בעד ונגד. חמישי, 21.7.05

מזל טוב על פתיחת הפורום

ראשית מי שלא מכיר אותו שמי רועי בן 23 מראשל"צ מתנדב במשטרה במרחב השפלה ובמרחב יפת"ח ובזק"א יחדת חיפוש נעדרים. 1- לגבי מה שאני חושב על ההתנתקות היא בצדק יצא לי להגיע ל3 פיגועים בעירי ראשל"צ ושהייתי במרחק סביר בפיגוע בסיני. אותי אישית מה שמפחיעד שיפתחו באש על כוחות המשטרה והצבא יש לי המון אנשים יקרים לי מאוד שהולכים לפנות את המתנחלים מביתם

silverhawk

New member
אני אישית לא מאמין שיהיה שימוש בנשק

חם בתהליך, ואני בהחלט מקווה שזה יהיה המצב.

silverhawk

New member
בעיקרון לא אמור להיות נשק חם בשטחים

המפונים. חיילי ושוטרי המעגל הראשון לא ישאו נשק חם, וגם המתנגדים אשר ינכחו במקום אמורים להיות ללא נשק.

אם חס ושלום יהיה שימוש

בנשק מצד השוטרים והחיילים כלפי המתנחלים או להפך, נוכל לומר שהטרוריסטים השיגו את מבוקשם
תחשבו על זה, כל הימנים הקיצוניים, אני בכלל לא שמאלנית אבל אני יודעת שמה שאתם עושים הורס את העם ולא עוזר לו, אתם גורמים לאויבים הכי גדולים שלכם שמחה...ואתם כל כך משולהבים ומרוכזים בשלכם שאתם לא שמים לב...

live in hope

New member
ולי יש הרגשה שכן יהיה

כי מדובר בקיצוניים שבמתנחלים,שיעשו הכל כדי לא להתפנות. שהם ירימו נשק (והם ירימו נשק)אז גם כוחות הפינוי ירימו נשק.

Eran De Niro

New member
לגבי השימוש בנשק ...

כידוע לכולם יש עשבים שוטים בכל מקום והפחד שמטורף יכול להיות מהצד המשטרתי שיתפתח אש מהטבעת הסוגרת ולא המפנה וזה יעשה בלאגן גדול או שהפחד הכי גדול והכי מסוכנים הם החקלאים שאין להם כבר מה להפסיד ושום מעשה לא נראה בעינם מסוכן אני נגד ההתנתקות אבל הפחד שלי שמישהו יעשה שם משהו שיגרום לכולנו לשלם מחיר כבד מאוד לדורות

DANGEROUS GIRL

New member
אם ההתנתקות..../images/Emo105.gif

יכולה למנוע פיגועים וכל זה.. למה להיות נגדה??

noamgk

New member
איך ידעת?

שניה, אני הולך לשטוף את הפה, בדיוק עכשיו נישקתי את האדמה בגינה שלי! אתה יודע, הרבה חול נדבק לשפתיים... אבל באמת, איך אתה יודע?!

מיטלוש8

New member
אהה.... מעניין....שמעת ש...?

הם מתכננים לפתוח ארגון בנוסף לחמאס שיפעל בגוש קטיף לאחר ההתנתקות? ידעת שהם מתכננים חגיגת ניצחון?? את רוצה להגיד לי שאחרי ההתנתקות לא יהיו פיגועים ורצח?? בת כמה את שאת עדיין מאמינה בזה?? הרי הם רוצים את כל הארץ, והם לא יפסיקו את הטרור עד שישיגו אותה. גם אם לא כל הערבים מאמינים בדרך הזאת, המחבלים מאמינים, והם אילו שמבצעים וימשיכו לבצע את הפיגועים.. אז אל תהיו תמימים..

BrightDarkness

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי... באמת... ואני בת 16.. ואולי אני תמימה...אבל אני לא לא משמיצה דברים כמוך...יש לך שנאה לעם אחד- העם הערבי..והשנאה הזאת שלך מכלילה בתוכה עם שלם...איך אפשר? איך א]פשר לשנוא עם שלם? זה לא כאילו שאת מכירה שם כל אחד ואחד ושכל אחד מהם אמר לך שהוא שוא אותך ורוצה שתמותי... יש הרבה והמונים מהערבים שהיו תמימים ואיבדו את ביתהם אגב התקפות של צה"ל..ידעת את זה? ובכל מקרה הם עדין בעד שלום... כמוני וכמוך..את לא מאמינה שיכול ליהיות שלום איתם..את מכלילה אותם ומגדירה את כולם כאותו הדבר- שונאים,רוצחים וכל שאר החרא... וכמו כך אצלם..ישנם ערבים שמאמינים שיש סיכוי לשלום ובאמת רוצים בכך.. ויש האומרים כמוך- שאי אפשר לסמוך עליהם ושבכלל לא רוצים לשמוע יותר... את יודעת מה? אולי אני באמת תמימה..אולי יבואו איזה חבורה של ערבים טרורסטים וירצחו אותי.. אבל לא משנה מה אני עדיין דוגלת בשלום...ולדעתי אלימות היא לא פיתרון...ככה אני.. אני לא מאמינה בחילוקי של דת וגזע.. אני לא מאמינה ששווה אלאבד אדם קרוב בגלל זה..

מיטלוש8

New member
אני שמחה שאת יודעת את הדעות שלי...

זה נורא משעשע, בכל ההודעה שלך כתבת דברים עליי ובעצם שומדבר שם הוא לא באמת מה שאני חושבת... טוב לדעת שיש לי שנאה לעם שלם... מעניין... אז סליחה אם כתבתי "הערבים", התכוונתי המחבלים.. ואם את בת 16, את די בוגרת לדעת שאם כתבתי שהם מתכננים חגיגות ניצחון התכוונתי לארגון החמאס והג'יהאד. את צודקת, יש ערבים תמימים, יכול להיות שהם אפילו הרוב, הם נחמדים מאוד. את אומרת שאני שונאת את כולם ואת אפילו לא יודעת עד כמה אני מגנה עליהם כשחברותיי מגנות אותם בלי סוף... אני בכלל לא שונאת, אבל את יודעת מה הבעיה? הבעיה היא שההנהגה של הערבים איננה מעוניינת בשלום כמו ההנהגה שלנו. אצל המחבלים עצמם אין אפילו מה לדבר, אם ראית את הסרט שפורסם פה את יכולה להבין על מה אני מדברת ("מוות לישראל", שריפת הדגל, המנונים כמו: "נגיע גם לחיפה, ת"א, ירושלים וכו'..."), המחבלים רוצים את הארץ. דוגרי, גם אם יש ערבים טובים, ויש הרבה, זה לא משנה! כי ההנהגה לא מדברת איתנו על שלום, ולא רוצה שלום! היא רוצה את ירושלים ואח"כ להשתלט על כל הארץ! אז אולי יש סיכוי לשלום, יכול להיות, אבל במצב הנוכחי?! אולי תוכלי להאיר את עיניי כי אני לאור האירועים שקורים לא ממש רואה שלום, במיוחד לאור העובדה שאפילו לא דיברנו עליו... אולי דיברנו מתוך שינה ולא שמתי לב... תעירי אותי אם כן... אגב, לא הבנתי למה אמרת "אלימות היא לא פיתרון"... זה די ברור שאלימות היא לא פיתרון... זה אחד המשפטים שלא הפסיקו להגיד לי מאז שהייתי קטנה... בנוסף גם החדירו בי משפט נוסף "לא ניתן את הארץ הזאת, ירושלים ויש"ע שלנו לעד, ולא ניתן אותה לאף אחד!" המתיישבים, עם כל השנאה הלא ברורה הזאת של כולם, הם הקימו את הארץ, בלעדיהם לא היינו כאן היום, לא היה את ת"א, יפו, חיפה, וכל היישובים וערים נוספות. תראי את הסרט, הוא שווה חצי שעה, אולי תוכלי להבין על קצה המזלג מה זה המקום הזה שרוצים לתת לקבוצת ערבים שחלקה רק רוצה לתכנן בה את הפיגוע הבא. שלום ייצא מכל זה? איך?? אפילו לא ביקשנו את השלום הזה... וההנהגה שלהם... איך אפשר שלום?? לפחות תהיי ריאלית... אולי בעתיד... אם נדבר... כרגע?...

למעלה