בעוד 1 אחד או שניים גם שם יבקשו להפוך את אותה

• פותח הנושא 0006
  • פורסם בתאריך

מוחמד5

New member
שוב פעם - אני לא כלי משחק

בידיים של ממשלת ישראל. למה דומה האמירה שלך ! שכל מדינות העולם יגידו ליהודים שחיים בהן עזבו את הארץ ולכו למדינת היהודים,יש לכם מדינה משלכם היא תדאג לכם.

respecta1

New member
אם יהיו ליהודים במדינה כל שהיא

שאיפות לאומיות, בהחלט יהיה כל זכות לאזרחי המדינה הזו לענות להם ככה.

respecta1

New member
למרות שזה לא קשור בכלל

וזה סכסוך לאומי שיש שטח עם רוב מוחץ של ערבים עם שאיפות לאומיות לעומת שאיפות התחרבות של לאום אחר.. קיצר לא ממש אפשר להשוות

0006

New member
להבדיל אלף אלפי הבדלות

היהודים שבחול לא מעורבים בפיגועים נגד תושבי אותה מדינה היהודים שבחול לא מדברים על כך שיש להפוך את אותה מדינה למדינת כלל אזרחיה היהודים שחיים בחול לא תומכים באוייבי אותה מדינה היהודים בחיים בחול משלמים מיסים הבנת את ההבדל היהודים שחיים שם מקבלים את קיומה של אותה מדינה כמו שהיא הם יודעים שהם אזרחים שם אבל שזו היא לא מדינתם המדינה שלהם זה כאן בישראל שמגודרת באום כמדינתו של העם היהודי ובכל זאת הם נאמנים לאותה המדינה ולא חותרים תחתיה ושוב זו לא שאלה שניתנה לכם אם מדינת ישראל תחליט שאתם תוספחו לרשות הפלסטינית אתם תסופחו כמו שמדינת ישראל החליטה על גירוש אחיי היהודים מעזה זוהי מדינת חוק ויש לכבד את החלטות המדינה

מוחמד5

New member
../images/Emo12.gif

היהודים שבחול לא מעורבים בפיגועים נגד תושבי אותה מדינה- אך שותלים מרגלים (למשל פולארד ) ומאיימים על ביטחון המדינה למשל בהכנסת סמים - (אותם אזרחי ישראל !!!!! בחלקם הגדול הם X משתפ"ים שהמדינה הביאה לכאן ) היהודים שבחול לא מדברים על כך שיש להפוך את אותה מדינה למדינת כלל אזרחיה - אך אותן מדינות לא שוללות ומקפחות אותם בגלל מוצאם או דתם,לא מפלה אותם לרעה ,אלא נותנות להם תנאים זהים ושווים ככל אזרח אחר היהודים שחיים בחול לא תומכים באוייבי אותה מדינה - אותן מדינות לא קרוראות לאותם יהודים להתנער ממעשי ופשעי אחיהם - כמו הרג ילדים ונשים, כמו ההרס בלבנון כתנאי לאזרחותם היהודים בחיים בחול משלמים מיסים - גם כאן. ולמען ההגינות והיושר שלך ושלי , כל אזרח באותן מדינות הוא אזרח שווה זכויות ,מתנהגים כאל בנאדם ללא קשר למוצאו ודתו ,שם אין אפליה ואין גזענות.

0006

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היהודים שבחול לא מעורבים בפיגועים נגד תושבי אותה מדינה- אך שותלים מרגלים (למשל פולארד ) ומאיימים על ביטחון המדינה למשל בהכנסת סמים - (אותם אזרחי ישראל !!!!! בחלקם הגדול הם X משתפ"ים שהמדינה הביאה לכאן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפי דברייך היהודים הם חתרנים שחבל על הזמן נכון שישראל עשתה טיות בפרשת פולארד אבל לא זכור לי שישראל ריגלה באיזו שהיא מדינת שלום של ישראל ועוד עם יהודים תושבי חול מדינת ישראל הכי הרבה הפיעלה סוכני שבכ ומוסד ואם כבר מדברים על הסמים אז לבנון היא אחת מספקית הסמים הכי גדולה בעולם בנושא הרואין ואני בטוח שאותם יהודים שחיים בחול נוטלים עליהם את חובות האזרחות בצורה מלאה למען היושר שלך ושלי כאשר הייתי סטודנט בחיפה יצא לי לנסוע המון באוטובוסים ולא פעם יצא לי לראות בני 20+ ערבים עולים עם כרטוסיות נוער כאשר הכריטיסיה הזו מיועדת לבני נוער עד גיל 18 או לפנסיונרים ולא פעם אותם סטונדטים ניסו לרמות את אותם נהגי אגד בנסיעות באוטובוסים המגזר שלך מתחמן אז מיסים שהוא ישלם?????

0006

New member
כן רק שבמגזר שלך

רוב אלה שמרמים את הנהג ומשתמשים בכרטיסיות נוער אף על פי שהם מעל לגיל 18 ההבדלים בבין המגזר היהודי לערבי הוא עצום אני יכול להבטיח לך ואני רוצה להגיע לכך שאני אומר שבכל דבר שקשור למשהו שאתם יכולים לדפוק את היהודים בכסף אתם עושים זאת בוודאי ובוודאי שזה קשור למיסים

מוחמד5

New member
יש אצלנו חארות

יש כולירות ,כולירות שזורקים את הסוללות הריקות לפחי האשפה, כולירות שהולכים למכולת וחוזרים עם עשרות שקניות ניילון במקום שקית ירוקות. אלה הכולירות שלנו..

אני חושב שהוא מצפה שתציע פתרון

לאנשים שמכירים ערבים מהחדשות, יש נטייה לחשוב שכל ערבי יכול לפתור את הבעיות האלה ברגע שרק יודה שישנה בעייה.... אז הודית שיש בעייה - צעד נבון וחשוב - רק "שכחת" להציע דרך לפתור אותה, או "לפחות" להראות לו שיש מי שפועל לפתרון הבעיה

חחחחח תיסע בדן בתל אביב ../images/Emo13.gif ותראה גם כמה

צעירים יהודים כשרים עושים את הטריק הזה. אין ספק שרמאות היא ממאפייני הגזע הערבי/היהודי (בחר בעצמך ושלח אישור על בחירתך לדוא"ל של גבלס)

respecta1

New member
nice...

ריגול בין מדינות ידידותיות הוא דבר לגיטימי וידוע. שני עבריינים הכניסו סמים למדינה. ישראל היא לא מדינת אויב של אף מדינה שחיים בה יהודים, ובמקומות שכן כמו איראן המיעוט היהודי מדוכא. בלבנון ישראל הפציצה את התשתיות של המדינה, דבר לגיטימי ומקובל שאין מה לגנותו. אכן, כי אף אחד לא מנסה לכפות את שאיפותיו הלאומיות על המדינה שהוא נמצא בו.

למעלה