זה הכשרון של הגברים
להרוס דברים
תגובה אינטואיטיבית שלי: תעיפי אותו לכל הרוחות. הוא לא שווה אותך. אבל חשבתי מעט על הדברים (קראתי אותך אתמול). הגעתי למסקנה שונה, ולפעמים זה נכון "לישון על הדברים" ולא לפעול מהבטן, נקי לגמרי. כ"כ קשה להכיר בימנו, לצאת לפגישה שיהיה בה קליק ולומר בסופה שנותר טעם של עוד (ולא ממש טעם בפה כמו במקרה שלך
). ההתנהגות שלו היא לא מקובלת לחלוטין, ובשום צורה שהיא אין להניח מהמשך דבריי שאני מקבלת את התנהגותו. יחד עם זאת, אני מאמינה שיש נסיבות מקלות לעיתים, והרבה דברים לא מובנים, ולחצים ראשונים, ודפוסי התנהגות מובנים, והתאמה אולי של פעם בחיים.... מה אני אומרת? המקום שבו את נמצאת בו כרגע, לא יהיה שונה בהרבה אם תתני לבחור צ'אנס נוסף ותגלי שלא טעית. אבל תחשבי על הסיכוי שהצ'אנס הזה יפתח משהו אחר לחלוטין, תחשבי על הסיכוי שתתעוררי במקום אחר לחלוטין... בשביל הסיכוי הזה, זה לא שווה את זה? אם הוא לא היה מחזר באובססיביות אחרייך, לא היה מתקיים הדיון. אבל הוא כן, זה מדליק נורה (במובן החיובי של הנורה). ושוב, התנהגותו היתה לא קבילה לחלוטין, אבל יחד עם זאת אני חושבת שהייתי נותנת צ'אנס נוסף. אני מלכת ה-X על אנשים. אבל לפעמים זו פשוט טעות. הוא יצטרך לעבוד קשה יותר הפעם, אבל הוא מודע לכך והוא יהיה מודע לכך כי את תאמרי לי ביוק כפי שאמרת לנו. אם הוא רוצה אותך, הוא ישקיע בלרכוש את אמונך בו ולהוכיח שהאדם שאת חושבת שהוא, זה לא הוא באמת. תנסי, תני לו צ'אנס