בעיה עם החמות של אשתי...

הגנובה

New member
יואש... תפסיק להיות מיואש -

וקח קורס מזורז בפולנית... קדימה לעבודה - אל תזניח... אל תפחד... אל תשתפן... מדובר בחיים שלך ושל משפחתך הקטנה והמורחבת
- מצטערת אם אני נשמעת כל כך דרמטית - אבל אם לא תעצור את זה - אתה הולך לקראת מסע אימים - עם המון מורדות

סליחה , למה לא ?../images/Emo8.gif

אפילו סטירה אפשר ב"עדינות". א. תפוס אותה ב"עדינות" אבל בחוזקה בחולצה באמצע החזה.
ב. משוך אותה אליך בעדינות
ג. הושט את יד ימין וסובב לה את היד בעדינות עד שבירה
. ד. ביד השלישית (צריך שלוש ידיים בשביל התרגיל הזה) תן לה סטירה חזקה ועדינה על פרצופה.
מה זאת אומרת אין לך עוד יד?
ההה טוב אז אתה לא יכול, מצטערת

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סיגלי
- אני על הריצפה

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את היד מסובבים ב"עדינות" עד ששומעים שבירה קלה...
כבר אמרתי שאני לא יודעת מה יש לי היום

עציון

New member
Y Y סיגל. סיגל, אם אני מממש

את סעיף א´ . איך היית מכסחת אותי? חזה? זוכרת? בהתחלה בהתחלה בהופיעי בפורום. חזה? Y Y.....

סליחה עציון, חזה של חמות זה לא ממש

חזה ההה?
אז זו לא גובל בהטרדה (אלא בגועל
)

עציון, סתם עלה בדמיוני מהקריזה על

בעלי. ה"מסכן" "גוסס" בבית כבר יומיים (כואב לו הכאבים- מישהו מכיר תופעה כזו?
) ובכל יום אני מקבלת "הפתעה" בסגנון הדרדסים
אתמול בלילה איימתי: אם היום אני אקבל משהו דומה (אחרי שקירצפתי קשות) "אני קורעת אותו היום ומיצידי גומרת לו את המחלה - כאלמנה"

עציון

New member
זה לא מצחיק. רציני ביותר!!!

אם כואב לו הכאבים- ובלי קשר לשירשור בענין מחלה-בעל, אני הייתי לוקח אותו למיון. תדעי לך שיש וירוס הנקרא: מכה-אוס את הכאב-אמוס שזה גם מדביק. ראי הוזהרת!!!! בעיקר הוא מתקיף בלילה כאשר האשה כבר ישנה. אז אם זה מה יש לבעלך, אז כחבר טוב שלך אני מציע: אוצי רוצי למיון. באילת יש תאי לחץ. שימי אותו בתא לשבת. תקבלי חמין......

איזה צפירה../images/Emo35.gifסופרת את הדקות

ללכת הביתה ורק מהפחד מה הולכת לראות היום

דיי סיגלי. כואבת לי הבטן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

השכבת אותי מצחוק עם התאורים של מה על יואד לעשות לאמא שלו ומה את מתכוונת לעשות לבעלך. ואגב, התופעה מוכרת. בעלי כואב לו והוא לא מרגיש טוב כבר שלושה ימים. שואלת אותו מה יש לך? לא יודע. לא מרגיש טוב וככה כל הזמן נאנח ומושך רגלים בבית וכל מיני תופעות של נעבך. אולי תבואי להביא לו איזה פיצוץ טוב בפנים? אני לא יודעת איך ואחותי הג'אברית לא מסכימה לעזור לי בזה. אלמנה. איזה חלום רטוב. חמותי מאז התאלמנה היא פורחת. היא נראית היום בעשר שנים יותר צעירה ממה שהיא נראתה לפני שהתאלמנה והיא כמעט בת 80.

נו זה ברור מאוד../images/Emo6.gif

איך אמרה פעם ציפי שביט? "אנחנו מזדקנות רק מלטפל בכם ואז כשאתם מתים רק אז נשאר לנו כמה שנים לחיות". שלשום כשהתחיל עם המחלה עשה לי קולות של "איי, וואיי " בטלפון. ואני שיודעת מה מחכה לי צרחתי " מה איי?, מה וואי? עוד לא הגעת הביתה". ואז ענה לי החולה:"חכי אני מתאמן על האנחות". אבל ללכלך ולבלאגן את הבית הוא סופר בריא ב ..ז.... קטן! ראיתי אתמול מה השאיר לי חשכו עניי, הבית היה על גלגלים ואוטוטוטו נוסע בז'יפה, אבל היום? וווואואוווווווו מה מחכה לאבא שלו. רק שינסה!!!!!

קודם כל - תודה לכולכם!

אני רוצה לחדד משהו. היום אני עומד ללא חשש ומורא מול אמי. תחשבו רגע על השוק שאני חטפתי במריבה הגדולה שהיתה ביניהן. פשוט עמדתי שם כמו טמבל ולא ידעתי מה עלי לעשות. אני מעמיד את אמא שלי במקום בכל פעם שאני מרגיש שזה צו השעה. אני לא נותן לה לטפס על אשתי או לפגוע בה. אני נלחם בכל רמז, ולו הקל שבקלים, לסוג של עלבון או פגיעה. שפנים נוספים יש לי באמתחת, אבל זה יגרום לשערותיכם לסמור. אני יודע עם מי יש לי עסק. הרי חייתי עם אמא שלי כך וכך שנים... אבל בתוך תוכה חבויה אהבה גדולה לילדים שלה וגם לא מעט כוונות זדון. אני מנטרל אותה ואת ההשפעות שלה (לקח לי זמן ללמוד לעשות את זה. זה לא תהליך פשוט - תודו!). אם אני עד להשתלחות שלה באשתי - אני מיד מגיב, מעכביר ניצרה לאוטומט ומוודא הריגה (איזה דימוי נורא). ואני חוזר על משאלתי התמימה: שכולם יסתדרו ושקט ישכון בביתנו. את זה אני מאחל גם לכולכם...

הגנובה

New member
אתה חמוד מאוד יואש../images/Emo70.gif

אני מקווה שתמצא את הדרך לעשות את זה בצורה הטובה ביותר
... ב ה צ ל ח ה

amitmom

New member
יואש המיואש..אני בדעה של גנובי.

צריך "להרוג" את הכעס בעודו קטן. לצערי גם אני מדברת מנסיון. אם בעלי היקר היה סותם למשפחה שלו את הפה מזמן המצב היה הרבה יותר טוב עכשיו.

אויש יואש. כמה קשה ועדין המצב

קודם כל ברכות על שיש לך אישה טובה שאתה אוהב מאד ומבין גם. גם זה שאתה מכיר את אמא שלך זה כבר חצי בעיה פתורה. לצערנו הרב, יש הורים בעולם הזה שהם כל כך אגואיסטים שהם מוכנים לקלקל לילדים שלהם את החיים בשביל הסיפוק האישי שלהם. אמא שלך כנראה אחת מהם. זה חבל מאד. לדעתי עליך לדבר איתה ולומר לה בפנים שאתה יודע מה היא עושה לאשתך, הההככככלללל. ואז לומר לה שאתה אוהב את אשתך ומשפחתך ובלעדיה לא תחיה ואם היא רוצה להרוס לך את החיים, זו הדרך. תגיד לה שאם היא אוהבת אותך באמת אסור לה לעשות את מה שהיא עושה ואם לא אז היא לא תראה אותך יותר. אם זה לא יעזור, תדגים לה. פשוט, תעלם לה עד שהיא תתחנן שתבוא ואז תתנה שוב. מניסיוני, הורים לומדים להשלים עם בני הזוג של ילדיהם למען אושרם של ילדיהם וגם למען אושרם הם (כי אחרת הם לא רואים את הנכדים). אלה שלא לומדים, לא ראויים ואין מה לעשות. כואב אבל צריך לחתוך.

בוקר אור "זרובבלה" ../images/Emo163.gif../images/Emo6.gif

יואש הספיק לחזור לאוסטרליה. אולי תתפסי אותו בנתב"ג. להבא לא לאחר!!!!!!!

למעלה