בעד ונגד. חמישי, 21.7.05

LordOfSpells

New member
חמודה.

על מדינה אפשר להגן רק כשיש למדינה גבולות. עד שלא תושלם ההתנתקות למדינה לא יהיה גבול ברור עם פלשתין. חוץ מההתנתקות אין לך עוד ברירות. אין. אז לא תהיה התנתקות. אז א ושנצטרך להשמיד אותם, או שהם יהפכו לרוב עוד מספר שנים. להשמיד אותם בטח נשמעת לך כאופציה טובה, הא? אוי רגע, יש לי טלפון מהשטן, הוא מוסר לי שהיטלר רוצה לתת לך טיפים. את יודעת מה ההבדל ביני לבינך? את מונעת בכח השנאה והשטנה, אני מונע בכח אהבת החיים והאדם. כן, האדם. לא היהודי. כי לאהוב יהודי יותר מלאהוב נוצרי זה בדיוק כמו לשנוא יהודי יותר מלשנוא נוצרי. שנאה רק מולידה שנאה, וזה מעגל שלא נגמר עד שאחד הצדדים מושמד או עד שאחד הצדדים בוחר לאהוב. אז תחשבי טוב טוב מה את מעדיפה, להוליד שנאה ולגלד ילדים בצל השנאה או להתחיל לאהוב עכשיו את שונאייך, כי אין סטירה יותר גדולה למישהו ששונא אותך מלאהוב אותו בתמורה.

מיטלוש8

New member
אז שוב...

נראה לי שכבר הגבנתי לך באחת מההודעות... אני לא שונאת, אני לא יודעת למה אתם מכניסים לי מילים לפה. אני שונאת מחבלים, מצטערת באמת... אתה לא שונא אותם?? אם לא אז משו דפוק אצלך מותק, לא אצלי... כמובן שהייתי שמחה שהם לא יהיו פה, אבל אני ריאלית וזה לא יקרה. אז בסדר, הם צריכים מדינה. שתהיה מדינה. אז למה לא קבענו כזה דבר?!? למה אנחנו סתם מביאים שטחים?? אם תהיה להם מדינה אז נוכל להגן על עצמנו ולפגוע במחבלים ובארגונים שלהם, אבל לא תהיה להם מדינה, ולא נוכל להגן על עצמנו כך שהמצב יישאר היינו הך, או שלהפך, הטרור יגדל כי בצפון השומרון יהיה להם גישה לכל הארץ. אז אולי לא כל הערבים רוצים לפגוע, אבל הארגונים שרוצים גם נמצאים שם, והם יפגעו, כמו היום, ואף יותר, גם בגלל הגישה הטובה, וגם בגלל הלגיטימציה שאנחנו נותנים להם בבריחה שלנו. אז תגיד לי שזה מקום כבוש שלא צריך. אז מה תגיד לי על ירושלים, ת"א, יפו, חיפה ועוד מלא? גם הם כבושים! הרי בעליות הראשונות לא ישבנו על רוב הארץ הזאת... השגנו הכל בכיבוש.. מה אתה אומר? נחזיר להם? אחרי שכל כך הרבה חיילים הקריבו חייהם למען המדינה אנחנו פשוט מוותרים עליה בלי שום הסכם?? למה?? הם נתנו לנו משהו?? תראה את הסרט שפורסם פה, הוא מייצג הרבה. אני מאמינה שתוכל להקריב מחייך 30 דקות כדי לראות אותו...

johnson1980

New member
חחחחחחחחחחח

"שנאה רק מולידה שנאה"? ההודעה שלך זו ההודעה הכי מלאת שנאה והכללות שראיתי אי פעם בתפוז.... "את מונעת בכח השנאה והשטנה, אני מונע בכח אהבת החיים והאדם"? מאיפה לך לדעת מאיזה מניעים היא מונעת? מי אתה שתקבע??? ואתה נשמע רחוק מלהיות אוהב-אדם, בטח לא אם הוא ימני. לגבי ההשוואה עם היטלר - אני לא מאמינה לאיזו רמה של שפלות בן אדם מסוגל להגיע..

hagaiad

New member
כי ראש השב"כ לשעבר, הרמטכ"ל

וגם ראש אמ"ן, בכירים בצה"ל ואפילו שרון עצמו בזמנו אמרו שההתנתקות רק תגביר את הטרור והמצב הבטחוני יורע

יוטו

New member
עכשיו לא דברים משתנים !! אלה אנשים

שיש להם דיעה מיקצועית שאומרת שההתנתקות תפגע אנושות בביטחון נזרקים מהצבא בגלל הדיק*** (אין לו שם אחר .. מה לעשות) כול מי שנגד הגירוש נזרק (הן מהממשלה והן מהצבא ) ורק מפקדים שהם בעד - נשארו ..

LordOfSpells

New member
גברת חביבה, דעה של אף-אחת היא לא

מקצועית. לכל אחד יש אינטרסים. והרבה דברים השתנו, המון. הטכנולוגיה של צה"ל למשל. נניח לרגע שהנסיונות לטרור יתגברו, זה לא יזיז כי היכולת להגן על עצמנו תגדל פלאים. כנראה שאף-אחד מכם לא מבין את הערך של גבולות, ומה זה אומר כשיש לך מדינה שאתה יכול להגן עליה ולא להיות נתון ללחץ משאר העולם כשאתה עושה את זה.

E טי

New member
באמת חבל שאתה חושב ככה

אתה חי בעולם ציני ומגעיל, רואה מסביבך רק אינטרסנטיות ואגואיזם... אתה לא מבין את הערך של שליטה בשטח עוין. "נימוק שני (הנימוק הראשון הוא שזה שטח מארת ישראל) לדחיית כל רעיון לדון על העברת רצועת עזה היו צורכי הביטחון הבסיסיים ביותר של ישראל, אפילו בעיתות שלום. הרצועה היא איזור עוין... זקור הישר ללבה של ישראל. הרצועה מאפשרת לכל אויב פוטנציאלי לפרוס כוחות או להציב תותחים ומשגרי טילים רק 13 ק"מ מאשקלון, 30 ק"מ מנמל אשדוד ו-50 ק"מ מגוש דן" (אריאל שרון, ג'רוזלם פוסט, 3.10.92) אני לא חושב שנתונים גאוגרפיים יכולים להישתנות ב-10 שנים...

LordOfSpells

New member
אבל אינטרס של אדם יכול.

אולי אני חי בעולם כזה, אבל אני חי בעולם האמיתי. לאגף תצ"א בצבאנו החביב יש את היכולת להתמודד עם זה, סמוך על הצבא שברגע שתהיה הפרדה הם ידעו מה לעשות.

E טי

New member
הצבא אומר לך שהוא לא יכול

הרמטכ"ל, ראש אמ"ן, ראש השב"כ, ראש הממשלה, כולם אומרים שהצבא לא יכול להתמודד עם זה.

hagaiad

New member
חוץ משרון

כולם דיברו על ההתנתקות הנוכחית, למה שהם יתחרטו? גל הפיגועים הרגיע אותם?

דייייי אין עוד מה לעשות

די לטחון מים בלי הרף!! ברור שזה לא גל הפיגועים, זה המצב החדש, הלחץ הבינלאומי ו..פשוט זה צעד מתבקש אין מה לעשות...לפעמים עולות בי כמובן מחשבות של "למה, אחרי הפיגועים המצמררים האלה הטרוריסטים צריכים לקבל מתנה?!" אבל לא מדבור רק בהם, יש את העם הפלשתינאי שאני מאמינה שרוצה לחיות בשקט, כמו רוב בני האדם על כדור הארץ.

hagaiad

New member
רוב עצום של העם הפלשתיני

בחר בחמאס בבחירות ברשות מה תגידי? שהם שוחרי שלום? הם רק שוחרי אדמה ודם

אני אמרתי שהם שוחרי שלום?../images/Emo2.gif

*אני מרגישה כמו מרואיינת בתכנית פופוליטיקה
* חחחחח

hagaiad

New member
אמרת שהם רוצים לחיות בשקט

הם באמת רוצים לחיות בשקט, בלי יהודים קרציות שיושבים בשטח שלהם (חיפה, רמלה, גוש דן)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח אהבתי...... חלק בי חושב גם ככה... אבל די אני בעד וזהו

hagaiad

New member
טוב אבל למה את אטומה

כאילו את באה להגיד אני בעד וזהו ולא מוכנה שתגידו לי למה זה לא טוב, כי החלטתי שאני בעד וכלום לא ישנה את זה. זה בדיוק כמו אותו ילד קטן שמחליט שהוא לא אוהב שוקולד, בלי שהוא ניסה בכלל הוא פשוט החליט וכמה שידחפו לו שוקולד והוא יאהב את זה הוא בכל זאת ישנא את זה... מקווה שהבנת

זה כל כך לא נכון!!!!!!!!!!

דייייייייייי זהו עכשיו עצבנת אותי, אם אתה לא מבין אותי זו בעיה שלך, לא תכננתי לריב פה עם אף אחד אז אני לא אגיב יותר, יותר טוב.. אתה משחק אותה או שבאמת לא הבנת??? מה הקשר אטומה?? לא כולם טרוריסטים שרוצים להיפטר מאיתנו ולזרוק אותנו לים!!!!!!!!

למעלה