זה או לא לקבל, לא תהיה בידייך. אני במקרה מכירה לא מעט כאלה שהיו עם זונות ורק שניים מהם סיפרו לבת זוגתם על כך. יש לי חברה שלא ידעה איך לאכול את זה ונגעלה, אבל הקשר שלהם רציני וזה משהו שהוא הרגיש שהוא היה חייב לשתף. אם היית במקומה ולאחר כחצי שנה היית מגלה את העובדה, את חושבת שלא היית מקבלת את זה ?

ronen1981

New member
אני מוחה על ההכללה.

לא כל הבנים מנסים לבנות לעצמם תבנית של מזיינים לא נורמלים ובאופן קבוע כאלה שיודעים הכל ומתפארים בכך. זאת עושים בדר"כ בנים שאין להם עוד הרבה דברים להציע לבחורה (ואם טענת ה"תותחיות" שלהם נכונה כפי שאמרת זה גם עומד בסימן שאלה). כעת לגבי הדבר השני שאמרת תשמעי אם בחורה תבוא אלי בלי שאני מכיר אותה ותגיד בוא למיטה ,כפי שכתבתי בעבר אני יסרב ממלא סיבות. (בהן לדעתי אין שום סיבה שבחורה טובה ואיכותית ובריאה בשכלה ובגופה תבוא לגבר שלא מכירה ותגיד לו בוא תזיין אותי ולכן עם היא נוהגת כך תסיכו מסקנות בעצמכן ,מצטער בנות שהדברים האלה ירגיזו אותן אבל זו דעתי) כאשר אני אישית יודע שיש לי עוד מלא ללמוד בקשור ליחסי מין ואינטימיות מינית ובטח שבטח ביחסי מין מלאים (אני בתול). שאלה מהו הדור הצעיר המדובר עליו איזה גילאים? אבל אני לא דואג כי דבר אחד אני כן יודע וזה שכשיבוא העת עם הבחורה הנכונה אני אשתדל מאוד כמה שאוכל כדי להיות קשוב לה ואברר איתה (וממנה) מה עושה לה.....

אלדד26

New member
יקירי,

איזה יופי. משפט אחד שלך מוחה על ההכללה, והמשפט השני הוא אחת ההכללות המטופשות ביותר ששמעתי עליהן בחיי. "בהן לדעתי אין שום סיבה שבחורה טובה ואיכותית ובריאה בשכלה ובגופה תבוא לגבר שלא מכירה ותגיד לו בוא תזיין אותי" GET A LIFE. למה שבחורה טובה, איכותית, בריאה בשכלה ובגופה, לא תעשה את זה? למה גבר מאותו סוג יכול לעשות את זה? עכשיו בטח תגיד שגם גבר לא יעשה את זה. יש לי חדשות בשבילך: אני מכיר גברים ונשים שכל מה שהם רוצים זה זיונים. כן, כן, שמעת נכון - יש כזה דבר, זיונים. בלי אהבה. יש לי ידידה, איכותית, טובה, בריאה בשכלה ובגופה ויותר שווה מרוב הבחורות שמסתובבות בעולמנו, והיא בת 23, היא לא רוצה מחויבות, היא לא רוצה אהבה, אבל היא אוהבת סקס ואין לה שום בעיה להתחיל עם איזה כוסון בפאב או בדיסקוטק ולשכב איתו באותו לילה. אז צא מהקוביה ומההכללה, זה מטופש.

למעלה