בעיות עם בני זוג

הצעה לעדה !

עדה שלום ! אני קוראת את הודעותייך, התגובות והתגובות שכנגד ושוב התגובות וחוזר חלילה עד לזרא. עדה, אני מציעה לך לקבל את הרעיון של התגובות נגדך באופן עינייני, גם אם הם נכתבים לפעמים בגסות, כי כל כותב מעיד על סגנונו. אני חושבת שבאמת אינך צריכה לספר לקוראי פורום זה על הופעותייך בפרסומת או דברים אישיים אחרים, זה הרי עניין אישי שלך. תנסי לכתוב מתומצת וממוקד ואפשר גם עם הומור אבל רק בנושא שעליו התכנסנו כאן קרי "ריקודי עם". ואז נקרא דברייך ברוב קשב ולא תקבלי גידופים. באהדה, מירי.

למירי - את קרובת משפחה של ירון מישר

מעניין שרק כעת יש לך מה להגיד לי. אני חלק מ"ריקודי-עם" וחלק מהאנשים אכן מצאו עניין בעניין הופעתי. אין לי בעייה עם נושא זה - לא אטריד יותר.

אולי בת אחותו ?

לעדה ! יש לי להגיד רק שיש לי להגיד, וכלפייך לא הגבתי עד עכשיו כי איני מגיבה בדרך כלל על דברים לא מעניינים, אך לפי התגובות בפורום חשתי איך את מתבזה, ולכן הגבתי כעת ? ולגבי קירבת המשפחה לירון, אני מייד רצה ל"ספר המשפחה" לבדוק קירבה או שאולי אשאל את סבתא שלי.

למירי - מי שמתבזה זו רק את

לפי התגובות שהיו בפורום כולם היו בעד עשייה לגבי חוסר גיוון, הרקדות משעממות, צפיפות, והמחיר. משום מה פתאום יש תגובות להגן על גדי ואני איני חוששת מלהביע דעתי. וגם אם היו תגובות לא מנומסות או יותר נכון בוטות לגבי ההופעה שלי, מעניין איך את נכנסת להגיב רק כאשר מישהו "יורד" עלי, ולגבי התימצות שכתבת עליו לא אשכח כאשר נכנסתי לפורום, קראתי איך כתבת לירון -- ששאלת שאלה והוא נתן לך הרצאה שלמה על תולדות ריקודי עם ולא ענה לך לבסוף על שאלתך - אז לי אסור להאריך בדברי ולירון מישר מותר. וכן ירון שאל אותי אם אני קרובת משפחה של מישהו שהופס - שכחתי את שמו בגלל דיעותיו ולכן אני שואלת אותך בגלל דיעותיך הקרובות לירון - אם את קרובת משפחה שלו. ואת יכולה לשאול את סבתא שלך - היא תספר לך סיפורי סבתא וכך יהיה לך מעניין - לא תצטרכי לקרוא את דברי..ובכלל מי שאינו מעוניין בדברי - כאשר מופיע שמי - שלא יכנס לקרוא. זו זכותו.

אולי תנסי פורום אחר ?

עדה !! הצלחת להפציץ את הפורום בהודעות אין סוף ומגוחכות. עשי לנו טובה : אולי תנסי קצת פורום אחר היותר מתאים לך כפי שקראתי שהיצעו כבר לך ולכולנו ירווח.

למירי לוי - אולי תנסי את?

את הפכת פורום זה לתשבץ וגם הדיווח שלך לעלי לגבי המונידיאל אינו קשור לריקודי עם. אז לפני שאת מבקרת תסתכלי בראי. ואנא אל תפני אלי יותר - אמרת שאני לא מעניינת נכון? וכן על אפך ועל חמתך אשאר בפורום זה - תפני את את המקום וכולנו נרוויח.

עדה מה קורה לך???

מירי כתבה לך בשיא הרגישות, האהדה והנסיון לעזור. נסי להפתח ולהבין מסרים שמנסיםם לעזור לך. לא כל מי שמעיר או מאיר לך הוא נגדך (אגב גם השניים שכתבו לך קצת בגסות, אינם נגדך באופן אישי אלא נגד צורת הכתיבה שלך) נסי למצוא את הטוב בשבילך מפיד-בקים שאת מקבלת

ירון מישר - מה קורה לך???

אני מבינה שיש לך חולשה לשם מירי ולא לשם עדה אז בבקשה "רד לי מהגב" - הוא כבר מכופף...

למעלה