בעוד 1 אחד או שניים גם שם יבקשו להפוך את אותה

• פותח הנושא 0006
  • פורסם בתאריך

0006

New member
בעוד 1 אחד או שניים גם שם יבקשו להפוך את אותה

בעוד דור 1 או שניים גם שם יבקשו המיעוט המוןסמי להפוך את אותה מדינה למדינת כלל אזרחיה ויגידו שהדגל וההמנון לא מייצגים אותם למוסלמים לא מספיק כל המדינות שיש להם הם גם כובשים את אירופה

0006

New member
תלחצו על כל מדינה ותראו כמה מוסלמים יש בה

ותראו איזה אחוז מוסלמי יש בכל מדינה יש מכלל האזרחים שם

0006

New member
האם אתה מוכן שמדינת ישראל

האם אתה מוכן שמדינת ישראל תיהיה מוגדרת כמדינת כלל אזרחיה??? האם אתה חושב שאיזו שהיא מדינה מוסלמית היתה מוכנה לקלוט מהגרים נוצרים ולהפוך את אותם מדינות למדינת כלל אזרחיה? אני אשמח אם תציין לי איזו מדינה באירופה מוגדרת כמדינת כלל אזרחיה

אנטוליו

New member
../images/Emo132.gifואני אשמח

אם תציין לי איזו מדינה באירופה אינה מוגדרת כמדינת כלל אזרחיה.

0006

New member
פשוט מאוד

כל מדינות אירופה אינן מוגדרות כמדינות כלל אזרחיהן עובדה אחת פשוטה הם לא שינו את ההימנון שלהם או הדגלים שלהם לבקשת המיעוט שחי בתוכם מה נכון שיש היום את איחוד אירופה ושהם גבולות פתוחים אף על פי כן הם עדין מוגדרות כמדינות לאום בדיוק כמו שמדינת ישראל מוגדרות כמדינת העם היהודי

אף אחד לא אמר ש"מדינת כל אזרחיה" חייבת לשנות

דגלים והמנונים, או כל דבר אחר. בריטניה למשל מוגדרת כ"מונרכיה חוקתית" - כלומר בית המלוכה עדיין קיים, וההימנון הלאומי שלהם מתייחס אל המלכה - אבל תפקידו של בית המלוכה הוא סמלי-ייצוגי וזהו. המושג "מדינת כל אזרחיה" בסה"כ מגדיר את כל אזרחי המדינה כפרטים שהזכויות שלהם שוות. די אלמנטרי לטעמי. הניסוח של מגילת העצמאות של ישראל, אגב, לא רחוק בהרבה מזה. בהנחה שקראתי אותו נכון.

0006

New member
אתה מתבלבל ומבלבל

בריטניה היא מדינתו של העם הבריטי שנותנת זכויות מלאות למיעוט האזרח שחי בתוכה אבל היא מוגדרת כמדינת העם הבריטי וכך כל מדינה באירופה

אנטוליו

New member
אני חושב שאתה טועה:

כל מדינות אירופה מוגדרות כמדינות כלל אזרחיהן. יש מדינות שמורכבות מקבוצות אתניות או דתיות שונות וכולן חיים פחות או יותר בשלום אחת עם השנייה, כמו שוויץ, למשל. תתאר לעצמך מה היה קורה לו הרוב הגרמני בשוויץ היה פתאום מכריז שששוויץ היא מדינה של העם הגרמני בלבד. חבל שאנו לא למדנו מאחרים איך לחיות בשלום עם השכנים.

0006

New member
ואני חושב שאתה טועה

המדינות באירופה כולם ללא יוצא מהכלל הם מדינות שמגדרות כמדינות לאום נכון שחי בתוכם מיעוט שזוה לזכויות מלאות אבל כל המדינות ללא יוצא מהכלל הם מדינות לאום גם בקנדה יש חלקים שמדברים בעיקר צרפתית אז מה???? בכל זאת היא מוגדרת כמדינת העם הקנדי נכון שהיום מדינות מורכסות מקבוצות אתניות וכולן פחות או יותר בשלום זאת משום שהם לא מנסות לפגוע אחת בהנשי כמו שמדינות ערב או אירגוני טרור מוסלמים מנסים לראות בסופה של ישראל אבל את הטעימה הראשונית של מה שולך לקרות קיבלו הצרפתים נחכה ונראה מה מחכה לאותם מדינות שנתנו למילוני מהגרים מוסלמים להגר לתוכם ושאותו מיעוט מוסלמי ידרוש לשנות דגל המנון ואת צביונה הלאומי של אותה מדינה והלפוך אותה לעוד מדינה מוסלמית שחי בה מיעוט נוצרי

respecta1

New member
לא ממש. רוב מדינות אירופה מוגדרות כמדינות

לאום אומנם בצרפת ורוב מדינות אירופה השייכות ללאום היא אצל כביכול כל מי שיש לו אזרחות (למרות שבמציאות ובשטח לא ככה המצב ובכל אירופה ה'אירופאים' הוותיקים הם אלה שמרכיבים את הלאום)

מוחמד5

New member
תחילת הרעיון הייתה ע"י נוצרי דווקא

לא הצליח לך הפעם. מדינת כל אזרחיה, כן לשינוי הדגל וכן לשינוי ההמון. זה יקרה מתישהו,כשתהליך מתחיל הוא חייב להסתיים.בינתיים הוא ר צובר תאוצה .

0006

New member
תמשיכו לחלום אבל רק לחלום

תבחר לך איפה תיהיה מדינת כלל אזרחיה בלבנון סוריה ירדן עירק או כל מדינה מוסלמית אחרת ברוך הבא כאן בישראל אתם רק יכולים להמשיך לתחשוב על זה אבל רצוי מאוד שתפסיקו לחלום על זה כי זה בחיים לא יקרה להפך אפילו ההנגה הערבית שמה לב לפטריוטיות שעולה בקרב הישראלים אבל הבעיה שהם רואים בכך גזענות משום שכל אלה שאמרו שרחבעם זאבי ז"ל היה גזענן היום הם דוגלים באידיאולוגיה שלו תראה את הסקרים מוחמד יותר ויותר יהודים בעד טרנספר לערבים בעד תמיכה בהגירת הערבים מכאן הוא האידואלוגיה של הפרדת ערביי ממדינת ישראל רקצובר תאוצה אפילו חכים מהשמאל מדברים על לספח את וועדי ערה ואום אל פאחם ועוד מקומות לרשות הפלסטינית כל להפרדה מערביי ישראל לא למדינת כלל אזרחיה

מוחמד5

New member
בהשראת החתימה שלך

עוד לא נולדה האמא של הבן זונה שיגרום סיפוח תושבי וואדי ערה לרשות מבחינתנו בשבל לשמר את גושי ההתישבות שיתנו בתמורה מקומות אחרים שקרובים לשטחי הרשות, כוכב יאיר וסלעית, חריש וקציר,מי עמי וכל השאר. לא אותי. אל תגידו שלא אמרנו לכם,אל תגידו לא ידענו - מפה אנו לא זזים - איש לא יבוא לכאן על חשבוני-

0006

New member
תראה איך אתה בלחץ ../images/Emo13.gif

אף אחד לא קיבר על להעביר אותכם פיזית למדינת הטרור פלסטין אלא רק שהאזרחות ההישראלית תילקח ממך ושאתה תישאר לגור היכן שאתה גר היום רק עם אזרחות פלסטינית אבל תראה רק איך עצמם המחשהב שלא תיהיה אזרח ישראל מלחיצה אותך
מה קרה בכוח להחזיק באזרחות של המדינה שכובשת את בני עמך??? ולגבי האיום שלך אל תאיים ואל תיהיה בטוח שהסיוט שלך גם לא יצא אל הפועל ראה את אחיי המגורשים מעזה מי האמין לפני 10 שנים שיגרשו אותם מהבתים שלהם אבל בעקבות לחץ ציבורי הם גורשו כידוע לך יש יותר ויותר לחץ ציבורי יהודי לספח אותם למדינה שאתם כל כך רוצים שתקום פלסטין וזה יקרה תאמין לי אם תרצה או לא תרצה זה יקרה

מוחמד5

New member
אלא רוצה השוואות עם מתנחלי עזה

כולם ידעו שהתנחלויות בשלב זה או אחר ימחקו מעל פני האדמה הפלשתינית - ידענו -הבנו - והנה זה קרה. אנחנו לא היינו מופתעים,אולי הימין היה מופתע ולא האמין. אני ישן בבתי בשלוה גמורה, אמירות גזעניות סופן היה פח אשפה, אפילו לא אשפה היסטורית (כי הנטיה היא למחק את זכרו של הגזען ). לא דואג ולא מודאג מעתידי ,הייתי ,נמצא ואשאר. בינתיים איחולי פנטזיה נעימה ורטובה לאלה שחושבים על החלפת אוכלוסיות ושטחים- עד להקצה - בה יהיה כאן אותם ערבים, עם יותר יהודים ממתנחלי פלשתין.

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif בוקרה בלמשמש

חבל ששוב פעם הימין יחשוב שהוא נכנס לאיזה פנטזיה ולבסוף יתברר לו שזה סיוט .

0006

New member
למה אתם כל כך מפחדים

למה וממה אתם כל כך מפחדים או שוללים את הרעיון שהאזרחות ההישראלית ליקח מכם ובמקומה תיהיה כלם האזרחות של הלאום שלכם למה אתם מתעקשים להחזיקבאזרחות הזו?

מוחמד5

New member
כי אנחנו לא נהיה כלי

למשחקים פולטיים של מדינת ישראל, כאן השקענו את מיטב ,זמננו,כספנו,הלימודים שלנו,התעסוקה שלנו.............. סתם לקום ולעבור !! שום פיצוי לא יתגמל אותנו על כל מה שהקרבנו כאן במשך שנים למען העתיד שלנו. פתרון ההתנחלוית לא על חשבוני.

0006

New member
כנראה שאתה לא מהין את מה שכותבים לך

התכוונתי שתישאר לגור היכן שאתה אבל במקום האזרחות של מדינת ישראל תיהיה לך אזרחותפלסטיונית ואת כל הזכויות שלך תקבל מהממשל הפלסטיני

למעלה