בעיה שמטרידה

אני חושבת שלכל אדם מגיעה הזדמנות

שנייה... אפילו אסיר בכלא יכול לקבל חנינה... כך שלדעתי יש מקום לתת לבחור הזדמנות שנייה "לתקן" את מה שעשה, אך ממש לא מעבר לכך. צאי איתו לפגישה נוספת ותבחני את התנהגותו תוך כדי הפגישה, תראי האם הוא מכבד אותך, איך הוא מדבר אלייך , האם הוא משלם וכו.. כמובן שחשוב מאוד להגיע לפגישה באופן עצמאי ולהיפגש במקום נייטרלי. דרך אגב, רציתי לומר משהו נוסף. אני שמתי לב שמאוד לא מומלץ לצאת בהצהרות לגבר שאיתו את עתידה להיפגש שאת לא מהבחורות ה"קלות" כיוון שעצם השיחה על הנושא מעיד שהיו דברים כאלו בעבר... שהרי בחורה שאינה כזאת בכלל לא תעלה נושא כזה, שכן לה זה ברור מאליו שלא יקרו דברים כאלו. זה מעין גול עצמי. אני לא אומרת את זה חלילה מעמדה של ביקורת אלא פשוט מניסיון מצער..

טורטית יקרה

בעבר קרה ששלחו ידיים בערב הראשון ואני לא אמרתי כלום במהלך השיחות שקדמו לפגישה וזה היה מצב לא נעים לי ולבחור שהיה איתי, מאז אני מזהירה רק בשביל למנוע מבוכה ומאז המקרה לא חזר על עצמו עם אף בחור שהייתי כולם כיבדו, אבל הבחור שבו מדובר כנראה חשב אחרת.

חומד אני לא מחפשת אישורים

אני תמיד אבל תמיד עושה מה שטוב לי. בכל אופן תודה על התשובה וחג שמח

גלי 1970

New member
מצא חן בעינייך?

אם כן,תני לו צ'אנס,ניראה שהוא באמת מצטער ותבהירי לו שאם את אומרת לא זה לא לפעם הבאה

אני גם חושבת שכדאי

לתת לו צ'אנס בכל זאת,הוא התנצל נשמע שהוא מתכוון לזה וגם מאד מתלהב ממך. מניאקים אמיתיים לא מבקשים סליחה. בכל מקרה,הפעם במקום ציבורי

אילנה אני יודעת בוודאות שהוא מצטער

גם באותו לילה שעזבתי הוא התקשר וביקש סליחה, היום הוא שוב השאיר לי מסר שאני אשכח ואסלח, כרגע הוא עדיין לא מדבר איתי בטלפון יכול להיות מתוך מבוכה יותר קל לא להעביר לי מסר. ואני מדברת על חודש שהוא מעביר לי מסרים. יכול להיות שאתן צ'אנס אני עדיין לא סגורה על זה.

פלטרון

New member
מה שמוזר זה הקטע של החודש..

נפגשתן פעם אחת כולה.. אז מה הקטע של החודש .. מוזר. אני חושב שפעם אחת מילא.. פעמיים .. שלוש פעמים . אם ממשיכה לומר לו לא, הבחור אמור להבין את המסר. הוא הרי לא יודע שאת מלתבטת. אז עוד יום .. ועוד יום.. ככה חודש !! לדעתי זאת הטרדה. ( זה שאת מלבטת עדין, לא גורם לך לראות את זה ככה, אבל מהכיוון שלו זאת הטרדה ). פרשנות חיובית - הוא התלהב ממך, עשהטעות, מבין אותה, מצטער מהלב, ורוצה ללכת באפיק שיוביל לקשר רציני / מה שדיברתם שמקובל על שניכם. פרשנות שלילית - הוא רואה בך אתגר. אולי הוא אפילו לא מבין את זה.. אבל מכיוון שמהרגע הראשון הגדרת גבולות, והוא בכל זאת ניסה לפרוץ, אז עכשיו הוא נוקט בטקטיקה עדינה יותר. תכל'ס.. כשהוא יגיע לראש ההר ( או לתחתית העמק
) תיעלם לו ההתלהבות. למה אני אומר את כל זה.. כי חודש בשביל חיזורים ועקשנות, זה כבר גובל בהטרדה, לא ? לדעתי קצת מוגזם שגבר מקבל כל-כך הרבה לאווים בלי להבין ש-לא=לא. מצד שלישי - את ההוכחה החיה לכך ש.. לא לפעמים אומר "תמשיך ונראה, אולי כן..".

איפה קראת שאמרתי לו לא

לא זוכרת שרשמתי או אמרתי דבר כזה, כשאני אומרת לא אז זה לא מאוד ברור, ואם עדיין זה לא עוזר אז אני אגרום לכך שהוא לא ירצה לראות אותי, לגבי הבחור כן הוא גרם לי לבילבול בחודש האחרון בגלל כל המסרים,בהחלט יכול להיות שהוא הבין שטעה אבל גם יכול להיות כמו שאתה אומר שהוא רואה בי אתגר וכשהוא ישיג את האתגר תעלם ההתלהבות, ועוד דבר הבחור גר מרחק נסיעה של שעה ממני אז מה, שווה להשקיע בנסיעה ארוכה בשביל האתגר, מה יצא לו מזה? בכל אופן תודה על התשובה.

פלטרון בהודעה כשכתבתי שכשאישה

אומרת לא התכוונתי שבאותה הפגישה אמרתי לא לו לגעת בי. קצת התבלבלת במסרים לא אמרתי לא, כמעט בכל מסר שלו עניתי לו בעקיצות (מצטערת כבר אמרתי שכשפוגעים בי אני אפגע בחזרה ובמסרים מידי פעם פגעתי רק בשביל שילמד להבא לשמור על הידיים שלו ועל הפה)

פלטרון

New member
זה כנראה מה שלא הבנתי..

אני חשבתי שהוא כתב לך "יפתי.. סליחה.. טעיתי .." וכו'.. ואת ענית לו - "עזוב. שכח מזה. אני לא בעניין". או בסגנון . אבל אם ענית לו בעקיצות קטנות.. אז שוב השאלה מה ניתן להבין מזה.. שאת בעניין.. או שלא. אם מבינים שאת כן (בעניין) - אז אולי בגלל זה העקשנות. אז מטריד הוא לא. אך עדיין נשאלת השאלה - חודש ? אם מבינים שאת לא (בעניין) - אז השאלה היא למה הוא ממשיך לרדוף.. כי שוב - חודש זה הרבה זמן בשביל מישהי שהוא פגש רק פעם אחת. מצד שני - יכול להיות שהפרשנות שלי מוטעית. הכל הע"מ.

בונבונית...

תעשי כמוני. חוק מרפי שאני אימצתי לי לאורך השידרוג הסינגלי הזה. גבר!- שמנסה להשכיב אותי, שמשוחח איתי על מיניות בכלל ועל המיניות שבי בפרט, כבר בדייט או לאחר 2-3 שיוחות, נמחק במיידית ולא משנה כמה הוא בונבון ומקסים. יש להם נטיה להרוס דברים יפים רק בפליטת פה או מקלדת{מתנצלת, לא מכלילה} אבל זה מה שראיתי ב-שנתיים האחרונים שלי כסינגלית. אבל את חייבת להבין, שהם חושבים אחרת, מתנהגים אחרת, והדרישות שלהם מבת הזוג אחרים משלנו...אז אל תפגעי, אבל תמחקי אותו טוטאלית.

אקסייטרית יקרה בוקר טוב

אצלי אף פעם אני לא משאירה פתח לשיחות על מיניות ואם קורה שמישהו מתחיל לדבר על זה אני ישר אומרת שאני לא בעניין ודי מכבדים את ההחלטה, לגבי הבחור באף שיחה בנינו נושא המיניות לא עלה גם כשניפגשנו, מאוד קשה להבין את הראש הגברי.

שכרון חושים../images/Emo187.gif

שלום לך תימניה (מחכה עוד לג'חנון) יכול להיות שלאור כל מה שעבר עלייך בעבר עם בעלך, את מאד מחושבת וזהירה, וכל מה שקשור למגע מכל סוגו הופך למסכת של יסורים עבורך. וייתכן שהראית לבחור שיש בניכם משהו טוב מכיוון שכבר יצאתם כמה פגישות והוא החליט ליזום. זה קצת בעייתי לומר לגבר באמצע שיכרון החושים שלו לחדול במיוחד שהוא עושה זאת מתוך ראייה חיובית של הקשר ולא ככפייה, אבל באם הוא היה מכבד אותך הוא היה מפסיק מיד עם זה.ניכר לפי דברייך שהוא מצטער על מעשיו ואת חשובה לו. אל תהפכי ל"קבצנית" של אהבה, רק את יכולה להגן על האינטרסים שלך, הדרך הטובה ביותר היא להקשיב לקול הפנימי שלך רק אם את חשה עוד רצון לקשר הזה.

../images/Emo24.gifפורטה יקר

דווקא לא העבר עם בעלי לשעבר מפריע לי אלא כל מערכות היחסים שהיו לי במהלך השנים וההכרויות, מאוד מפריע לי שכבר בפגישה הראשונה יש גברים ששולחים ידיים על נשים, יש נשים שזה לא מפריע להם ואם טוב להם עם זה אז אחלה, אבל יש נשים שזה לא מתאים להן ואני אחת מהן, מה כל כך בוער, לי יותר חשוב להכיר את הגבר בפגישות הראשונות לדעת מי נמצא לצידי ושלא טטעה אני לא מריה הקדושה אני בסך הכל דורשת קצת כבוד, טוב לעניין יותר חשוב מתי אתה בא לאכול ג'חנון? יאללה מחכה.

מתי שתזמיני../images/Emo71.gif

אני אביא עוגת שיש (של הסבתות) את תכיני ג'חנון. ואת צודקת גבר שלא יכול לשמור את הידיים שלו בכיסים לפני שהוא מקבל אור ירוק, שישתמש בסבון נקה7 (יש מבצע 2 במחיר אחד, ושיקנה על הדרך גם מטליות לחות, וגם נקניקיות ו 2 קוטג' ו1 חלב על הדרך) ערב חביב לך

../images/Emo6.gif מה עם פירות וירקות ושתיה חייב

מסכן איזה הוצאה, יש אפשרות לוותר על המטליות הלחות ובמקום זה לקנות סבון עם רמת לחות גבוה יותר.
עזוב אותך מהבחור, מה עם הג'חנון כל יום שבת יש ג'חנון וקובנה (מכיר) רק תגיד מתי אתה בא ומה זה צריך להיות שאתה בא עם עוגת שיש, אני רוצה משהו עם קצפת, בחייאת תשקיע קצת. אז יהיה לך אחלה יום

ד נ י ת3

New member
דעתי:

תזרקי אותו. קשר שמתחיל ככה, גבר שלא מתחשב ברצון שלך - אח"כ זה רק ילך ויחמיר ולך יהיה יותר קשה לסיים את זה. הדבר הכי חשוב בקשר זה הקשבה. התחשבות. ואת זה הוא פספס כבר בדייט ראשון. דעתי.

זה הכשרון של הגברים

להרוס דברים
תגובה אינטואיטיבית שלי: תעיפי אותו לכל הרוחות. הוא לא שווה אותך. אבל חשבתי מעט על הדברים (קראתי אותך אתמול). הגעתי למסקנה שונה, ולפעמים זה נכון "לישון על הדברים" ולא לפעול מהבטן, נקי לגמרי. כ"כ קשה להכיר בימנו, לצאת לפגישה שיהיה בה קליק ולומר בסופה שנותר טעם של עוד (ולא ממש טעם בפה כמו במקרה שלך
). ההתנהגות שלו היא לא מקובלת לחלוטין, ובשום צורה שהיא אין להניח מהמשך דבריי שאני מקבלת את התנהגותו. יחד עם זאת, אני מאמינה שיש נסיבות מקלות לעיתים, והרבה דברים לא מובנים, ולחצים ראשונים, ודפוסי התנהגות מובנים, והתאמה אולי של פעם בחיים.... מה אני אומרת? המקום שבו את נמצאת בו כרגע, לא יהיה שונה בהרבה אם תתני לבחור צ'אנס נוסף ותגלי שלא טעית. אבל תחשבי על הסיכוי שהצ'אנס הזה יפתח משהו אחר לחלוטין, תחשבי על הסיכוי שתתעוררי במקום אחר לחלוטין... בשביל הסיכוי הזה, זה לא שווה את זה? אם הוא לא היה מחזר באובססיביות אחרייך, לא היה מתקיים הדיון. אבל הוא כן, זה מדליק נורה (במובן החיובי של הנורה). ושוב, התנהגותו היתה לא קבילה לחלוטין, אבל יחד עם זאת אני חושבת שהייתי נותנת צ'אנס נוסף. אני מלכת ה-X על אנשים. אבל לפעמים זו פשוט טעות. הוא יצטרך לעבוד קשה יותר הפעם, אבל הוא מודע לכך והוא יהיה מודע לכך כי את תאמרי לי ביוק כפי שאמרת לנו. אם הוא רוצה אותך, הוא ישקיע בלרכוש את אמונך בו ולהוכיח שהאדם שאת חושבת שהוא, זה לא הוא באמת. תנסי, תני לו צ'אנס

למעלה