בעיה עם החמות של אשתי...

את הקטע של אוסטרליה עוד לא הספקתי

בכלל לקרוא. אבל תודי, סיגלי, איזה מכה זה להיוולד לאמא פולניה. לדעתך אפשר לקרוא לזה מום מולד?

מה מום? פרייארים הילדים של הפולניות

שלא דרשו קצבה מיוחדת מביטוח לאומי, (בשביל טיפול פסיכולוגי) או מינימום הקבצה חודשית של "רגיעון" לעצבים. מזלי שאני בת למרוקאית שלמדה מהיום שנולדתי ליפול לריצפה ורק מצחוק!!!!

צודקת סיגל.../images/Emo6.gif

את מי לדעתך צריך לתבוע על זה שיש ילדים שנולדו לפולניות? אבל על אמהות גרוזיניות שמעת פעם? רוצה לשמוע? זה מין כילאיים של פולניה עם מרוקאית. משהו פחד.

שמעתי על הכלאה של כורדי ומרוקאי

הילד יוצא עצבני ולא מבין למה? גרוזינים אפשר לומר שאין בכלל באילת אבל כאן במפעל היו לי כמה חבר'ה גרוזינים אעסליים עולים חדשים. ראש בגודל קופסאת נעליים, שכל של דג מלוח ותווי פנים - ע נ ק י י ם !!!! כל אישון בגודל 10 ש"ח פה ? יכול להכניס בננה לרוחב אף? זה אף? יוורדי איזה אף של "גונזו" מהחבובות. והכי חשוב: <b>תמיד עושה רושם שהרביצו להם על הפנים עם מחבת"</b>

חברה שלי, בעלי......

חברה שלי מרוקאית משני כיוונים ונשואה עם כורדי גם משני כיוונים. ודוקא יצאו להם ילדים נהדרים. אבל זה לא פלא כי היא פשוט נהדרת. סיגלי, תתחילי להתנצל. בעלי גרוזיני. ולא דומה לתאורים שלך בכלל. עכשיו הוא מבוגר אבל עד לפני 10 שנים היה חתיך חבל"ז.

bluemoth

New member
משהו פחד זה אמא רוסיה. אין עליה.

אמא רוסיה זה מה שנקרא "פולניה משוכללת"... יעני מודל 2000 סופר משוכלל, בעל מערכת מעקב יעילה, חוש שביעי, שמיני ותשיעי (עם השישי היא כבר באה קומפלט), ומרוב שיש לה לב רחב (באמת) הוא מכסה לה על העינים, ככה שהיא לא רואה תמיד מה שיש לה מתחת לאף. אבל למרות הכל, כמו שאומרת הקלישאה הניצחית - היא אמא שלי. למזלי, היא מאוד אוהב את בעלי, וכשהוא מעמיד אותה במקום (בניגוד אלי) היא מקשיבה... נו שויין.

למעלה