בעיה שמטרידה

בעיה שמטרידה

הכרתי בחור מאוד נחמד שוחחנו בפון עשה רושם טוב דיבר הרבה על כך שהוא רוצה זוגיות שנמאס לו כל שני וחמישי להכיר בחורה אחרת רוצה את האחת, הסברתי לו שגם זה מה שאני רוצה ובעיקר הסברתי שאין מצב להגיע איתי למיטה בערב ראשון, אני מעדיפה את הזמן הזה לנצל לשיחה ולדעת מי נמצא מולי, הפגישה היתה כיפית זרמנו, דיברנו, צחקנו לאחר מכן ישבנו באיזור מגורי ולפתע הבחור התחיל לשלוח ידיים וביקש להכנס אלי הביתה אמרתי חד וחלק שאין מצב, לאחר שהוא לא הפסיק לשלוח ידיים החלטתי לקום וללכת, זה קרה לפני חודש במהלך כל החודש הוא משאיר לי הודעות ומבקש סליחה ורוצה שנדבר. מה כל כך קשה להבין כשאשה אומרת לא. זה מצב כל כך מתסכל עד שאת פוגשת בחור שמצא חן בעניך קורה משהו שהורס. אבל אני לא מוכנה שיתיחסו אלי בזלזול ובעיניי מה שקרה זה זלזול, היום הבחור מחזר אחרי במרץ ואני איבדתי כל אמון. ומה בסך הכל אני והרבה כמוני רוצות זה לבנות זוגיות יציבה. אשמח לשמוע את דעתכם/ן.

תיימנידה ../images/Emo13.gif

אולי הבחור הבין שטעה ולכן הוא מחזר במרץ ? אני חושבת שהייתי נותנת צ'אנס שני עם הבהרות למה כן מתאים לי ומה לא, ונפגשת איתו רק במקום ציבורי ולא באיזה ספסל שבגינה. כמובן מגיעה בכוחות עצמי ולא תלותית בו. שיהיה בהצלחה באיזו דרך שלא תלכי

תודה על התשובה../images/Emo140.gif

בדרך כלל לדייטים אני מגיעה עם הרכב שלי רק בשביל לא להיות תלויה בבחור וגם דואגת להיות בסביבת מגורי לפחות בפגישות הראשונות. ולגבי הבחור אני מקווה שהוא הבין שהוא טעה, לגבי לתת צ'אנס עדיין מתלבטת.

לדעתי אין מה להפסיד

אם תראי שהוא שוב לא מכבד את מה שביקשת הרי זה ברור שתקומי תלכי ולא תחזרי יותר לעולם, ואולי אם הוא הבין שהוא מפסיד את יכולה להרוויח קשר חדש

no 33

New member
מזכיר לי משהו

שאלו אשה מוכה למה חזרת שוב והיא ענתה הוא בא אלי עם פרחים ודמאות והבטיח שזאת פעם אחרונה לבסוף קיבלה עוד מכות

no 33

New member
תימניה יקרה

לא הרחקתי בקצוניות שלי בסה"כ תמרור אזהרה לגביך את מחליטה מתאים לך תמשיכי לא מתאים אל תמשיכי

תימניה יקרה ../images/Emo140.gif ממש לא הגזמה../images/Emo4.gif

גבר שלא מכבד את רצונותיך, כמו שכתבת בעצמך: "ולפתע הבחור התחיל לשלוח ידיים וביקש להכנס אלי הביתה אמרתי חד וחלק שאין מצב, לאחר שהוא לא הפסיק לשלוח ידיים החלטתי לקום וללכת" הוא לא שווה שתתני לו הזדמנות נוספת. מה שהוא מתכוון זה שתתני לו הזדמנות נוספת להכניס אותך למיטה. הבהרת לו כמה פעמים שאת לא מעוניינת והוא המשיך בשלו. למה את חושבת שעכשיו אחרי שהתנצל לא ינסה שוב? אנחנו שומעים כל הזמן על גברים שאומרים "היא פיתתה אותי", "היא אמרה לא, אבל לא חשבתי שהיא באמת מתכוונת לזה, חשבתי שזה סתם..." ולא חסרות עוד דוגמאות. אומנם לא בגבר מכה מדובר אבל מקרה לא פחות גרוע של גבר שלא יודע לכבד את בת זוגו, שלא מוכן לקבל לא כתשובה. הוא רק מנסה עוד דרך לנסות "לכבוש" אותך. גברים שרוצים לזיין (סליחה על ההתבטאות הגסה) יגידו כל דבר לבחורה.

הפלא ה8

New member
המשפט האחרון שלך אומר הכל

בלי הכללות - אבל מספיק גברים ינהגו ככה. למזלנו אפשר להתקל גם בכאלה שלא.

אתה אומר שזה מזכיר לך משהו

לא אהבתי שאתה משווה את הסיפור שלי למה שאתה אומר, אז בוא אני אספר לך את הסיפור שלי למה התגרשתי, היה לי ויכוח עם בעלי לשעבר במהלך הויכוח הבן שלי היה על הידיים שלי הבן שלי היה בן שנה, לפתע הוא הרים כיסא ורצה לזרוק את הכיסא על הראש שלי, הוא הניף את הכיסא לכיוון הראש שלי ואז עצר את הכיסא, יצא החוצה הניע את האוטו ונסע מאותו רגע הוא לא ראה אותי ואת בני פשוט באותו הרגע ארזתי את הדברים שלנו ועזבתי את הבית, אני לא צריכה לספר לך מה הוא עבר כשבא לבית ריק, לאף גבר אין זכות להרים יד על אישה וכן אני חזרתי אליו לאחר חודשיים בשביל לסתום פייות ואיימתי שאם הוא רק יעז לפתוח פה או להרים יד הוא לא רואה אותנו שוב וזה מה שקרה לאחר שנה עזבתי סופית את הבית וכל הבכי והתחנונים לא הועילו לו, לא חזרתי אליו. תבין אני אשה מאוד חזקה יש לי גב מאוד חזק ואף אחד לא ישבור אותי, ויותר מזה עצוב לי שאיבדתי את האופטמיות לגבי זוגיות, היום אין לי בעיה לפגוע בחזרה. השנים עשו אותי כמו שאני היום, אין סיכוי שאני אתן לגבר לפגוע בי. אז אנא בלי השוואות.

no 33

New member
לא עושה שום השוואה

קודם כל אני לא עושה שום השוואה כל דבר שלא תקין כמו המקרה שלך יכול להתפתח לדבר רע וכמובן גם לא תלוי מי האיש מה שקרה בסיפור השני

no 33

New member
עם כול הצער שבדבר

מאנשים כאלה צריך לברוח הרי רשמת שאחראי שבקשת שיפסיק הוא אמשיך הבנדאם סליחה חיה לא ראוי להתיחסות זה פשע מה שהוא עשה תתרחקי ממנו

אני לא הייתי נותנת צ'אנס אבל אני לא

דוגמא, אני לא חושבת שזו אחת התכונות הטובות שלי ואין לי בעיה להודות בזה, אם מישהו היה שם עליי אצבע לאחר שאמרתי פעם אחת - לא! בזה זה נגמר, אין second chance. אבל את תעשי מה שמרגיש לך ולפי תגובתך לשרונית (אם אני לא טועה) את מחפשת אישור על מנת לתת לבחור הזדמנות שניה, אז לכי על זה ובהצלחה! (רק תדעי לאסוף את עצמך משם אם הוא חוזר על התנהגותו וכמובן שתפגשי בו במקום ציבורי)

למעלה