בעוד 1 אחד או שניים גם שם יבקשו להפוך את אותה

• פותח הנושא 0006
  • פורסם בתאריך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היהודים שבחו"ל לא מעורבים בפיגועים נגד אותה מדינה? על פרשת "עסק הביש" במצרים שמעת? על את'ל וגו'ליוס רוזנברג שריגלו בארה"ב למען סטאלין שמעת? על פולארד שמעת? על שולמית כהן-קישיק בלבנון שמעת?

חפש קצת באינטרנט גבר, ותגלה בעצמך שהמציאות

היא לא מה שחשבת. היו בחו"ל יהודים שהיו מעורבים בפיגועים, והיו יהודים בחו"ל שריגלו נגד אויבי המדינה שבה הם חיים.

LAYLA S

New member
איך הוא ישמע על זה עמית?

דברים כאלו לא מלמדים בבית הספר הציוני ואם לא מלמדים את זה שם, משמע זה לא קרה מעולם.....

מוחה, אני חולק עליך קשות בעניין ההתנחלויות...

העובדה שבשום מדינה ערבית (כולל מדינה פלסטינית שהיתה אמורה לקום) לא יכולים לחיות יהודים כאזרחים שווי זכויות, מ-א-ו-ד לא מחמיאה לעולם הערבי. גזענות כבר אמרנו? עכשיו הגיעה תורה של החברה הערבית, והתוצאות מאד לא מחמיאות. העובדה שהציבור בישראל לחץ על הממשלה לבצע טרנספר ליהודים שגרים בטריטוריה של המדינה הפלסטינית העתידית, לא מוכיחה ש"היהודים לא שייכים לשם" או שהם "גונבי אדמות" ו"פולשים" כפי שהיית רוצה לחשוב - אלא מוכיחה בעיקר דבר אחד: הציבור בישראל הסכים לוותר על זכויות לגיטימיות באזור אחד, כדי לקבל שלום באזור אחר. ועל אותו משקל היתה ציפיה מצד הציבור רודף השלום הזה, שהציבור הפלסטיני יפעיל לחץ כלפי השלטונות שלו, כדי שיוותרו על זכותם הלגיטימית של פליטים פלסטינים לחזור לתחומי ישראל. אם זה היה קורה, שני הצדדים היו מוכיחים את רצונם האמיתי בשלום, ואת יכולתם לוותר על זכויות לגיטימיות שלהם על מנת להשיג אותו. אלא שלא כך קרה, והזילות בדבר טרנספר ליהודים קיבלה טוויסט בדמותה של זילות לגבי טרנספר לערביי ישראל..

אל תדאג מוחה, ריספקטה טוב הלב לא רוצה לגרשך

מאדמתך, הוא רק רוצה לשלול ממך את תעודת הזהות הישראלית שלך, ככה שאפשר יהיה לשמור אותך מאחורי הגבול... נכון יפה מצידו?

מוחמד5

New member
לא יותר קל בשבלו לנסות להתקבל לנס"א

מאשר לגרש אותי? כי בלגרש אותי לעולם לא יצליח - לעולם לא. ניסו בעבר ולא הצליחו

0006

New member
אני מאמין ש 5 חיילי גולני או מגב

יספיקו בשביל להעביר אותך פיזית 1 ביד ימין 1 ביד שמאל 1 ברגל ימן 1 ברגל שמאל ואחד שיסחוב את המזוודה שלך

respecta1

New member
אכן, וזה למרות תמיכתו ותמיכתך בטרנספר

לאחרים, אני לא בעד לעשות טרנספר לאף אחד, להזיז את הגבול- אין יותר קל מזה. ומוחמד אם תוריד את הנקודה במשפט האחרון שלך בין ה"לעולם לא" ל-"ניסו" תקבל את האמת.

אין צורך ב"טרנספר" נדב אחי

תמיד פתוחה בפנינו האופציה להשאיר את ההתנחלויות במקומן, ולעשות דמוקרטיזציה של כל הארץ מהים עד הירדן. זה פתרון הרבה יתר פשוט- אף אחד לא יצטרך לעזוב את ביתו, והרבה יותר זול- לאף מתנחל לא יצטרכו לשלם פיצויים, אבל זה מפחיד אתכם הרבה יותר... מה, לחיות בשיויון במדינה אחת עם הפלסטינים האלה מחברון ומראמאללה? אמא'לה

מוחמד5

New member
רעיון מקסים יא סלטעון

מדינה מהים לנהר, בחירות חופשיות ( לא יהיה משקל לקולות הימאים
), חוק השבות יחול על כולם ,על כל הארץ.
אני לוקח בשתי הידיים . יחי הצדק והשלום יחי יחי יחי כן לסיפוח הגדה המערבית , YES YES

גידעון1

New member
רעיון נהדר יא סלטעון-נאזרח את כל ארגוני הטרור

שהרי זאת חוצפה מצידנו לעכב אותם. ניתן להם תעודת זהות שיהיה להם הרבה יותר קל למלא את הארץ בפיגועים מהצפון ועד הדרום. נוכל ככה גם להקל על חזונו של א-זאהר להתקדם מהר יותר לשלב הבא בחזונו לאיסלם העולמי זה כמובן רק האיום המיידי. לטווח הארוך יותר לא נוכל לומר "אין לי ארץ אחרת" כי לעם היהודי לא תהיה מדינה משלו בכלל. בין אם אתה מאמין בזה ובין אם לא ישראל היא המקלט של העם היהודי.

למעלה