חחחחחחחחחחחחחחחחחח
K kelly7i New member 15/1/08 #162 Jח שם זה יצא מוגזם מידי נראלי, יצאו לו שפתיים דומות להומו המכוער הזה, גיל ריבה נרלאי קוראים לוXDDDDD
ג גרבע New member 15/1/08 #152 אומג.שכה אמות את רוצה להרוג אותי נכון?אני אמות!אני אמות! היא היא!חצופה מרושעת !גמדה מרשעת ומגעילה שכמותה!גנבת דנים בת בליעל וטיפשה! רגע!היום יום שלישי D: את מפרסמת נכון? אני מתה לקרוא!פשוט מתה! מוות לטל.בואו נהרוג אותה כולנו! הו מוות יהי זכרה ברוך
אומג.שכה אמות את רוצה להרוג אותי נכון?אני אמות!אני אמות! היא היא!חצופה מרושעת !גמדה מרשעת ומגעילה שכמותה!גנבת דנים בת בליעל וטיפשה! רגע!היום יום שלישי D: את מפרסמת נכון? אני מתה לקרוא!פשוט מתה! מוות לטל.בואו נהרוג אותה כולנו! הו מוות יהי זכרה ברוך
B butbut New member 15/1/08 #139 ../images/Emo26.gifבלי קשר-דאגי במגזין BLISS http://img507.imageshack.us/img507/4586/dp1yc6.jpg
K kelly7i New member 15/1/08 #163 בליס../images/Emo26.gif "Hellooo Blisssss" שדאגי אומר בסרטון הזה של היום שבו הם צילמו תמונה עם כלבים איך אני מתה על איך שהוא אומר את זה שם, ובכלל על מה שהוא עשהXD
בליס../images/Emo26.gif "Hellooo Blisssss" שדאגי אומר בסרטון הזה של היום שבו הם צילמו תמונה עם כלבים איך אני מתה על איך שהוא אומר את זה שם, ובכלל על מה שהוא עשהXD
ש ש י ר ווו ש New member 14/1/08 #131 ../images/Emo207.gif ../images/Emo58.gif מישהי יכולה לעלות לי בבקשה את השיר של The Jonas Brothers - SOS ? תודה מראש
../images/Emo207.gif ../images/Emo58.gif מישהי יכולה לעלות לי בבקשה את השיר של The Jonas Brothers - SOS ? תודה מראש
L Lex 1 New member 15/1/08 #145 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif היה לי את זה אבל זה היה באיכות גרועה זה עכשיו אצלי בהורדה ואם אפחת לא תקדים אותי אני יעלה לך את זה עד מחר
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif היה לי את זה אבל זה היה באיכות גרועה זה עכשיו אצלי בהורדה ואם אפחת לא תקדים אותי אני יעלה לך את זה עד מחר
ש ש י ר ווו ש New member 15/1/08 #149 ../images/Emo58.gif סבבה D: תודהההה ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif