בני עושה לי בלאגן עם גרושתי

coral30

New member
גבר בגירושין - כל המשפחה סובלת.

הילד שלך מרגיש לא רצוי בשום מקום והוא נוקם בכם בדרכו שלו. כדאי מאוד שתקדיש לו יותר זמן ואל תצפה שאימו תעשה זאת. כי הוא צריך דמות אב ומחנך. אם הוא אוהב כדורגל לך אתו לכדורגל שחק אתו כדורגל, דבר אתו על נושאים שקרובים לו תן לו להרגיש שהוא רצוי בעולם הזה ויש לו מקום בעולמך. תשב אתו להכין שעורים. אל תתן לו לגדול פרא. הבת הסתדרה כי יש לה את דמות האם בבית הבן לא מסתדר כי אין לו דמות אב בבית. אז במטוטא ממך תסביר לאשתך החדשה שזרקת את אשתך הישנה אבל לא את בנך. תנסה להעמיד את עצמך במקומו, לך יש בית חדש שלם אשה וילדים ולא יש חצי בית גם אם אמו התחתנה האב שבבית הוא לא אבא שלו. תהיה לא לאבא ואז שניכם תהנו. עדיין לא נמצאה הנוסחה לגירושים מוצלחים. לבני הזוג נדמה שיפתרו את כל הבעיות אם יתגרשו. הם פותרים את הבעיות שהיו אבל נולדות מליון בעיות חדשות שאיש אינו צופה אותן מראש. הילדים הם הקורבנות העיקריים וההורים הם קורבנות של ילדיהם וכמו מעגל סגור זה לא נגמר, גם כאשר הילדים מתחתנים, וזה ממשיך עם הנכדים וזו בעיה שאנו גוררים עד המוות. ההורים כל הזמן רוצים לרצות את הילדים, הילדים כל הזמן לא מרוצים, מאוחר יותר מגיעות החתונות הלידות ואז מרגישים ביתר שאת את מחיר הגירושים. ההורים נשארים עם רגשי אשם כלפי ילדיהם והילדים עם האשמות כלפי הוריהם. השמחה במשפחה אף פעם לא שלמה תמיד יש איזה צל שמרחף ברקע, שברים שלעולם לא ניתנים לאיחוי.

מגיבה כאן, בשם רגיעון, בעלי../images/Emo20.gif

רגיעון, בעלי, לא כותב בפורום. גבר בדרכו שלו ביקש שאבקש גם את חוות דעתו בעניין השרשור הזה ואני כותבת כאן מפיו. מקלידה מלה במלה והוא יושב לצידי: קודם כל, עליך לזכור תמיד שילדים הם לכל החיים!!! גם כשהם בני ארבעים. לעולם, לעולם, תצטרך לתמוך בהם ולעזור להם ולתת להם. גם בבית רגיל זה כך ועל אחת כמה וכמה בבית שהמשפחה בו התפרקה. דבר שני, עליך לתת באופן שוטף תמיכה לילדיך ולהתעלם, בפירוש להתעלם ממה שאומרת ועושה האם. אתה צריך לתמוך בהם כאילו שהיא לא קיימת, כלומר, לא להשתמש בהם כחיילים במלחמה ביניכם, לא להכפיש אותה לעולם בפניהם, ולא להראות להם שקשה לך בגללה או בגלל מה שהיא עושה. תמיד תמיד אתה צריך להיות החזק והם במשך הזמן יקלטו את זה ויחזירו לך את האהבה שאתה צריך לקבל מהם. לגבי האמירה שלך, על שלוש שנים שנותרו למזונות הילדה, אל תשכח, שגם אם היית חי בבית ולא מתגרש, היו לך הוצאות על ילדיך. נכון שזה מרגיז כזה עובר דרך מסננת שהיא אשתך לשעבר. אבל הוצאות יש תמיד ותמיד תהיינה. לגבי הבן. נסה למצוא נושאים משותפים בינך לבין הילד הצעיר. אין ספק שתמצא משהו משותף. את אותו משהו תחזק כל הזמן ותתעלם מהדברים האחרים או שתשקיע בהם פחות מאמץ. זכור דבר אחד, ילדים להורים גרושים לא אוהבים לזכור ולראות הורה ממורמר, לא אוהבים לשמוע טענות על הצד השני ותמיד רוצים חיזוק יותר מאשר ילד בבית רגיל. לכן, צריך כל הזמן להשתדל לשדר אופטימיות, חוזק, מצב רוח טוב (גם אם קשה לך). אם תתמיד בכך, הם תמיד יאהבו אותך ואז באופן טבעי הם יהיו פחות ופחות מוסתים על ידי האם. בהצלחה. עד כאן בשם רגיעון.

קולולולול רגיעון מברוכ

איזה כניסה מרשימה ואיזה תוכן מדהים ברוך הבא ,סוף סוף אפשר לארח גם אותך כאן,רצה להוציא עוגה חמה מהתנור. אהבתי כל מילה שלך.

תודה על הצהלולים, בנות, בשם רגיעון

אבל כרגע הוא לא בשלב של להיכנס ולכתוב. הוא טובל רגל במים רק דרכי ולכן אני הקלדתי בשמו את דבריו. אבל כמובן שהוא מודה על העוגה הטעימה ועל השמחה שלכן. בוקר נעים לכולם.

עלמה 3

New member
אני מכירה גם אשה מתגרשת כל המשפחה

סובלת, סליחה מזאת ההכללה הזאת
שנית - ברוכה הבאה לביתנו החמים והתומך
שלשית - סליחה באם אני נשמעת לך בוטה, אך מהרגע שנכנסת את עם כובע של מבקר וזה ממש לא נעים.. אפשר טונים קצת יותר רכים.. רק אם אפשר , בבקשה. ובכללי , אני מאד מבינה ללביך ואת חרדתך לליבם של ילדים להורים גרושים, גם אני. אך לדעתי מלוא האחריות לשלומם ובריאות נפשם מוטל על הוריהם הביולוגים כשלכל אחד מבני הזוג יש את הזכות הלגיטימית להמשיך לחיות את חייו ולבנות זוגיות מחודשת בכבוד. וגודל המחיר שכל אחד משלם הוא כגודל תחושת התיסכול של כל אחד.

קשיים בהבנת הנקרא

אשמח אם תבהירי פשר המשפט "גבר בגירושין - כל המשפחה סובלת" וכאשה מתגרשת המשפחה נהנת ??? ... ובכלל הנחרצות ,השיפוטיות וההכללה שלך מהווים שיקוף של מציאות -איזו מציאות ??? רק לך הפיתרונים .

ואולי הכוונה הייתה כזאת:

גבר, (קיצור של "גבר בדרכו שלו"), בגירושין - כל המשפחה סובלת?

noamic

New member
פתרון הבנת הנקרא -

היא קראה לגבר בהודעה למעלה - גבר =----- "בגירושין כול המשפחה סובלת " (היה חסר לה פסיק אחרי גבר, ...) ולצערנו, לצערי, היא מראה מציאות נכונה עצובה קשה ומורכבת. אז לא נוח לנו לראות את זה. חבל. אבל זו המציאות למי שרואה נכוחה. אתה יכול לסתור משפט אחד שהיא כתבה ?? יש גירושים פשוטים מאושרים ? לא קורעים ? נטולי רגשי אשמה ? אולי כשאין ילדים. אבל כשילדים מעורבים - אני מסכימה איתה בצער רב.

תסכימי איתי שיש משמעות שונה לאמור

ואיפה את יכולה למצוא אמירה שלי שאומרת שיש גירושים פשוטים לא כואבים ??? ואפילו שאין ילדים .... אומר לך מה לא נוח לי ... לא נוח לי לחלוק את הכאב עפ"י חלוקה מגדרית. הפגיעה מצויה בילדים , הפגיעה באם המשפחה והפגיעה באב המשפחה ואני תקווה שהצלחתי להבהיר עמדתי יוסי

למעלה