בעייתית בעניין גובה... מה אתם אומרים?..

משיכה זה מכלול ולא רק גובה

היא יכולה למצוא את עצמה נמשכת למישהו נמוך ממנה כי יש עוד הרבה דברים אחרים שמשפיעים על משיכה.

Berethor

New member
נמשכת או לא נמשכת

זה עדיין לא ישנה את העובדה שהוא נמוך ממנה..

לדעתי את צריכה גבר שנועל עקבים גובה זה דבר חשוב מאוד, אבל עדיין גובה זה רק גובה ממש כמו השתלת שיער

Berethor

New member
עקבים לא נחשב, רק הגובה האמיתי

מה גם שעקבים זה לא בריא וגברים לא נועלים אותם

orald

New member
מאד קשור, דיברנו על מוסכמות שטחיות בחברה.

תפיסות פרימיטיביות לגבי דברים שטותיים כמו גובה דופקים גם אותה וגם את הגברים שעליהם היא ויתרה. שמתי לב שזו התניה חברתית לא פחות מהעדפה, פחד ממה יגידו אנשים כשהאידיליה המיושנת שלהם על גבר גבוה ושרירי ואישה נמוכה ושברירית תנופץ.

אני רואה שאתה פעיל בהרבה מקומות בתפוז, מומחה לכל ומבין בכלום.
משעמם לך לבד, בדד?

Berethor

New member
מה לעשות שהמוסכמות נכונות במקרים האלה

כמו במקרים רבים אחרים. גובה הוא עניין ביולוגי קודם כל ולא רק חברתי. לבוש זה יותר עניין חברתי, אבל אין מה לעשות גבר שיתלבש כמו אישה נראה ממש רע, אישה שתתלבש כמו גבר נראה עוד סביר. כנראה שבגדים של גברים הם יותר 'ניטרליים' מאשר בגדים של נשים. נשים שמעדיפות גבר גדול מהן אני מאמין שזה קודם כל נטייה ביולוגית בתת מודע הן מבינות שגבר אמור להיות גדול יותר ולא להפך, זה מאפיין מיני טבעי שגבר גדול יותר, ועל כן אישה שגדולה מגבר זה כאילו היא יותר גברית ממנו בנושא הזה, מה שכמובן בעייתי. נכון שבנוסף יש תעניין החברתי אבל זה קודם כל העניין הטבעי פה. אני למשל משייך תחשיבות הכי גדולה לדברים הטבעיים כמו במקרה הזה, וגובה זה גם לא משהו בר שינוי ככה שהוא אפילו יותר חשוב לדעתי. דברים מלאכותיים וחברתיים הם שוליים יותר ביחס להבדלים הטבעיים שבין גבר לאישה. לכן הייתי מעדיף טום בויי על מישהי שגבוה ממני למשל.

לא תמיד

לא כולם מעדיפים ילדה כזאת שנראית נמוכה. אל תכליל. יש הרבה גברים שמעדיפים את הבחורה שלהם גבוהה יותר מהם, שתיראה ענקית, עם זרועות גדולות, אבל פנים חמודות (סנטר קטן ועגול, לסת קצרה ועגולה, עיניים גדולות, פנים פחוסות ועגולות ומצח גבוה מרחק גדול בין עיניים למצח ומראה פנים מעודן), ולא גבריות. אבל גוף גדול, גבוהה שתתמוך ותגן עליהם.
בדיוק שיש נשים שמעדיפות את הגבר שלהן קטן כדי להרגיש גדולות (גם נשים רוצות להרגיש גדולות, לא כולן רוצות להרגיש קטנות ונזקקות להגנתך).
בדרך כלל, ההתפתחות האבולוציונית עשתה דרכה לכיוון הבחירה בגבר רך יותר, וזאת כיוון שהגבר כבר לא עוזב את הילדים אחרי שנתן לנקבה זרע, וגם לא רק מביא לה כסף לגדל אותם, אלא הוא בעצמו גם מגדל אותם, והנקבה באבולוציה מבינה שהיא צריכה זכר שיש לו רגש להציל את הילדים שלה, אמפטיה לילדים שלהם, ושותף בגידול, אז לצורך כך הנקבה פיתחה משיכה לגבר הרך (שנראה בחורה), תוך וויתור על המשיכה המינית איתו (המשיכה המינית של האישה היא הפנטזיה הנפוצה בה היא כנועה והוא שולט בה אז הוא צריך להיות חזק וגבוה ממנה כמובן), אבל במציאות אף אישה לא סובלת גבר שתלטן. בדרך כלל, הנשים מאוד אוהבות לשלוט. ואם הגשמת לה פנטזיה מינית, שבה אתה שולט, ואז עברת לבחורה אחרת היא יכולה להשתמש ברגעים הבודדים שהיית איתה לצורך בקשת רחמים מהחברה בשל ניצול חולשתה וזה מאוד כואב. לא כדאי להגשים דבר כזה. יותר טוב להיות גבר רך, היום הן דווקא מאוהבות ברכים ובקטנים, כי פשוט כולם (גם גברים וגם נשים) רואים באנשים רכים כטובים יותר וחמודים טובים, זו כוחה של אבולוציה.

Berethor

New member
אין קשר לאבולוציה

כי מבחינת הטבע המצב נשאר בדיוק כמו שהיה בנושא הזה, עדיין גברים גבוהים יותר מנשים בממוצע, ועדיין הזכר גדול יותר מהנקבה זה מאפיין מיני, שקיים אצל בעלי חיים רבים כלל בני האדם, יש כמה מינים בודדים בטבע שהמצב הפוך אצלם, בעיקר חרקים, אבל אצלנו זה לא. אז את שהשכרה האבולוציה תשנה את זה, זה לא קשור בכלל לאבולוציה, אלא עניין מלאכותי לחלוטין. יש דברים טבעיים שנשארים רלוונטים תמיד וזה אחד מהם, וזה גם הסיבה שכל כך הרבה נשים וגברים מעדיפים שותפים לזה, כן גם בחברה מודרנית, פשוט זה נטייה טבעית. המקרים של נשים שגבוהות יותר מגבר קורים רק משום שלאנשים אין גובה זהה, אבל זה עדיין מראה על חוסר התאמה בנושא. אישה שרוצה להיות גדולה מהגבר זה לא רק כי היא רוצה להיות חזקה ממנו, אלא היא רוצה להיות יותר גברית ממנו הלכה למעשה, אם כי רוב הזוגות שאישה גדולה מהגבר בהם זה לא העדפה אלא התפשרות, וזה גם נראה ממש רע ובצדק. יהיה לה גם הרבה יותר קשה למצוא גבר שנמוך ממנה כי גברים גבוהים יותר מנשים בממוצע כי זה אחד המאפיינים המיניים של הגבר.

אז אולי הפמיניזם הקיצוני גרם לך לחשוב שאת אמורה להיות יותר גברית מהגבר, או שבכלל הגבר צריך להיות אישה, אבל לא כך הדבר. אגב אני בכלל לא מתנהג לשוויון ולכל שלאישה מותר להתנהג כמו גבר, אבל צריך שיהיה גבול, אנחנו מדברים פה על מאפיין מיני ביולוגי, אם ניקח את זה עוד יותר לקיצון גם תגידי שלגבר לא צריך להיות איבר מין גברי. למה לעשות סלט, למה לקחת הכל לקיצון? אני אמרתי משהו על תווי פנים או גודל זרועות? לא כי זה נושאים הרבה יותר גבוליים מאשר גובה, גבר עם תווי פנים "נשיים" עדיין יכול להראות גברי, ואם לא אז לפחות יפה, מקסימום הוא תמיד יכול לגדל זקן, אבל מישהו נמוך מאישה אין לזה פתרון וגם מדובר בחיסרון. בכל מקרה כמו שציינתי מאפיינים פיזיים ומיניים שמבדילים בין גברים לנשים הם אלו שהכי חשובים, הרבה יותר מהחברתיים והמלאכותיים, הגבר גבוה יותר מאישה על אותו עיקרון שלגבר גם יש יותר שיער גוף וטסטוסטרון מאישה, אז נכון שיער גוף יכולים להסיר באופן מלאכותי לכן זה שולי יותר ביחס לגובה, אבל גובה את לא יכולה לשנות אפילו באופן מלאכותי, ופרטי לבוש כמו עקבים זה לא משהו שהייתי מחשיב בנושא הזה בכלל.

איך הגעת בכלל לניצול של חולשה, איזה היסחפות, לא טענתי שהפער צריך להיות עצום, גבר סופר גבוה ואישה סופר נמוכה, גם זה נראה ביזרי בדרך כלל, אפילו שאישה גבוהה יותר מגבר זה יותר ביזרי מזה, אמרתי שגבר צריך להיות גבוה מאישה, זה לא חייב להיות בפער עצום, אפילו עדיף שזה לא יהיה בפער עצום, אבל כן שהגבר יהיה גבוה יותר ולא להפך. הטבע אף פעם לא קבע שהפערים בין גברים ונשים צריכים להיות עצומים, הרי גם בשיער גוף לגברים יש יותר באופן טבעי אבל לנשים אין בכלל רק כי הן מסירות אותו, גם במשקל שנשים דקיקות זה לא כי הטבע עשה ככה אלא כי הן לוקחות את זה לקיצון עם אופנת התת משקל. אף אחד לא טען שצריך לחפש מישהו שהרבה יותר גדול וחזק ממך, אבל חפש גבר שחלש ממך, אפילו פיזית, זה לא לחפש גבר אלא אישה או ילד לדעתי. פנטזיית השליטה פה היא מהצד של אישה שמחפשת גבר חלש ולא להפך, כי גברים חזקים יותר באופן טבעי, זה לא שהם מחפשים להיות חזקים יותר.

אלו שמחפשים זה כבר אלו שלוקחים את זה לקיצון בצורה חברתית ומלאכותית, ושמחפשים אישה סופר חלשה למרות שהם סופר חזקים, מעולם לא אמרתי שזה מה שאני מחפש. אבל זה שגבר יהיה יותר גדול וחזק זה חלק מלהיות גבר, אגב יש גם גברים גדולים שעדיין יכולים להיות כנועים כלפי האישה שלהם מבחינת האופי שלהם, שזה גם דיי מגוחך אבל זה עדיין פחות נורא מאשר להיות לא גברים פיזית, כי החלק הפיזי הוא החלק הכי חשוב בשייכות מינית. אישה יכולה להיות סופר גברית באופי ובלבוש ועדיין להיות אישה, ואם היא לא יותר גבוהה מהגבר עדיין רואים גם שהיא האישה ולא הגבר מבין השניים. יש גם משהו נוסף, אם האישה רוצה ילדים סופר נמוכים אז שתלך עם גבר שנמוך ממנה, נשים נמוכות כחלק ממאפייני המין שלהן, בעוד שגברים נמוכים רק כי הם נמוכים, כמובן שגם שאישה מאוד נמוכה אז זה בגלל שהיא מאוד נמוכה, אבל אצלה זה נובע גם מהמין ולא רק מגנטיקה.

התפיסות שבהן גדלת

שזה מוריד לך מהנשיות עשוי לגרום לך לפספס גברים טובים, איכותיים וכאלה שיעשו אותך מאושרת.

את רק מפסידה מזה.

זה נורמלי בהחלט

גם אני מגיע לגובה 1.91 קשה לי מאוד לצאת עם מישהי נמוכה ממני בהרבה
בטווח הגבוה 1.55-1.65

Berethor

New member
נכון מה אתה צריך מישהי שנמוכה ממך בהרבה

מישהו כל כך גבוה עדיף שתמצא מישהי יותר גבוה, תנמוכות תשאיר ליותר נמוכים
. גבר אמור להיות גבוה מאישה אבל זה לא אומר של שצריך לקחת את זה לקיצון, גם שגבר סופר גבוה ואישה סופר נמוכה זה גם נראה ביזרי, אפילו שלא כמו הדבר ההפוך אבל עדיין, הפער בין וויליאם וקייט הוא סבבה לדעתי
. אם אתה יוצא עם מישהי שיותר מדי נמוכה אז כבר הפשרה היא שלך בנושא לדעתי, וזה חוץ מהחוסר נוחות שיכולים ליצור פערים יותר מדי גדולים..

Berethor

New member
זה טבעי לחלוטין ולגיטימי

מכמה סיבות, קודם כל מבחינה ביולוגית גבר אמור להיות גבוה מאישה ולא להפך, דבר שני את פוסלת נמוכים ממך ולא גבוהים ממך, אם היית נמוכה שפוסלת נמוכים זה היה בעייתי אבל במקרה שלך זה הוגן לחלוטין בהתחשב בכך שאת גבוהה, למה שתתפשרי על יותר נמוך ממך. כמובן שאת יכולה להתפשר אבל זה לא דבר פשוט וברוב המקרים לא שווה את זה, פשוט תמצאי גבר יותר גבוהה והכל יהיה בסדר. אני יציין שגם אצלי גובה זה שיקול חשוב, הייתי מעדיף שלא לצאת עם גבוהה ממני(לא שאני נתקל בהרבה כאלה), כי אז אני ירגיש לא מספיק טוב וגברי לידה, אגב הבעיה תהיה בי ולא בא, כי להיות גבוה זה דבר טוב. לגבי נמוכות, בתור גבר הרף שלי הוא יותר נמוך בנושא כמובן כי אני מודע לכך שנשים נמוכות יותר בממוצע מגברים וגם זה עניין טבעי, סוג של מאפיין מיני, אבל בו נגיד שלהיות עם מישהי מאוד נמוכה זה גם פשרה מצידי לדעתי, משהו שגברים אחרים אולי פחות שמים לב עליו אבל אני כן שם לב עליו. אגב אני אצלי בגובה 180, ככה שלי אישית אין בעיה עם מישהי בגובה 176(בנושא הגובה), נהפוכו..

Kagg6

New member
נורמלי

לדעתי זה הרבה יותר יפה כשהגבר גבוה מחברה שלו.

אני בעצמי מטר 90, ואני אוהב נשים גבוהות הרבה יותר מנמוכות. אישה גבוהה היא נשית יותר בעיני

Berethor

New member

לגבי נשית יותר לא יודע אם זה נכון לגבי אישה אבל מתאימה לך יותר זה כן.

מה תגידי על זה ש...

אני 1.83 ס״מ כשאני יחפה?

בעבר פסלתי גברים נמוכים ממני,לא הייתי מוכנה לחשוב בכלל על דייט איתם..
כיום,אני קצת יותר גמישה ומסכימה לצאת עם מישהו שהוא עד 4 ס״מ פחות ממני.(לא פחות)

תתני לגבר מקסים,בעל תכונות האופי שאת מחפשת,ללכת רק בגלל שהוא נמוך ממך ב- 1-2 ס״מ?
לא חבל?:)

Berethor

New member
את מקרה מיוחד ציירת

ממש גבוהה במיוחד בשביל אישה, אבל יש פה לפחות שניים שטוענים שהם 190 אז הם היו מתאימים לך(לפחות מבחינת הגובה), אני אישית 183 זה יותר מדי גבוה בשביל
. אבל אני מבין שבגלל שיש הרבה נמוכים בארץ אז קשה לך למצוא גבוהים ממך, אבל הבחורה בהודעה היא "רק" 176 ולא 183, אני לא חושב שזה עד כדי כך בעיה בשבילה למצוא מישהו שגבוה ממנה, אז אין לה כל כך סיבה להתפשר בנושא. גובה זה לא פרמטר היחיד כמובן אבל זה פרמטר חשוב, גם לך יש גבול של 4 סנטימטר שאת מוכנה להתפשר בו..

למעלה