על העולמות
זה יכול להיות הגיוני בקשר לשלושת הראשונות בהן -עד כמה שזכור לי- הדיג'יגורלים/טיימרס לא ביקרו בכל העולם הדיגיטלי. אבל בעונה הרביעית הם כן ביקרו בכולו, (כי הרי הם היו צריכים להציל את כולו מסורקי הנתונים). עדיין, זה לא סותר-אולי העולם הדיגיטלי הוא באמת אותו העולם גם בעונה הרביעית אבל היו כל מיני שינויים בצורה שלו (כמו רעידות אדמה והתפצלויות של יבשות.. כמו שהיה בכדור הארץ, למשל, רק שלקח לזה כמה אלפי שנים לקרות.. אבל שוב, זמן בעולם הדיגיטלי שונה לגמרי מכאן, זה יכול להיות הגיוני.) השאלה על גילמון שלכאורה טקאטו המציא אותו-אז איך הוא יכל להתקיים לפני כן? קודם כל גם אם ההתרחשויות של העונות מקובעות לשנים מסויימות בעולם שלנו, יכול להיות שבעולם הדיגיטלי הזמנים שונים. דבר שני, שאני לא יודעת עד כמה מיצו את זה כבר כאן או לא-אבל יש את כל הקטע של "מי נוצר בשביל מי" בטיימרס, ויכול להיות שגילמונים בכלליות היו קיימים תמיד ורק הגילמון הספציפי של טקאטו היה צריך את טקאטו שימציא אותו. הוא לא הופיע בתכניות הטלויזיה על דיג'ימון ששודרו בעולם של הטיימרס כדי שטאקאטו לא יראה אותו, כדי שהוא באמת יהיה דיג'ימון שטאקאטו ימציא בכוחות עצמו-גם אם הוא היה קיים כבר קודם, לטאקאטו לא היה צל של מושג או רמז על כל זה והוא כן המציא אותו מעצמו. (זה כמו ש, נגיד, באוסטרליה חיו ילידים בזמן שהמציאו את הגלגל באפריקה, ולהם לא היה מושג שקיים כזה דבר גלגל אז הם המציאו גלגל בעצמם-בעצם גם הילידים של אוסטרליה וגם של אפריקה המציאו את הגלגל, רק שכל קבוצה בנפרד ובזמן שונה-אבל עדיין, שניהם המציאו אותו בעצמם וזה אל משנה מי מהם המציא אותו קודם) ג'נאי הופיע רק בשתי העונות הראשונות (עד כמה שידוע וזכור לי מטיימרס והמעט שראיתי מהחמישית, אבל ממילא החמישית מחוץ לדיון הזה) וזה שהוא מתחלף מזקן לצעיר וכל זה רק מוכיח שהזמנים בעולם הדיגיטלי שונים מהזמן שלנו לא רק בקצב שלהם אלא גם בסדרי עבר-הווה-עתיד (למשל, אם נגיד עכשיו קורה שם משהו-נגיד נופל תפוח מעץ בעולם שלנו ובעולם הדיגיטלי, אז עוד עשר שנים בעולם שלנו זה יהיה עשר שנים אחרי שנפל התפוח-והים ההוא שיהיה עשר שנים מנפילתו של התפוח, יכול להיות שבעולם הדיגיטלי הוא יהיה חמישה ימים מאז שנפל התפוח או אולי מאה שנים לפני שנפל התפוח..) אז עם התיאוריה הזאת.. עד כמה שזה נשמע לא הגיוני, ההסטוריה של העונה הרביעית (שהיא בעצמה ההסטוריה של שתי העונות הראשונות) קרתה אחרי שתי העונות הראשונות, הממ.. העולם שלנו: עבר>הווה>עתיד העולם הדיגיטלי: הווה>עתיד>עבר (אם מתייחסים לעונה הרביעית בתור הווה, לשתי הראשונות בתור עתיד ולהסטוריה של הרביעית בתור עבר) (ובעצם אפשר לסדר את זה גם בצורה שונה, אם העבר של העונה הרביעית הוא בעצם העתיד של השתיים הראשונות שהן בעצם העתיד של הרביעית.. אני חושבת שחזרתי על עצמי מספיק ועדיין בלבלתי את עצמי, אז אני אעצור כאן O_O )