"ההורה לא שקל את האפשרות?"
אני אף פעם לא מצטטת אך הייתי חייבת כיוון שאת מתעקשת על נכונות ודיוק "...על פרשנות נכונה ומדויקת של דבריי". אז שוב, נראה לי כי דווקא פרשתי נכון את דברייך.
אני שוב מדגישה את שאמרתי קודם... אני סומכת על אנשים בכלל ועל מאמצים בפרט ובטח שאני סומכת על ההבנה הבסיסית של כל ההורים לגבי התחייבויות הילד שלהם. הורים מכירים את האפרוחים ויודעים שטווח ההתחייבות של הילד היא כאורך טווח הזכרון של דג זהב. קרי, דקות ספורות בלבד.
הורה שמסכים לילד, לא עושה זאת, לדעתי, כי הוא סומך על הילד אלא כי הוא אוהב את הילד. פה צריכה להכנס המודעות, שקיימת, לדעתי בהורים מאמצים. מודעות של באם לקחנו יצור חי הביתה בשביל הילד, זה עדיין יצור חי שדורש דאגה וגם דאגה למצוא לחיה בית מאמץ חדש היא דאגה.
סצינת האונס - בארצות מזרח אירופאיות בשכבות הנחשלות אונס, בינמשפחתי ואחר הוא לא דבר שכיח כמו במחוזותינו. כמו כן אונס נפשי של נערות צעירות בידי גברברים שנעלמים עם בוא הילד הוא גם אונס במילון ההגדרות הפרטי שלי. בכל מקרה, נתתי דוגמאות לכך שיהיו תמיד ילדים והרבה בבתי ילדים גם אם כלל האנושות תחשוב קדימה ובמדוייק על מעשיהם.
לגבי מה שקראת עלי.. אני מאוד רוצה להיות מיוחדת אבל הדוגמה שלי לא מייצגת הקרבה קיצונית כמו שלי, אבל בהחלט מייצגת אנשים שלקחו אחריות על בעלי החיים והיו, במקום לטוס עם בעלי החיים, כמוני" דואגים להם למשפחה אחרת. אני גם חושבת שעדיף לכלב להיות במשפחה אחת כל חייו אבל המון לקוחות שלי קיבלו את הכלב ממכרים ואחרים בגיל מאוחר והכלב או שחי טוב יותר אבל מה שבטוח הוא שמח וטוב לב.
קאללה, אני הבנתי אותך, אני סתם, בדרכי המגושמת, הקצנתי עם הדוגמאות, אני חוזרת ומדגישה שאני איתך ומעריכה מאוד את כיוון המחשבה שלך שתאם, לחלוטין, את כיוון מחשבתי בצעירותי אבל השנים לימדו אותי שמושלם זה לא נורמל זה מטרה ושיש הרבה טוב בדרך למושלם. אז, הייתי רוצה שלא תהיי כל כך קשוחה כי זה, שוב לדעתי בלבד, מונע ממאמצים פוטנציאליים טובים לא לאמץ וכמו שאני בדרכך עושה הכל מטוב לב ובכוונה לעזור, גם אני בדרכי עושה זאת. ואיש על פי אמונתו יחייה.