סלח לי, אתה מדבר אלי?
כי אם כן, אולי תרצה לשאול אותי מה דעתי, לפני שאתה חושב שאמרתי משהו שלא התכוונתי אליו, שהתכוונתי משהו אחר לגמרי, ואז לנזוף בי למה אמרתי את אותו משהו (שלא אמרתי)? "כלומר, מה שאת אומרת זה שאם למישהי לא אכפת מהביטחון האישי שלה, היא לא איכותית לדעתך. " כן, זה בדיוק מה שאמרתי. "מעניין אותי מה הקשר בין הדברים. אם מישהו מחליט לקפוץ ממטוס עם מצנח אחרי שיעור צניחה אחד, הוא נחשב ללא איכותי ? " בהחלט, טמבל לא זהיר לא נחשב אצלי לאיכותי. "יש הבדלים בין הסכנות ?? זו סכנה וזו סכנה! " נכון. "יותר נראה לי שאת פשוט חושבת שנשים שמזדיינות עם גברים זרים הן פשוט זולות." לא קשור לזולה, קשורה לבטחון אישי. "אולי בגלל שאין בזה קשר רגשי עמוק (לא יודע), ואולי בגלל שלך אישית זה נראה לא אפשרי. ואולי גם בגלל שאת מאמינה שצריך לעבור פרק זמן "מסוים" עד לסקס (מה שמכניס אותנו חזרה לדיון על מוסכמות חברתיות שאת כ"כ מנסה לשבור...!)." סלח לי, זכותה המלאה לעשות סקס עם אחד מאלף יזיזיה בלי קשר רגשי עמוק, והבטחון האישי זה לא קשור לפרק זמן מסוים. " שוב, אני לא יודע למה היא נראית זולה בעינייך" איזה קטע, גם אני לא. כי היא לא זולה בעיני. "אבל אם הנימוק הוא בגלל ביטחון אישי, אז תיאלצי למצוא משהו טוב יותר. הרבה אנשים מסכנים את עצמם בהרבה תחומים ללא קשר לכמה הם איכותיים" מי שלוקח על עצמו סיכונים מיותרים נחשב בעיני לטמבל, ולכן לא מוגדר אצלי כאיכותי. "ב. למה ?? למה בררן הוא איכותי ? כי הוא לא מסתפק בכל דבר שבא לו ליד ?" בדיוק. "את יודעת, יכול להיות אדם בררן ביותר ופתאום יראה איזה פצצת מין במועדון, יתחיל איתה והם יגיעו לסקס עוד באותו הלילה." אם הוא רק רואה ולא רוצה זמן גם לשמוע אז מבחינתי הוא לא בררן. "מבחינת הבררנות שלו, היא עמדה בקריטריונים." מבחינת הבררנות שלי, לא. "שימי לב שאלו לא קריטריונים כלליים לגבי לחיות ולהקים איתה משפחה. אלו קריטריונים לזיון ותו לא!" . אז מה. "מה הקשר ללדחות סיפוקים ?? מישהי שלא תשכב עם זרים אלא תחכה למישהו שהיא מכירה (יזיז או יותר) מסוגלת לדחות סיפוקים יותר טוב ? כלומר, את באה ואומרת לנו שהיא איכותית יותר כי היא לא מרגישה צורך עז לקפוץ למיטה עם כל אחד. אני אומר בתגובה שסקס זה בדיוק כמו שוקולד, וכמו שבא למישהו לאכול שוקולד מדי פעם, כך בא לו לעשות סקס מדי פעם, ואם זה מהנה בשבילו, אז למה זה מוריד מערכו ???" כי בניגוד לשוקולד שהוא חפץ, בסקס הצד השני יש בן אדם. ומי שמתיחס לבן אדם כאל חפץ, כאל בליטה פונקציונלית או כאל חור פונקציונלי, לא עומד בקריטריונים שלי.