בעלי חיים בחינוך בתפוז
אנשים

miss dance10

New member
טוב אז ככה...

סורי שפתחתי הודעה חדשה. אבל אני ממש חדשה בכל ענייני המקפליי למינם.. ו..יש לי מלא שאלות שאני פשוט לא קולטת.. - אווקי, א- מאיפה אתן יודעו עליהם כל כך הרבה??? -למה אף פעם אין אותם בMTV -הם גרים ביחד או לא? -למי יש חברה למי אין? אחר כך יבואו עוד כמה שאלות.... אז אני אוסיף

butbut

New member
../images/Emo26.gifתשובות לשאלותייך../images/Emo9.gif

אנחנו יודעות כי רובנו מקושרות אל בנות מלונדון, או בנות שמקושרות אל אנשים שמקושרים אל מקפליי אישית
] ודבר שני..אינטרנט...XD
כי MTV עושה עליהם חרם...חח סתם לא, הם פשוט לא משדרים אותם. אין באמת סיבה למה..אבל MTV היטס חורש עליהםם
הם לא גרים ביחד-אבל גרים קרוב אחד לשני[אותתו רחוב\בניין]
לכולם יש חברה תודה לאל. XD

black rock star

New member
כן../images/Emo103.gif

הרי יש את הקליפ הזה שהארי מעיר את כולם אחרי הפרימיירה של ספיידרמן 2. אבל כמה אפשר להשאר לגור ביחד?

butbut

New member
קצת לפני 2004 הם התחילו לגור יחד../images/Emo9.gif

ואז לפני כמה זמן הם פרשו מזה ועברו לדירות נפרדות.

talosh1234

New member
עזב את הבית מי ישמע ../images/Emo6.gif

הוא היצטרף ללהקה בגיל 15 .. קרוב ל16 אבל .. והוא עבר לגור איתם ... כי בהתחלה הם גרו בבית משותף עזב את הבית זה נורא דרמטי

sweet shir

New member
אבל הוא באמת עזב את הבית. LOL

אין לי מושג מה המרחק של אסקס מלונדון... אבל בגלל שזה אנגליה.... אני אנחש שמצריך רכבת..? אומנם את נהיים "חוקיים" בגיל 16 בבריטניה, אבל בד"כ נשארים לגור בבית שלומדים באוניברסיטה וזה... בקיצור, הוא באמת עזב את הבית. XD ועוד שבועיים לפני שהוא הצטרף למקפליי אבא שלו עזב את הבית... מסכנות אמא שלו ואחותו! O:

butbut

New member
הם עכשיו מהסיבה הפשוטה שלכול אחד יש חברה

וכוך אחד רוצה לגור איתה..או סתם..את יודעת..נוחיות לעצמו. למרות שהם ישנים הרבה אחד אצל השני. הם כמו אחים-הם לא יכולים להתנתק אחד מן השני לפי דבריהם. XD

O0NoNi0O

New member
אני לא חושבת שזה נכון.

אני לא חושבת שטום וג'ואנה גרים ביחד. הם כולה בני כמה? 23 גג. הם צעירים! מה עכשיו לעבור לגור אחד עם השנייה? כול אחד והחיים שלו. מה גם שלחיות 4 בחורים בבית זה כמעט בלתי אפשרי כי הם פאקינג כול היום ביחד, גם עבודה וגם אחרי זה אחרי חזרות מעייפות להיות ביחד. כול היום. 24 שעות ביממה. נראה לי מתיש. זה גם לא כול כך בריא להם חח הם צריכים חופש אחד מהשני, כדי שהם יוכלו להסתדר, בטח כשהם גרו ביחד הם רבו המון וזה פחות בריא ללהקה. אני גם לא חושבת שהם ישנים הרהב אחד אצל השני, לכול אחד יש גם חיים פרטיים מעבר למקפליי. בין עם זה משפחה, חברים מחוץ ללהקה, בנות חחח. יש להם עוד חיים מלבד מקפליי, הםא לא יכולים להיות כול היום ביחד. תסתכלי, נניח, על חיילים משוחררים, זה בדיוק אותו שלב שמקפליי נמצאים בו ריגשית חח הם עוד ילדים מה עכשיו לגור עם חברה שלהם? וגם לגור אחד עם השני..זה בלתי אפשרי מה הם בבית אחווה? לכול אחד יש חיים משלו.

rox love BSM

New member
אבל טום וג'יואנה כן גרים יחד

לגבי השאר אני לא יודעת טבל טום וג'יואנה בטוח גרים ביחד

rox love BSM

New member
אני יודעת התכוונתי שאני לא יודעת

אם הם גרים עם החברות שלהם אבל אני יודעת שהארי לא גר עם אייזי ודני לא גר עם אוליביה

butbut

New member
טוב, אבל זה בדיוק מה שאמרתייי....והם כן גרים

ביחד!!!! טום וג'יו..ואייזי והארי מידי פעם כזה... זה לא קשור לגיל! וזה בדיוק מה שאני אמרתי רק בהרחבה

sweet shir

New member
מדי פעם זה לא נחשב חחח זה לא נקרא

לגור ביחד.
מדי פעם זה שאתה שוכב עם חברה שלך ואתה מתעייף אז אתה לא חוזר הביתהXD

למעלה