מצטערת לאכזב אתכם (ספויילרים לפרונטייר ושאלות
הכותרת במלואה: מצטערת לאכזב אתכם אבל על כל השאלות שפתחו את השרשור הזה קיבלתי תשובה בפרק של פרונטייר שראיתי היום. (מכיל ספויילרים לפרונטייר ושאלות חדשות-על קואיצ'י ועל העונה הראשונה) מה שגרם לכל השרשור להפתח, היה פרק של פרונטייר (38?) בו ברקודים התעופפו סביב גופותיהם המעולפים של הילדים האנושיים (חוץ מקואיצ'י, אבל הוא כבר סיפור אחר)-וזה גרם לי לתהות אם יכול להיות שבני אדם מורכבים גם כן מנתונים דיגיטלים [וזה היה צריך לעלות עוד קודם אם בני אדם יכולים לדיג'יגדול-בעונה הרביעית או להשתלב עם דיג'ימונים-בעונה השלישית או להכנס לתוך מחשב-בסרט השני או בכלל, להכנס לעולם דיגיטלי שמורכב מנתונים דיגיטלים-בכל העונות (חוץ מהחמישית שבקושי התחלתי ובינתיים הם עוד לא נכנסו לעולם הדיגיטלי ^^" אבל זה בטח עוד יקרה, נכון?)] אז בפרק של פרונטייר שראיתי היום (45) שוב פעם התעופפו מסביב לג'ונפה, איזומי וטומוקי ברקודים מנצנצים (ולא מסביב לקואיצ'י. והוא גם נשאר בהכרה, המניאק) וקואיצ'י תהה למה סביבו אין ברקוד והוא לא עמולף כמו שלושת האחרים (ככל הנראה הוא סתם אמר את זה לעצמו) והוא קיבל תשובה מאביר המלכות הורוד (וההומו) ההוא, משהו על זה כל דבר ש"עשוי מבשר" (כלומר, דבר מוחשי) מורכב מדאטא בעולם הדיגיטלי. (ו"זה שאתה לא מורכב מדאטא אומר שאין לך גוף.." "..מה זאת אומרת?" "שאתה רק נשמה.." ואז קוג'י הרביץ לורוד ההוא וקואיצ'י לא הספיק לשאול את הורוד ההוא מה זאת אומרת רק נשמה וכו', זוכרים?) במילים אחרות, בעולם שלנו נתונים דיגיטלים ונתוני מידע בכלל הם בדר"כ דברים שנמצאים בתודעה, אולי תופסים מקום במחשב או ממלאים דפים וספרים, אבל הם לא דברים מוחשיים [אלא אם כן לוקחים בחשבון כמובן את מה שאמרו כאן יאנה, יושקה וחיננית-בעצם הכל מורכב מנתונים (גם אם לא דיגיטלים) כל הנתונים הדיגיטלים והDNA וכדו' מורכבים ממשהו אחר שיכול להוות גורם משותף לכל הדברים, מולקולות או משה אחר] בעולם הדיגיטלי זה בדיוק להיפך-רק דברים שמורכבים מנתונים דיגיטלים הם מוחשיים. כל דבר שיש לו גוף מוחשי מורכב מדאטא בעולם הדיגיטלי, בערך כמו שסורקים ציור למחשב והוא הופך לגיבוב פיקסלים-כך נסרקים גם בני אדם ובכלל דברים מוחשיים שמגיעים מהעולם שלנו אל העולם הדיגיטלי והופכים לנתונים (שגם את זה שיוסקה אמר) בשלב זה או אחר (כי בעולם הדיגיטלי כל הדברים המוחשיים עשויים מנתונים ובעולם האנושי כל הדברים המוחשיים עשויים ממולקולות אז כשהם עוברים בין העולמות הם צריכים להשתנות-או שבאמת מה שיאנה אמרה, גם המולקולות וגם הדאטא עשויים מאותו חומר ואז אין צורך להשתנות ממש כדי להתאים לשני העולמות) (ולכן קואיצ'י לא יכול למות ואין לו ברקודים סביבו והוא לא מתעלף וכו'-כי הוא לא דבר גשמי שנמצא שם.) עדיין לא גמרתי את פרונטייר אז אני מבקשת לא לקבל ספויילרים, אבל כבר בפרק 38 התחלתי לחשוד במה שאביר המלכות הורוד דאג לספר לקואיצ'י "היום": קואי'צי לא הגיע לעולם הדיגיטלי כמו כולם, רגע אחד הוא איבד את ההכרה בתחתית המדרגות וברגע הבא הוא היה בעולם הדיגיטלי. אני חושבת שהוא נמצא בתרדמת או משהו בעולם האמיתי ורק הנשמה שלו הגיעה לעולם הדיגיטלי. אל תהיו עצובים שהשרשור הזה נגמר, כי עכשיו יש תעלומה חדשה: הבנו כבר איך בני אדם יכולים לדיג'יגדול, אבל איך נשמות יכולות לעשות את זה? חוץ מזה, בסוף העונה הראשונה אפוקלימון (נדמה לי שזה מה שאמרתם שקראו לו אבל אני לא זוכרת ואין לי כוח לבדוק שוב O_O בכל אופן, התכוונתי לרשע שהיה בפרקים האחרונים והשתמש במתקפות של כל הרשעים שהיו לאורך כל העונה) היה צריך להפוך את הדיגי'גורלים לנתונים כדי לזרוק אותם לסל המחזור- למה הוא היה צריך לעשות את זה אם גם ככה הם היו נתונים? ואם הם לא היו נתונים, אך הם יכלו להיות בכלל בעולם הדיגיטלי?