בעלי חיים בחינוך בתפוז
אנשים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDD ../images/Emo45.gif

מנסיון.
. חחח לא.

talosh1234

New member
הרחבה

לדאגי יש הרחבה ב2 האוזניים לדני באוזן אחת ולטום באוזן אחת :]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifלדעתי זה לא קשור לגיל, הם יוצאים

מלאמלא זמן.. והיחסים שלהם צריכים ללכת לאנשהו..

m i c k e y 15

New member
אבל הם אהבו את זה ממש

הם אמרו בעצמם שזה היה ממש טוב וכיף לחיות ביחד.. ויש להם גם המון חברים משותפים ככה שגם ביציאות הם ביחד הרבה. ואני לא חושבת שהם רבו כל כך אולי דברים קטנים כמוש הם אמרו, נגיד מי שעושה כלים או מסדר את הבית וזה שזה ממש שטויות אבל חוץ מזה זה עזר להם מאוד וזה היה בריא, חברי להקה צריכים להסתדר אחד עם השני ועובדה שהם הפכו להיות חברים נורא נורא קרובים... וזה טוב וזה עזר ללהקה רק הרבה יותר.

O0NoNi0O

New member
כן השאלה לכמה סזמן

וברור שהם יזכרו את זה כמשו מעולה כי זה בטח היה ככה. אבל עדיין תחשבי שהם היו צריכים להיות אחד עם השני כמעט כול היום. בטח באיזה שהוא שלב נמאס, כול אחד צריך את הפרטיות שלו באיזה שהיא מידה.

m i c k e y 15

New member
זה לא בגלל זה

הם פשוט הרגישו כנראה שהגיע הזמן וכל אחד פנה לדירה משלו מן הסתם שאין כלכך הרבהה מקום כבר לכל הדברים שכל אחד רוצה... אבל עדיין זה טוב שהם באוות רחוב וזה

m i c k e y 15

New member
אמרת שזה בגלל החברות חחח

אני לא אמרתי את זה. אמרתי שהם כנראה התבגרו ושהגיע הזמן שלכל אחד יהיה "ת'דירת הרווקים" משל עצמו עם הדברים שהוא רוצה ריהוט,הנאה.. מה שזה לא יהיה ולא בגלל החברות...

butbut

New member
כן, אבל זה לא שיש אותם כול כמה דקות...

זה די ב"ספיישלים" כאלו.. נגיד חצי שעה-של-מקפליי...או משהו כזה. אבל כול מה שהקרינו בהיטסיש עכשיו ביוטוב. LOL

rox love BSM

New member
אמממ

יודעות חלק ממגזינים חלק מאתרי מעריצים ממיספייס אין לי מושג למה אין אותם באמ-טיוי הם גרו ביחד 3 שנים נראה או שנתיים וחצי אבל עכשיו טום גר בבית עם חברה שלו דני ודאגי גרים בבית משותף שבאמצע הסטודיו של דני והארי גר באותו רחוב בדירה גם>כולם גרים באותו רחוב כרגע לכולם יש חברה דני>אולביה שהיא צלמת טום>ג'יואנה או איך שלא רושמים את זה,היא שחקנית והם ביחד די הרבה זמן הארי>אייזי היא כנרית והם שנתיים ביחד נראה לי דאגי>לואיז היא ציירת והם ביחד קצת יותר מחודשיים

למעלה