אני שמחה שאת יודעת את הדעות שלי...
זה נורא משעשע, בכל ההודעה שלך כתבת דברים עליי ובעצם שומדבר שם הוא לא באמת מה שאני חושבת... טוב לדעת שיש לי שנאה לעם שלם... מעניין... אז סליחה אם כתבתי "הערבים", התכוונתי המחבלים.. ואם את בת 16, את די בוגרת לדעת שאם כתבתי שהם מתכננים חגיגות ניצחון התכוונתי לארגון החמאס והג'יהאד. את צודקת, יש ערבים תמימים, יכול להיות שהם אפילו הרוב, הם נחמדים מאוד. את אומרת שאני שונאת את כולם ואת אפילו לא יודעת עד כמה אני מגנה עליהם כשחברותיי מגנות אותם בלי סוף... אני בכלל לא שונאת, אבל את יודעת מה הבעיה? הבעיה היא שההנהגה של הערבים איננה מעוניינת בשלום כמו ההנהגה שלנו. אצל המחבלים עצמם אין אפילו מה לדבר, אם ראית את הסרט שפורסם פה את יכולה להבין על מה אני מדברת ("מוות לישראל", שריפת הדגל, המנונים כמו: "נגיע גם לחיפה, ת"א, ירושלים וכו'..."), המחבלים רוצים את הארץ. דוגרי, גם אם יש ערבים טובים, ויש הרבה, זה לא משנה! כי ההנהגה לא מדברת איתנו על שלום, ולא רוצה שלום! היא רוצה את ירושלים ואח"כ להשתלט על כל הארץ! אז אולי יש סיכוי לשלום, יכול להיות, אבל במצב הנוכחי?! אולי תוכלי להאיר את עיניי כי אני לאור האירועים שקורים לא ממש רואה שלום, במיוחד לאור העובדה שאפילו לא דיברנו עליו... אולי דיברנו מתוך שינה ולא שמתי לב... תעירי אותי אם כן... אגב, לא הבנתי למה אמרת "אלימות היא לא פיתרון"... זה די ברור שאלימות היא לא פיתרון... זה אחד המשפטים שלא הפסיקו להגיד לי מאז שהייתי קטנה... בנוסף גם החדירו בי משפט נוסף "לא ניתן את הארץ הזאת, ירושלים ויש"ע שלנו לעד, ולא ניתן אותה לאף אחד!" המתיישבים, עם כל השנאה הלא ברורה הזאת של כולם, הם הקימו את הארץ, בלעדיהם לא היינו כאן היום, לא היה את ת"א, יפו, חיפה, וכל היישובים וערים נוספות. תראי את הסרט, הוא שווה חצי שעה, אולי תוכלי להבין על קצה המזלג מה זה המקום הזה שרוצים לתת לקבוצת ערבים שחלקה רק רוצה לתכנן בה את הפיגוע הבא. שלום ייצא מכל זה? איך?? אפילו לא ביקשנו את השלום הזה... וההנהגה שלהם... איך אפשר שלום?? לפחות תהיי ריאלית... אולי בעתיד... אם נדבר... כרגע?...