בעייתית בעניין גובה... מה אתם אומרים?..

moran282

New member
בעייתית בעניין גובה... מה אתם אומרים?..

אהלן :)

אני בת 28 והגובה שלי הוא 1.76...כן בחורה לא נמוכה...
הבעיה מתחילה כשאני מכירה גברים שהם או בגובה שלי או נמוכים ממני בסנטימטר או שניים...ואז גם אם יש עניין והם מקסימים והכל...אני שוללת..כי כל חיי דמיינתי לי בעל שגבוה ממני ...לפעמים אני חושבת שכאשר הגבר בגובה שלי או נמוך ממני...זה לוקח ממני את כל הנשיות..

אתם מצליחים להגיע לסוף דעתי..?
מה דעתכם...אני מגזימה או שזה נורמלי?...דעתכם חשובה לי... תודה :)

אני אוהבת

כתפיים רחבות אצל גבר. זה גורם לי להרגיש עדינה וקטנה יותר.

לכל אחד יש את השריטה שלו. מה זה משנה מה נגיד?
מכירה זוגות מקסימים של גבוהה ונמוך- זה עוזר לך במשהו?

HH husa

New member
את יכולה להסביר ?

את "זה גורם לי להרגיש עדינה וקטנה יותר" ? זה לא נתפס כחולשה , כדבר שלילי ?

תפיסת

נשיות וגבריות זה דבר מאוד מסובך.
יש דברים שמאוד חשוב לי להרגיש בהם חזקה, שולטת ובעלת דיעה,
ויש דברים שאני מעדיפה להרגיש בהם חלשה ועדינה.

חולשה זה לאו דווקא שלילי או לא רצוי.
והרבה נשים אוהבות גברים גדולים, רחבים, גבוהים שיגרמו להן להרגיש קטנות, עדינות, מוחזקות.

FineSilverMan

New member
אני 1.75

ויצאתי פעם אחת עם מישהי שמתנשאת לגובה 1.78. שאלתי אותה האם זה לא מפריע לה והיא השיבה שהיא מעדיפה בחור חביב מאשר לא קיים... הרי כבר כמה גבוהים יש?

אז אם מצאת לעצמך מישהו גבוה, נהדר.
אבל האם עדיף להיות לבד?

Berethor

New member
זה שאלה שאפשר לשאול בכל נושא

לפעמיים עדיף להיות לבד מאשר להתפשר ולפעמיים לא. הגבול בין יותר מדיי פשרה לבין יותר מדי דרישות הוא לא פשוט.

FineSilverMan

New member
לא מסכים

חייבים להתפשר, כי אף אחד לא מושלם.
השאלה היא האם מתפשרים על קווים אדומים או על דברים לא ריאליים...

בערך כפי שאישה מחפשת גבר עשיר, חכם, בעל חוש הומור ויפה, ושאף אחד מהארבעה לא ידע על האחרים...

מבחינתי, חשוב לי שהיא תהיה חכמה וסקסית... על השאר אפשר לוותר...

Berethor

New member
יש אנשים רבים שגובה זה לא פשרה קלה עבורם

גם גברים וגם נשים אגב. גם אני חושב שזה לא פשרה קלה. כן מושלם זה משהו שקשה למצוא אבל מישהו שיותר גבוה או נמוך זה לא כזה קשה למצוא בדרך כלל. פעם הכרתי בחורה שהייתה "גבוה ממני" זאת למרות שזה נדיר שאני יתקל במישהי גבוה ממני כי אני 180 וכן זה גרם לי להרגיש לא בנוח איתה. אם כי בסוף התברר שזה רק בגלל העקבים שלה היא עברה אותי אז זה לא ממש נחשב. העניין הוא שגבר גבוה מאישה זה מאפיין מיני, גברים באמת גבוהים מנשים בממוצע, לכן זה נראה כל כך רע שזה הפוך. זה כאילו אתה לא נראה מספיק גברי לידה.

FineSilverMan

New member
זה די לטחון מים

כן, יש נשים שלא יצאו עם מישהו נמוך, יחסית, או כל מאפיין אחר שלא מתאים להן לפי איזה כלל כזה או אחר.
ויש נשים שכן.

אם מישהי מאמינה שהיא יכולה למצוא מישהו שעונה על הסטנדרטים שלה, אם הם גבוהים או נמוכים ביחס למה שהיא מציעה וביחס להיצע הקיים...

ככל שעובר הזמן יש שני תהליכים:
1. הורדת הסטנדרט -- כי אם הסטנדרט גבוה מדי ביחס להיצע, נשארים לבד.
2. העלאת הסטנדרט -- כי יוצאים לדייטים ורואים מה לא עובד ("אני לא מסוגל לצאת עם דתיות!")

בסופו של דבר, הרוב המוחלט כן מוצא זוגיות, מתחתן, מביא ילדים לעולם...
וחלק מתגרשים...
ומיעוט קטן מתים לבד.

כל אחד אחראי על האושר של עצמו...

רואה 6 6

New member
תראי,אני לגמרי בעד פסילות על בסיס גובה

ואף שיטחי מזה.
אני ,ככותבת באינטרנט לא יכולה לכפות עליך את הפילוסופיות שלי.במקרה, הפילוסופיות שלי די תואמות מה שבכותרת אז אני בעדך אבל ההתנגדו היחידה שלי היא לאמירה,"לוקח מימני את כל הנשיות". הגזמת ,אחותי.ואללה,הגזמת.מה קשורה הנשיות שלך לענינים הגנטיים שלו? ההמצאות שאפשר להמציא כדי לתאר איזו...אי נוחות קלה,גם אם לגיטימית...

lost green eyes

New member
אני יכולה להבין אותך

אם כי אני כולה 1.55 אז לא כזה בעיה למצוא גבר שיותר גבוה ממני. ארוסי כ30 ס"מ מעליי ואני חולה על זה!!

אבל בשורה התחתונה... מזה משנה מה נגיד? לך לא מתאים נמוכים.. סבבה, זכותך. אני אישית לא מאמינה שהייתי פוסלת על גובה בלבד...

Imsodamnsorry1

New member
התחושה שלך היא נורמאלית

אבל תנסי להתגבר עליה ולהתחיל להסתכל יותר פנימה ופחות החוצה, זה הדבר שיוביל אותך לקשר טוב.
יש גברים נמוכים שיוצאים עם הבחורות הכי נחשבות, שגבוהות מהם, מה תגידי על תום קרוז?

תסתכלי פנימה, לפסול על דבר כזה יגרום לך לפספס הרבה גברים טובים.

אני מבינה אותך.

מצד שני, את נתקעת על זה ואת כנראה פוסלת קשרים עתידיים.
אז, או להתפשר קצת- יהיה נמוך ממך אבל תהנו יחד,
או שתתחילי להסתובב הרבה במגרשי כדורסל ולקוות שהוא גם עומד בשאר הצ'ק ליסט :)

אייבורי

New member
כמה עצוב

שהנשיות שלך מוכתבת מגובהו של הבן זוג.

אולי תלכי לאיזו סדנת העצמה לנשיות הבוקעת מהכוס
או משהו כזה?

שלום

האופי הוא החשוב. אדם שיאהב את אופייך, ישמח להיות אתך בקשר. י טובה ונעימה ככל שתוכלי לאנשים, בעיקר למי שחשוב לך.

לא הייתי אף פעם עם מישהו נמוך ממני

כי אני רק מטר 64...

אבל רוב הבחורים שיצאתי איתם היו גם די נמוכים, אולי גבוהים ממני ב5ס"מ - והבעיה שלי הייתה אחרת - אני הרגשתי שכאשר אני עם הבחורים הלא גבוהים זה נראה שאנחנו כמו שני ילדים בתיכון וזה ממש ביאס אותי. (כי אני גם ככה נראית צעירה לגילי והגובה לא עוזר).

אני עדיין הייתי מעדיפה מישהו מעל מטר 75 (אני חושבת שזה הבדל גובה טוב) אבל מאז שעשיתי את הסוויטצ' בראש הייתי במספר דייטים עם בחורים שאפשר להגיד שהם די נמוכים (פחות ממטר 70) ולא הייתה לי האסוציאציה שאנחנו נראים כמו ילדים. שיניתי את זווית הראיה שלי וזה הפסיק להטריד אותי.

אולי את צריכה לשנות את זווית הראיה שלך - לראות דוגמאות של זוגות בהן האישה היא יותר גבוהה מהגבר ועם זאת היא עדיין נשית והוא עדיין הגבר.

לא הייתי לגמרי מוחצת את החלום שלך לגבי הגבר הגבוה אבל כן הייתי נותנת אפשרות לאלו שבגובה שלך...

Survivor Man

New member
את לא מגזימה.

לכל אחד יש את תכונות הבסיס שהם חובה מבחינתו כדי שתהיה משיכה. מבחינתך הגבר חייב להיות גבוה ממך, וזה בסדר. יש מספיק גברים גבוהים ממך כדי שלא תצטרכי להתפשר רוב הזמן.

B L I M P

New member
דעתי היא שאם יש משיכה

ואת שוללת סתם כי יש לך איזשהו רעיון בראש של איך זוג צריך להראות - זה מטומטם ואת כורה לעצמך בור.

אם מצד שני הגובה משפיע על המשיכה שלך אליהם, ואין משיכה, אז לדעתי אין אפילו מה לחשוב על זה פעמיים, כי משיכה זה משהו כימי, ואם הוא לא עושה לך את זה, לא משנה כמה תנסי, הוא עדיין לא יעשה לך את זה.

למעלה