בעייתית בעניין גובה... מה אתם אומרים?..

״מקרה״?!

בחרת מילה לא נכונה..
אני לא מקרה..

התגובה הראשונה שכתבתי לבחורה נכתבה ממקום של צחוק עם עצמי לגבי הסיטואציה שהיא כתבה מהסיבה שהיא בסה״כ 1.76 ס״מ והיא בוררת יותר מדי..

בסופו של יום,כל אחד מתפשר על משהו (ואולי) מצליח למצוא את הזיווג המתאים לו..
 

Berethor

New member
טוב אז אדם מיוחד אל תקחי את זה קשה


הכוונה לכך שזה לא כזה נפוץ נשים שגבוהות כל כך, לא אומר שזה דבר רע, כי אני מאמין שלהיות גבוה זה טוב יותר, אבל כן זה מעמיד אותך במצב של "צרות של עשירים" בכך שקשה לך למצוא גבר גבוהה מספיק. נכון בסופו של יום פשרות יכולות להיות בכל תחום, ויש עוד תחומים שהם חשובים בבחירת הבן זוג לא רק הגובה, אם כי הגובה זה הוא בין הנושאים החשובים לדעתי, לא הייתי קורה לזה לחפש מישהי גבוה כמו לחפש מישהו מתאים(שלא יהיה ביחס עליה ממנה), למישהי שיותר נמוכה ממנה הוא יכול להתאים בול ושם לא תהיה את הפשרה/חוסר התאמה בנושא.
 
אהבתי את המילים "זה לוקח ממני

את כל הנשיות" כי זה משום מה מעניין אותי. לדעתי את סובלת מחוסר בטחון שקשור באמת בנשיות שלך.
יופי הוא אידאה, כמו שזוגיות ו"יש לי חבר" הם אידאה, ולעתים קרובות מידי הם ממולאים בפנטזיות שבבסיסן יש שלמות מוחלטת שאליה לא ניתן להגיע במציאות. החיסרון בלחפש את מה שיגרום לנו להרגיש אושר הוא הפער להשיג והסיכון שלא נמצא את מה שנשיג ויש לזה מחירים כמו החמצת הזדמנויות של זוגיות ואולי גם בדידות. סביר להניח שבדידות תעשה לך רע אם יש לך חוסר בטחון.

אבל לכל אדם יש זכות לבחור עד כמה הוא מוכן לשלם מחירים להשיג את הבחורה/בחור שירגיש טוב. זו זכותך וזה יהיה דבר נפלא אם תשיגי בחור גבוה. את צודקת שאם את תקחי בחור נמוך עם כתפיים צרות, רזה בלי שרירים אז את תרגישי גברית יותר ממנו, ואת גם צודקת שאת רוצה להגיש את הנשיות שלך. ולכן, לדעתי את בכלל לא מגזימה בדרישה שהגבר יהיה גבוה ממך, אולי גם עם כתפיים רחבות, לסת רחבה במיוחד, מפרצי קרחת אולי, שרירים ענקיות, קוביות בבטן. זה אפילו מושך מבחינה מינית לדמיין גבר עם פרצוף מאיים, עם ראש מרובע ענק עם זיפי זקן שעשויים מברזל, לסת ענקית של מפלצת, עיניים קטנות במיוחד ופרצוף ממש מפלצת עם גוף שרירי ומאיים לטרוף מינית...
אפשר לקחת את ההבדל הקיצוני בין גבר לאישה, בין המראה הנוקשה האידיאלי שאמור להיות בגבר לבין המראה הרך שאמור להיות באישה, ואז אם אין לך נשיות מושלמת אז להקצין את הגבריות, למעשה את מחפשת לעשות את זה בדרישתך שהגבר שלך ייראה גבוה ממך כדי שתוכלי להרגיש אישה. וזה בסדר גמור ! זה נורמלי ! את לא מגזימה בכלל. גבר כזה מושך אותך כי הוא נותן לך להרגיש את הנשיות שלך וכשגבר נותן לך להרגיש את הנשיות שלך אז את מצליחה להתגרות ממנו. זה בסדר גמור !

זיכרי שזה עניין של טעם אישי. אם תרצי לפתוח לעצמך אפשרויות לאהוב גם נמוכים, אז זה גם בסדר גמור. יש הרבה זוגות שהבחורה גבוהה מאוד 193 ס"מ, והגבר נמוך 146 ס"מ, והם נראים מצויין וגם זה בסדר ואפילו הכי בסדר. כל מה שאת אוהבת ומעדיפה זו זכותך הפרטית. אין הגזמה בענייני טעם אישי כי זה עניין של מה שאת אוהבת. כל עוד מה שאת אוהבת לא מזיק לזולת, לכי עם זה.
 

YARIVO1

New member
מענה

אם הוא נמוך ממך אבל מענין אותך אז עובר.
אם הוא נמוך ממך ואת נמשכת אליו אז עובר
אם הוא נמוך מממך והוא גורם לך עניין והתרגשות עובר.
אם הוא נמוך ממך ולא עושה לך דבר .. אז לא עובר.

ברור שלא לפסול רק בגלל הגובה. אם כן זה פשוט מעיד על רדידות יתר!!.
ואני לא נמוך:)
 

ivgy1980

New member
התייחסות

על פניו זה נורמלי וטבעי, אך לא השיקול האמיתי לזוגיות מוצלחת
 
את נשמעת לא בוגרת

זה לא ענין של שטחיות אלא של בגרות.
כשמתבגרים מבינים שמה שהיה חשוב לנו, פתאום כבר לא כ"כ משמעותי וכשמגיע האדם הנכון עניינים כמו גובה, משקל, שיער, עיניים, אצבעות ואוזניים כבר לא משנים. כשאוהבים באמת אז לא רואים את כל הדברים שבגינם היינו עלוליים לפסול את הבן אדם. באמת לא רואים.
 

roee1986122

New member
המגזימות הן אלה שבמטר 55

ובכל זאת רוצות גבר בגובה מטר 80 מינמום .

יש גם הרבה גברים ואני ביניהם שלא היו רוצים מישהי גבוהה מהם מאותה סיבה שציינת , מרגישים שזה לוקח מהם את הגבריות , בקיצור זה נורמלי לחלוטין.
 

Ejay03

New member
אין פה נורמלי או לא נורמלי

זה הכל היצע וביקוש. זה חיים שלך עשי איתם מה שבא לך.
אם יש מספיק היצע ולא איכפת לך לחפש אז תחכי גם שיבוא משהו 2.12 מצידי, עניין שלך.

אם גם ככה לא הולך לך ואת ממש רוצה זוגיות אז הפרמטר הקשיח הזה כן פוסל לך לא מעט מההיצע. אחרי הכל זאת החלטה שלך..
 

Berethor

New member
פראיירית?

פראיירית אם היא הייתה מתפשרת
, 'תמיד' מצפים מנשים להתפשר בנושא..
 

ayaht

New member
מבינה אותך.

אל תתנצלי על זה.
אף גבר לא יתנצל על זה שהוא נמשך לאישה שנראית X ולא Y.
אם מישהו לא מושך אותך פיזית, אין לך מה לבנות זוגיות איתו.

נכון, זה בעייתי בארץ כי הרוב פה נמוכים.
מצד שני, לפעמים את נופלת על מישהו שאין שום הסבר למה, אבל את מתאהבת בו וזהו.
ולפעמים גם להיפך.
בנאדם יכול לומר משהו, וזהו, יש עליו X אחד ענק.

כך ש.. תרגישי בנוח עם ההעדפות שלך, אבל אל תגבילי את עצמך.
כולנו בסופו של יום מוצאים את עצמנו עם מישהו שלא בדיוק נראה כמו בקולנוע.
מה שמשנה זה האופי. אם אין התאמה, החיים יכולים להיות גיהנום.

מצד שני, כשאוהבים, מה אני אגיד לך, בן הזוג שלי מושלם בעיני ולדעתי הוא יכול וצריך לדגמן.
 

Noth

New member
סטנדרט הפנטזייה

פשוט, כתוצאה מדבר אחד או אחר, הסתכם שבן-זוג מתאים לעינייך הוא בסופו של דבר זכר הגבוהה ממך, בעל תכונות מסוימות.
דעתי היא שאת מרגישה לא בנוח יותר כי פשוט קשה לך למצוא את הגבר שעונה לדרישות שהתפתחו בך, לא ממש פגיעה בנשיות- יותר חוסר יכולת לבטא את הנשיות שלך מכך שאת פשוט לא יכולה להימשך למה שלא עונה לדרישות הלב שלך.
זה נורמלי בסופו של דבר, שכן את מחפשת את האידאל... יש גם נשים שרוצות רק גברים נמוכים מהן, והן בעצמן נמוכות- ומכך פשוט קשה להן יותר למצוא בן זוג שיתאים להגדרות שלהן.
זאת משיכה בסיסית, ויום אחד תימצאי את הדבר המתאים.
 
גובה ועקבים

אני נישא לגובה של 1.90 מ׳ וזה נח כשבנות הזוג יכולות לצעוד עימי כשהן על עקבים
 

Berethor

New member
כאילו שיש להן בררה


בלי העקבים הן יראו עוד יותר נמוכות איתך..
 

פולספגן

New member
לא

את מצמצמת את הפלח שוק שלך לשחקני כדורסל בלבד, כי בטח גם את רוצה שהם יהיו גבוהים ממך ב-20 ס"מ וכך תוכלי לנעול
.
 

Berethor

New member
היא לא אמרה כמה הם צריכים להיות גבוהים ממנה

היא רק ציינה שיש לה בעיה עם נמוכים ממנה וזה בסדר גמור, אגב לפסול מישהו רק בגלל פריט לבוש זה באמת מגוחך אבל על גובה טבעי זה טבעי.
 
למעלה