בעבקבות שיחה וגם כי משמעם פה

בעבקבות שיחה וגם כי משמעם פה

יבש פה טילים
היום דיברתי עם האקס, כבר 9 חודשים אנחנו לא יחד אבל היינו בקשר טוב, רק שב-לפני חודש בערך הכל התפוצץ ומאז לא דיברנו. אבל הוא כן אמר שהוא יתאבד, והתקשר לאנשים להגיד להם לא לדבר איתי - לא הלך לו ממש. היה קצת קשה אבל. הוא התקשר לאחל שנה טובה, ועכשיו התקשר בשביל יום כיפור. דיברנו ודיברנו ואז הוא אמר שאני לא אותה בחורה שהוא הכיר פעם, (אני מכירה אותו בערך מגיל 17.5 - בנובמר אני בת 20) אז הסברתי לו שאנשים משתנים, כשהוא הכיר אותי הייתי עוד קטנה ולא הבנתי כלום, לא הייתי יצאת למסיבות, לא שותה לא מעשנת... לא ידעתי מה יש בעולם בחוץ כל הזמן הייתי שקועה בלימודים. אחרי שנפרדנו בהתחלה לקחתי את זה קשה והתחלתי לצאת בתידירות הרבה יותר גבוהה להמון מקומות ומאז ה"התפוצצות" משום מה הבטחון העצמי שלי עלה נורא, וכן לפעמים אני שותה במסיבות ואני אוהבת לצאת ולרקוד אני יודעת שהשתנתי נורא אבל אני לא חושבת שזה דבר רע.
אתם חושבים שזה דבר רע?
למה הוא חושב שזה לא טוב?
למה הוא אומר לי "אני מבקש ממך אל תשתי הרבה את שוקלת כולה 40 קילו" ???????????????
אתם בעד שינוי של אנשים??? או שזה יותר התבגרות מסוג מסויים?
אולי בעקבות הפרידה הבנתי שיש חיים גם בלי חבר? או שאני מנסה למלא חלל ריק?
כשהוא אמר לי שהוא ניסה לצאת עם מישהי זה לא עשה לי כלום..... משהו לא בסדר איתי ???
למה לא התפרצתי בבכי ???? אוף השיחה הזו כל כך בלבלה אותי!!! תגובות

את נכנעת ללחץ חברתי. תפסיקי! אחרת

תצטערי על זה. את כבר לא חנונית. את מתבקשת לעזוב את הפורום ולעבור ל``פורום פקצות`` ! $$$$ ארקאדי.

מה ה מצב

New member
תפתחי בלוג.

נראה לי זה יותר יעזור לך מלכתוב תגובות בפורום כאן. אבל אני משתתפת בבילבולך ואני מקווה שתצליחי לצאת מזה בסוף. עצות אני לא ממש יכולה לתת... אבל את דיי שואלת מלא שאלות רטוריות, אז אני לא חושבת שאת ממש מחפשת תשובות אלא רק לשתף. אז קראתי מה שכתב ואני מבינה אותך (טוב, לא ממש מבינה, אחרי הכל זה לא קרה לי...). אבל באמת תנסי לפתוח בלוג שם הרבה יותר קל לשתף.

מה ה מצב

New member
אל תתיאשי

הבלוג לא חייב להיות עקבי אפשר לעדכן אותו מית שרוצים וחוץ מזה אם את חושבת שזו בעיה שאת לא עקבית, ואת רוצה לתקן את זה דווקא בלוג יכול לעזור כי הוא יחייב אותך להיות עיקבית... אבל זה רק אם את חושבת שזו בעיה.

Some Might Say

New member
הנה תגובה

* אתם חושבים שזה דבר רע? שהשתנית? אם יותר טוב לך ככה אז למה שיהיה רע * למה הוא חושב שזה לא טוב? אולי כי אתם מכירים הרבה זמן, וזה גורם לו לרצות שתהיי כמוהו, במקום שתשתני בכיוונים אחרים * למה הוא אומר לי "אני מבקש ממך אל תשתי הרבה את שוקלת כולה 40 קילו" ??????????????? אלכוהול משפיע יותר בקלות ככל שמשקל הגוף יורד. ובהתאמה כמות גדולה של אלכוהול רעילה יותר לגבי אדם ששוקל יחסית מעט, מאשר לשאר האנשים. * אתם בעד שינוי של אנשים??? או שזה יותר התבגרות מסוג מסויים? שינוי זה מושג כל כך כללי שאין לי איך לענות על זה. לפעמים אנשים משתנים לטובה ולפעמים לרעה * אולי בעקבות הפרידה הבנתי שיש חיים גם בלי חבר? או שאני מנסה למלא חלל ריק? מאיפה לי לדעת? תזכרי שאת מדברת פה לאנשים שלא ממש מכירים אותך * כשהוא אמר לי שהוא ניסה לצאת עם מישהי זה לא עשה לי כלום..... משהו לא בסדר איתי ??? כנראה 9 חודשים זה מספיק זמן בשבילך להתגבר; או שבאמת משהו לא בסדר איתך, אין לי דרך לדעת. * למה לא התפרצתי בבכי ???? הוא בטח הרביץ חלש מדי X:

אבל ב-9 חודשים האלה

כן היינו בקשר לפעמים אפילו כמו חברים. היינו מדברים כל יום ונפגשים כמעט כל פעם שהוא היה חוזר מהבסיס (כי הוא עושה שבועיות) בכל אופן אני מקווה שהתגברתי עליו איזה כיף

sagima

New member
שמעי...

אם זה עושה לך טוב, תעשי את זה... למה שתמנעי מעצמך הנאה? כי מישהו אמר לו שזה לא מוצא חן בעייניו ?! כמובן שקצת הגזמתי, אבל הבנת את הרעיון הכללי. תעשי מה שיפה בעינייך, ואם מישהו אומר לך שתפסיקי, כנראה שלא מגיע לו להיות חלק מהחיים שלך. נ.ב. נובמבר זה חודש טוב, אני חוגג 22 בנובמבר

sagima

New member
../images/Emo46.gif העייפות

המשפט השלישי היה אמור להיות רביעי...

אין אין

אין על נובמבר החודש הכי שווה "זוכר את נובמבר... בלונים בלונים בעיני....... "
לאאאאאאאא ע וד מעט אני מחליפה קידומתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

MajorWinters

New member
שנות ה20 זה התקופה היפה בחיים...

כשתחליפי ל30 אז תתחילי לבכות... וגם הם לא כזה גיל נורא.

Nimst

New member
אני לא יודעת

אבא שלי אומר שהוא הרגיש שהחיים התחילו רק בגיל 40. אז עוד יש למה לצפות.

צריך לחיות את הרגע

אולי העניינים בשבילו הסתדרו בצורה משביעת רצון רק בשנות ה 40 לחייו, את במצב שונה לפי דעתי, כבר עוסקת בתחום שמעניין אותך. אני אהיה רגוע רק לאחר הדוקטורט...

כולם כבר די סיכמו את זה יפה...

צריך לעשות הכל בכמויות, תצאי לרקוד, להשתכר, אולי כנראה לא כדאי לעשן... אבל תחזרי ללמוד. אולי לא כל הזמן אבל כן חלק נכבד ממנו. תשכחי אותו.

אני לא מעשנת

כשאמרתי עישון התכוונתי לנרגילה וגם זה פעם במליון שנה, פשוט עד שהכרתי אותו גם את הפעם הזאת לא הייתי עושה

כאילו בנרגילה אין טבק...

כמו השאלה איך יותר נעים למות: על הקרח או במדבר? זה משנה? מתים. אבל תהני להתחזות למרבה רגליים.

למעלה