בעיה שמטרידה

../images/Emo140.gifתודה מירב

תאמיני לי שלא קל לי, כי הוא לא מפסיק לבקש שאני אסלח, ואני מאוד מבולבלת, וכל עוד אני לא שלמה עם עצמי אין סיכוי שניפגש, אני עדיין בהתלבטות, בכל אופן תודה לך יקירה על התשובה. את פשוט מקסימה.

רק דבר אחד אחרון

תשקלי את האפשרות הבאה: תחליפי את המילה בלבול בפחד. תשקלי את האפשרות שאת מפחדת לתת לו הזדמנות נוספת, כי יתכן ותגלי שטעית והוא אדם מקסים. תשקלי את האפשרות שאת מפחדת להפגע. אמנם אני חדשה ועוד לא מכירה כ"כ את הרקע של כל אחד/ת כאן, אבל קראתי למעלה שמישהו אמר כי יתכן וזה בגלל האקס שלך. אמרת שלא, אבל פחד זה פחד. לעולם אל תעשי דבר שאת לא שלמה איתו, זה בהחלט החלטה הכי נכונה! אבל תשקלי את האפשרות שהבלבול אינו בלבול, אלא פחד. פחד לגלות שהוא אמיתי, ומה שקרה בפגישה זה היה מסכה חולפת, רגע שבירה או איך שלא נקרא לזה. למה אני אומרת זאת? הוא ממשיך להתקשר, הווה אומרת שטרם נתת לא סיבה להפסיק (נכון, באותה מידה יתכן ותאמרי שגם לא נתת לו סיבה להמשיך). תחשבי על זה בינך לבינך, את תהשובה רק את יודעת ורק את צריכה לדעת אותה (הכוונה שלא חובה לשתף אותנו בכך, רק נותנים לך חומר למחשבה). תודה לך, יקירתי

רחלי228

New member
חוקים וגבולות

את נהגת באופן הוגן כאשר הסברת לאדם מולך מה הם גבולותייך וחוקייך בחיים. והוא בחר להפר אותם. עכשיו את נמצאת בתפקיד של "שומר החוקים" של חייך. האם לתת לו דו"ח ? הווה אומר לנפנף אותו מחייך... או לוותר על הדו"ח, ולאפשר הזדמנות נוספת. קחי בחשבון "שמונה אנשים - עשר דיעות" ולסיום, אצטט מאחד משיריה של גלי עטרי "תעשי רק מה שאת אוהבת"...

drakkar noir

New member
כגבר אני אומר- תירגעו

ראשית - אם הבחור שלך ידיים ללא הסכמה אז הוא סתם חרמן ובהחלט יש פה חוסר כבוד . טוב שהלכת -- כי ככה צריך לעשות . זה שהוא מחזר במרץ רב - יש את זה לחלק מהבנים את הקטע של האתגר .... שיקולך אם זה אמיתי או אתגר . ועכשיו להרגעות . גם אתן צריכות לעבוד לא פחות קשה כדי שאותו אחד מיוחל ירצה להישאר !! זוגיות ....לא....? עובד לשני הכיוונים . לדעתי

Taz39

New member
לא זה לא...../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

מה לא ברור...חושב שזו חוצפה לאחר שביקשת שלא ישלח ידיים הבחור ממשיך...לא יודע אפילו להגדיר זאת... אם לתת לצאנס...לא יודע...השאלה מה את מרגישה...ייתכן שהרגיש חרטה...ייתכן שהבין שלא נהג בסדר...לכי תדעי... עד שלא מנסים לא יודעים...האם את מוכנה לנסות שוב ??? לכי לפי האינטואציות שלך... טאז - זז לשתות קפה...

רגע, מה קפה לאן אתה ממהר הללללו

יש עידכונים, החלטתי לתת לו שוב את הטלפון ולעשות לו תרגיל דרך הטלפון (כרגע אני לא אפרט) הוא יצא מניאק ואני שמחה בשבילי שחשבתי על זה, חסכתי מעצמי עוד פגישה שאין לי ספק שהיתה נגמרת שוב מהעלמות שלי. ולך איש יקר תודה על הסבלנות והמשך יום מקסים.

תימניה...זאת שאלה ממש קשה

מאוד תלוי בבן-אדם. זאת מעידה של רגע או מעידה שמעידה על אופיו? לא יודע. בכל מקרה אפשר לדעת בן כמה בערך הבן-אדם הזה? אני מתאר לעצמי שהוא כבר לא ילד ואם הוא עדיין בקטע של לשלוח ידיים רוב הסיכויים שהוא מחפש יותר להכניס אותך למיטה מאשר "קשר יציב" כמו שאת תארת, למרות מה שהוא אמר. אני חושב שאפילו החרמנים בנינו יודעים שסיפור אהבה בדר"כ לא מתחיל בזיון.

היי עופר תודה על ההתייחסות../images/Emo13.gif

הבחור בן 42 לא ילד, אני עדיין לא מכירה אותו בשביל לדעת אם זה מעידה של רגע או שזה האופי שלו, נפגשנו פעם אחת. ונכון סיפור אהבה לא מתחיל מזיון.

איבי123

New member
לדעתי ../images/Emo140.gif

כשיש ספק , אין ספק... וכל מילה מיותרת. אבל את יודעת , כל אחד זכאי לדעה שלו.

למעלה