בעייה כואבת: מדוע רופאים

p a l o m a

New member
מיכה DONT PALOMUSH ME! ../images/Emo127.gif

אני פאלומה.. מאמינה משמות שנבחרו ואין בילתם......... חוצמזה אתמול היה קצר ונחמד.. באופן כללי אני פולניה שאוהבת "לדבר נקי".. (הנכדים שומעים...) מוכרת לך התופעה? חהחהחהחהחה

p a l o m a

New member
מיכה DONT PALOMUSH ME! ../images/Emo127.gif

אני פאלומה.. מאמינה משמות שנבחרו ואין בילתם......... חוצמזה אתמול היה קצר ונחמד.. באופן כללי אני פולניה שאוהבת "לדבר נקי".. (הנכדים שומעים...) מוכרת לך התופעה? חהחהחהחהחה

חיניה

New member
אודו מרימה את הכפפה אבל לא בבוקר. י

יותר לכוון 11.30 כי בבוקר אני בקאנטרי ואחהצ בעבודה

shkedud

New member
אנימו, צריך להזכיר להם שהם גם

בני אדם. פעם הם מתנהגים לא יפה - ובפעם אחרת יתנהגו אליהם כך. אבי ז"ל היה זמן רב בביה"ח, ויצא לי לפגוש גם את אלה וגם את אלה - צריך להגיב. לא להוריד ראש

p a l o m a

New member
ואני דוקא רוצה לספר לכם שבבי"ח../images/Emo39.gif

נהריה שהוא מחודש ובית חולים ממש נהדר (שלא נדע.. פשוט בנוי בצורה ששוכחים שנמצאים בבית חולים) בכל אופן היחס של הצוות ובפרט הרופאים - נפלא! בכל פינה תלויים פוסטרים ובהם מזכירים לצוות העובדים "שהחולה הוא הלקוח ואם אין חולה - אין עבודה..." (לקח להם זמן אבל סוף סוף הפנימו...) בכל אופן מילים חמות לצוות ביה"ח נהריה! וכמובן שלא נזדקק להם טפו טפו!

p a l o m a

New member
מה פתאם פרטי?. בית חולים של

קופ"ח רגיל ביותר.. והעיקרי בגליל המערבי

מנורה

New member
מסכימה עם אנפה |../images/Emo91.gif../images/Emo63.gif

של ד"ר ברני ס' סיגל "שלווה, אהבה ריפוי" יענה על השאלה הכואבת הזאת. כלמודת ניסון כואב שהגישה תביעה משפטית נגד רופאים יודעת בדיוק על מה מדובר וכמה נזק יחס של רופא יכול לגרום. צריך להגיב יש לעודד ולהוקיר את הרופאים המעושים מלאכתם בכבוד ומצד שני התלונן. מי זכור את הסרט "הדוקטור"

אנימו

New member
אוד-אפשר לסמוך עלי שאני אקרא את

הרופא לסדר...אבל אני חושבת על כאלה ש"אינם יודעים לשאול" או שמפחדים מהצל של עצמם כשהם נכנסים לבי"ח...הם באמת יכולים להכנס עם מטריה נגד...הש......ומעניין שברגע שהשירות פרטי - האופרה שונה...פתאום מסתבר שגם זרזיר הופך לציפור שיר

אנפה2

New member
אלא שלא יודעים לשאול או בטחונם

העצמי באדמה, יש להם בעיות בכל תחומי החיים, לא רק עם הרופאים.

אנימו

New member
אנפה-או קיי אבל זה לא מצדיק את

ההתנהגות קהת החושים ודוקא כלפי אלא "אינם יודעים לשאול" מחוייבים אלא היודעים לענות ולשונם יושבת איתנה בפיהם...לגלות אמפטיה ולתת תשובות ברורות ולשדרג את היחס.

מנורה

New member
../images/Emo91.gifבנושא זכויות החולה

האגודה לזכויות החולה בישראל הפועלת בהתנדבות

bimbo.

New member
מתוך נסיוני בבתי חולים (ויש הרבה

נסיון), נתקלתי עד כה רק ביחס אוהד, מבין ומתייחס מאוד. ודווקא בקופ"ח הכללית....

מנורה

New member
קטע מתוך הספר |../images/Emo91.gif

שלוה אהבה וריפוי כשרופאים מתבוננים במטופלים שלהם, הם מוכשרים לראות רק את המחלה, זו הסיבה לכך שרבים מאיתנו(הרופאים) זקוקים לתזכורת שבחדר אתם נמצא בן אדם. אשה אחת עשתה זאת על-ידי כך שהדביקה שלט על דלת החדר שבו אושפז בעלה בבית החולים, אשר הכיתוב עליו הכריז "סכנה בן אדם". השלט הזה גרם לתסיסה רבה במרכז הרפואי הגדול שבו היה מאושפז. כשמאוחר יותר היה עליהם לעבור לבית חולים מקומי קטן יותר עקב מצב חירום, אשתו של האיש תלתה שוב את השלט על הדלת. הפעם האחות הבחינה בכך ושאלה אותה היכן השיגה אותו, האישה, שציפתה לגרוע מכול, הסבירה כי מצאה אותו בחנות קרובה - האחות ענתה לכך, " תוכלי להשיג לי תריסר נוספים?"

boaz31

New member
מתוך נסיוני אני יודע לספר על יחס

מצוין מצד רופאים בדרגת מנהלי מחלקה אבל אינם יודעים אפשרויות טיפול מתקדמות שאני קראתי באינטרנט ודרשתי לקבלן וכששאלני הרופא מהיכן אני מביא את הידע שלי שבסופו של דבר עזר לי למנוע את קטיעת הרגל השניה שלי התברר לי ולבני לוויתי שהרופא אין לו זמן להתפתח היות....והוא עובד ב-3 מרפאות כל יום ורוב זמנו הוא מקדיש לפרנסתו!!!!! הבנתם רבותי ואני לא הבנתי כי אני נלחמתי והצלחתי ומה עושים כל היתר??? אולי הארכתי מדי אבל זו האמת שלא רבים יודעים אותה!!!

boaz31

New member
ועוד דבר להוסיף-את הקטיעה הראשונה

ביצע בי פרופסור ידוע מאוד והוא הודה בפני ללא עדים שהיום הוא יודע שנעשתה בי טעות היות ובזמנו הוא לא האמין באותה אינפוזיה שהצילה לי את רגלי השניה ואני לא ידעתי עליה לפני הקטיעה=הבנתם רבותי אבל איך אומרים לי כולם -על חלב שנשפך....וגומר!!!! ואגב, היחס היה בזמנו אדיב ומלא סבלנות ובכלל החלפנו בדיחות הרופא ואני עד שנרדמתי...

למעלה