../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif../images/Emo126.gif../images/Emo58.gifספוילרים כי שם עמוס:
XDD... שמתי שם למטה..אבל זה לא עולה. אז נשים גם כאן.. XD
ימנעו מטל להיכנס אל חדרה של שרלוט בזמן שהיא תהיה בניתוח, וטל-כצפוי-תתחרפן!. היא לא תשלוט בעצמה מספר פעמים בפרק הבא, ותישבר כמה פעמים. היא לוקחת את וויל, ומשכנעת אותו לבוא איתה.
בואו רק נגיד שמצבה של שרלוט ירוד...ירוד מאוד: ""דוקטור!," קראה טל ועצרה את הרופא, היא התרוממה מכיסאה ושאלה "מה המצב של שרלוט?!". הרופא הביט בפניה של טל ואמר בטון רגוע "צריך לבדוק אותה שוב אחרי שהיא תתאושש--" "יופי!!" קראה טל בשמחה. "אם היא תתאושש," המשיך הרוםא את דבריו.
הדברים יתגלגלו משם והלאה. שרלוט לא נראית כמו אחת שעומדת להחזיק מעמד בכלל. ו
ויל יראה לשרלוט שהוא בהחלט לצידה בהכול: "וויל הרים את ידה של שרלוט אל עבר ראשו ואמר "תגעי בראש שלי, לבסוף הרשו לי לצאת אל הספר כאן, גילחתי את הראש. עכשיו אני איתך בזה". שרלוט מתחה את שפתיה בעדינות לכדי חיוך חלוש ומיד מחקה אותו בכאב.
דני מגיע אל בית החולים, כי קורה משהו לאביו. אך גם דאגי מגיע ביחד איתו, והוא מתוודה על המוני דברים שעשה, ולא סיפר לטל ולדני דברים שישברו את טל, ויגרמו לה להסיר את האמון בכולם.
לאחר מכן מגיע "אורח\ת"...משהו שיפתיע גם אותכם..וגם את טל
דני יראה תמיכה מלאה בכול מה שקשור ללהרגיע את טל...או לדאגו לה: "שכחתי את המעיל שלי למעלה, אין לי כוח לחזור להביא אותו" אמרה טל בשקט. "אני אהיה ג'נטלמן" אמר דני בשקט. טל חייכה אליו חיוך חלוש ואמרה "אתה תמיד ג'נטלמן". דני הוריד מעליו את המעיל שלו, שם אותו מעל טל והחל לסגור לה את הכפתורים בזה אחר זה.
מה שחיכיתם לו כול כך זמן רב מתחיל לבצבץ לו תוך כדי שיחה:
ידיו חיפשו אחר ידיה, היא הרגישה אותן עוברות את כול הדרך עד לאצבעותיה הדקיקות. היא שילבה את אצבעותיה באצבעותיו, ולחצה עליהן בחוזקה. דני הרים את עיניו מן הידיים שלו אל פניה של טל. טל הביטה על אור הירח שהשתקף בעיניו, ושפתיו הדקות והורדרדות שיצרו כמעין הרמוניה לצבעי פניו החיוורים. הדחף לנשיקה השתולל בתוכה, אך הפעם הזאת היא הרגישה שהיא לא רוצה להילחם בדחף הזה.
מקווה שהרגעתי קצת את המתח...[או שלא?] אם יהיה עוד ספויילרים אני יעדכן
XD
בוט.