אוי יואש המיואש../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif
הטעות הכי גדולה של כל הגברים עם האמהות ה"נחמדות" הללו היא - שהם משתמשים בתרוץ "אבל היא אמא שלי..."(אם היה לי אייקון של תינוק מגודל עם מוצץ בפה הייתי שמה אותו כאן
). יואש... בשום פנים על תחשוב שמטרת ההודעה שלי היא לפגוע בך... מטרת ההודעה שלי היא לגרום לחיים שלך להיראות הרבה יותר יפים ומאושרים
אני שמחה ששאלת את השאלות ששאלת - ושיש לך את השכל להתייעץ עם גורמים מחוץ למשפחה.... אנא - קבל את ההצעה שלי כהצעה חברית לחלוטין - גם אם הטונים קצת חריפים (מצטערת... לא יכולה לשלוט בעצמי בעניינים האלה...) אז ככה... עצם העובדה שאתה לא מתערב לטובת אשתך... עצם העובדה שאתה מאפשר לאמא שלך להגיד מה שהיא רוצה, מתי שהיא רוצה ואיך שהיא רוצה לאשתך - כאן טמונה הבעיה הכי גדולה שלך
אתה צרך להבין - אתה הבן שלה
- אתה צריך להעיד אותה במקומה
- אתה צריך להבהיר לה שלמרות שאתה אוהב אותה מאוד - אין ולא יהיה מקום לפגיעה באשתך - ולו הקטנה ביותר
... היא צריכה להבין שאם היא פוגעת באשתך - היא פוגעת בך, היא פוגעת בילד שלך ובשלמות המשפחה שלך כולה
אני מבינה שאתם זוג די צעיר... אני הייתי במקום בו אתה נמצא עכשיו... 18 שנה סבלתי סבל איום מאמא של בעלי - וגם הוא השתמש בתירוץ שזו אמא שלו... היום - אני לא בקשר עם אמא שלו כבר שנתיים, הילדים שלי לא רוצים שם קשר איתם והוא מדבר עם אבא שלו פעם בשבועיים 4 דקות בטלפון ועם אמא שלו כמעט בכלל לא... כל זה למה
- כל זה בגלל ש
הוא לא שם קץ לבעיה בעודה קטנה... מימדי השנאה והכעס שלי הגיעו למימדים עצומים - זו שנאה תהומית שאני - ואני אעיד על עצמי כאן שיש לי מזג מאוד נוח ואני מאוד אוהבת את הבריות ונוטה לסלוח גם עם עשו לי עוול גדול מאוד - אני היום
לא מסוגלת לסלוח ולא מסוגלת לשכוח - אני שונאת אותה כמו את השטן בכבודו ובעצמו
.... אם בעלי היה שם קץ לכל ההקנטות והההתעללויות שלה בתחילת הדרך - לא היינו מגיעות למימדים כאלו של שנאה.... אתה אומר שלא האמנת לכמות השנאה - יש לי חדשות בשבילך
- זה ילך ויהיה יותר גרוע במידה ולא תשים לזה סוף
הכל בידיך
הכל תלוי בך
- תפסיק לתת לאמא שלך לגיטימציה לעשות מה שהיא עושה רק בגלל שהיא אמא שלך
- להיפך... היא צריכה להבין שבגלל שהיא אמא שלך - היא צריכה לקבל את אשתך - שאתה אוהב - ולא לגרום לה עוול
... ולצאת מידי הנחה - שכל מה שתגיד לה - אולי יעליב אותך - אבל אם היא באמת אוהבת אותך - זה יעבור לה - והחיים שלכם יהיו הרבה יותר קלים אח"כ.... אני מצטערת שזה כל כך ארוך - יכולתי לכתוב לך עוד מגילה שלמה
- אני מקווה שתעשה את הדבר הנכון ו
תסתום לאמא שלך את הפה!|