בעייה כואבת: מדוע רופאים

אנימו

New member
בעייה כואבת: מדוע רופאים ../images/Emo101.gif

(לא כולם, אבל רבים מדי )ובמיוחד בבי"ח אינם מגלים יחס של כבוד לחולים ולבני משפחותיהם. הם מדברים מעל ראשו של החולה כאילו היה חרש-אילם ודנים במצבו ובגורלו ללא רגישות לנוכחותו , ללא מה שנקרא יחס לכבוד האדם. לאחר בדיקה משאירים אותו , לא מכוסה, בלי חולצה, כמו "פצוע קרב".... לבני המשפחות יש רופאים המסבירים מתוך עמדת התנשאות, נקיטה במושגים לועזיים (כאילו כל אחד סיים את הפקולטה לרפואה) וחוסר אמפטיה מוחלט. עברו הימים שהרופא בקופ"ח היה אלהים ! למה לא מזכירים להם במוסדות שהם למדו ועבדו , השכם והערב, שהם כאחד האדם ועם כל הכבוד לעבודה הקשה, יש לגלות רגישות ואנושיות. גילוי נאות: יש רופאים שהם מלאכים והביקור אצלם והטיפול והתייחסות מרגיעים גם במצבים אקוטיים. אבל חבל שהם מעטים כל-כך. והעיקר שנהיה בריאים.

אנפה2

New member
אני אשא ל לגבי זה את כלתי,

אהיה אצלהם בארה"ב בעוד שבועיים היא רופאה בבי"ח הוליווד בפלורידה, ואשאל את חתני כאשר יבוא להתארח אצלינו, הוא ד"ר בבי"ח בירושלים,

odo13z

New member
קפטיין - העליית נושא מוכר וכואב.

דווקא כאשר אנחנו במצב נחות חולים , תלויים באחר , אנחנו גם יותר פגיעים. קורה לא אחת מה שאת מתארת. דיבור "מעל הראש". אולי קל לומר וקשה לבצע : תהיו אסרטיביים. תפסיקו את העניין באיבו. מותר להגיד לד"ר הנכבד : רגע. פסק זמן. אני כאן. נא להתיחס. בשקט. לא בצעקה. ומותר גם לומר : סליחה , אינני רופא ולא מכיר את הביטוי הלטיני. נא הסבר לי בלשון "הדיטות". אני מאמין שאדם היודע לכבד את עצמו יידע גם לגרום לזולתו לכבד אותו. במקרים קיצוניים - להתלונן. להנהלת בית החולים , למשרד הבריאות , לתכנית "בולדוזר" בטלויזיה בעיתונות ואפילו על לוח המודעות בבית החולים. לפחות יש לנו פתחון פה . (אני לא אתן שישתינו לי על הראש. אני אפתח את הפה...)

חיניה

New member
אודו אל תיעלב. פשוט סיומת המשפט

שלך ככ הזמינה את זה שלא יכלתי להתאפק. אז חברים נכון?

אנימו

New member
חיניה-יש לך ראש! חבל על הזמן.....לי

זה בכלל לא עלה בראש וקראנו את אותו הטכסט!

odo13z

New member
חיניה , לא נעלב מאמי. ../images/Emo140.gif הטעות

הייתה מכוונת. זו היתה בדיוק הכוונה שלי.

odo13z

New member
היי חיניה.../images/Emo6.gif יש בשתן סגולות מרפא.

הידעת ? אומרים שהוא טוב לריפוי פצעים. תשאלי את צופית גרנט.

חיניה

New member
אודו על הסגולות הרפואיות של השתן

שמעתי בהיותי ילדה. דודתי נכוותה ממגהץ ואמרו לה מהר להשתין על הכוויה. התוצאה היתה אחכ בועה יפה וענקית....אבל אל תשכח שבטענה שלך דברת על שתן של אחרים אז זה לא ככ סטרילי למקבל.... אוף די!!!

חיניה

New member
עוד משהו על שתן.אחרון בחיי!!!

כשהבנים שלי היו תינוקות עוד לא היו טיטולים והיה מסוכן מאד לחתל אותם. אני זוכרת מקלחות שקיבלתי לפני שהספקתי להתגונן. הסבתא אמרה אז שזה יותר טוב מכל קוסמטיקה לרענון העור.... עכשיו באמת די!!!!!

odo13z

New member
חיניה. מחר בבקר ....../images/Emo140.gif

נפתח שרשור מיוחד בנושא "השתן - תכונותיו וסגולות המרפא" בהדרכת חיניה אנד אודו. תכיני שעורי בית. חפשי חומר ב"גוגל".

p a l o m a

New member
א ו ד ו אתה עובד באינסטלציה ?? ../images/Emo6.gif

שמתי לב שכל פעם שדנים ב"צנרת" האנטומית של המין האנושי אתה ממש מתעורר לחיים?
.. וואלה פאלומה את גדולה!!! חה חה חה חה חה ...

p a l o m a

New member
אודו - העולם מצחיק אז צוחוקים ../images/Emo8.gif

מקווה שלא נעלבת לי...................

פלומה ואודו, וואלה לא מפסיק לצחוק

ואיך אומרים על תרח זקן?שהוא: N.Z.P כלומר: Nur Zie Pishen

p a l o m a

New member
מיכה.. אתה השני בארץ שאני שומעת

ממנו את NZP (מה עם OBG??? אלטער באקאקטער גנרל??? סליחה סליחה אנימו!! אל תהרגי אותי!!!) אז יש לי חשד רציני שאולי אני מכירה אותך???????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אוי

אני על הבלטות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פלומוש, מה עם

ה- GMG = גורנישט מיט גורנישט. או DML = דרעק מיט לייבער. ויש עוד כמה באמתחתי. העולם קטן, הכל יכול להיות, אז תתחילי לתת סימנים, מי יודע?

למעלה