בנים צבועים

אלדד26

New member
הכללות זה דבר נהדר.

לא כל הבנים צבועים, לא בגילך ולא בגיל יותר מבוגר. את חיה בסביבה תחרותית. לפעמים אנשים מטייחים קצת את האמת כדי להגיע יותר רחוק. מי שמשקר שקרים רציניים בסוף נתפס ואוכל אותה. אבל הצביעות הזו שאת מדברת עליה קיימת בכל מקום. במיטה - הגברים יספרו לך על ביצועיהם המדהימים. בעבודה - אנשים ישנו קצת את קורות החיים שלהם כדי להתקבל בתנאים יותר טובים לעבודה. בלימודים - אנשים יעתיקו כדי לקבל ציונים יותר טובים. *אבל* לא כולם כאלה, לא בנים ולא בנות. וכשאת מכלילה, את פוגעת באנשים שלא עושים את זה.

kiticat

New member
אני מאוד מצטערת אבל

הכללה מגיעה מהסביבה. כל הבנים שאני מכירה מנסים לבנות לעצמם תדמית כזו. אך למרות זאת, כולם שונים באופיים ובכמות הבניית תדמית הנ"ל. מיותר לציין שבגילי ככה הם מתנהגים. אני מכלילה- אכן כך, אבל לא את כל המין הגברי (אני מקווה שזה לא נכון לגבי כל המין הגברי- כי אם כך אני פשוט אשאר במיני), אני מכלילה את הבנים שאני מכירה- בסדר? אהה, וכן, הבנים שאני מכירה היטב. ושלא תחשוב שמדובר פה בחבורת אידיוטים. אלא, אלו בחורים, מאוד אינטלגנטים במקרים מסויימים, חלקם נאים, חלקם פחות(ויש כמה שממש פחות...) ובכלל.....

פ ז פ ז

New member
השאלה היא

למה יש להם צורך לבנות לעצמם תבנית כזאת? זאת כבר נקודה למחשבה, לא? פעם שמעתי תאוריה שאומרת שאלה שעושים הרבה רעש ומנסים להתבלט ולהראות נוכחות ולהיות מורגשים תמיד בכל מקום ובכל מצב, דווקא הם חסרי בטחון. בהתחלה זה נשמע לי ממש טיפשי, אבל בעצם, כשחושבים על זה, כל הצעקנות ועשיית רוח ורעש האלה לפעמים באמת באים לחפות על חוסר בטחון ולהסתיר משהו. אז אולי גם פה, דווקא אלה שהם חסרי נסיון מתביישים בכך ולא רוצים שידעו שהם כאלה, ולכן כ"כ מתאמצים לשכנע את כל הסובב אותם כמה הם שאקלים ומנוסים ותותחים ובלה בלה בלה... ומה שאני אומרת זה: מעשים ולא דיבורים

לירוי25

New member
ואתן לא עושות את זה??

תעשו לי טובה! אתן חרמניות בדיוק כמונו וכשבן מגיע אליכן עם ההצעה לטיול מרגיע בין הסדינים אתן ישר בורחות עם זנב בין הרגלים. למה זה לא משחק? זאת הצגה לשמה! ותאמת? לא משהו.

kiticat

New member
תסלח לי, אבל

אם הייתי בתוך מערכת היחסים, והצד השני, היה מעוניין, לי אין שום בעיה עם הנושא. וכן, אני סך הכל בת 16, ואפשרי מאוד לומר שאני יוצאת דופן ממיני, אבל אני לא רק בסקס נושא טאבו, לדבר או לעשות!

ronen1981

New member
סליחה,אגיב בעתיד.

ראיתי שהגיבו לדברי לא מעט לצערי אני קצת לחוץ בזמן בשביל מענה ראוי לאלו שתרחו והגיבו לדברי. עוד כמה ימים כשיהיה לי קצת יותר זמן אני יגיב .(יודעים איך זה תקופת מבחנים) תודה על התגובות רונן.

למעלה